Bildirim
F sınıfı tercihiniz ne olurdu (SS) li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Maserati'yi tek geçerim. -
Jaguar xj ve masserati haric hepsi yollarda gorulebilecek arabalardan.
Bu ikisi arasinda da masseratiyi Tek gecerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
750xd beyaz m paket -
aston martin rapide
Dış tasarımda Maserati Quattroporte
İçte S Class veya Panamera
En güzel ön tasarım belki Jaguar XJ dedir belkide fakat onunda arka tarafı kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 23 Mart 2014; 22:01:05 > -
Masserati ilk tercihim olur. Diğerlerini yaşlandıkça sıra ile secerim.
Konfor için S class
Performans için Quattroporte -
Yolda nadir görülecek araç olduğundan oyumu Jaguar XJR'dan yana kullanıyorum. -
Farklilik adina maserati ama bu arac tipki mersonun markaya ulasilabilirlik adina cikardigi cla serisi anlaminda, gercek maserati kalitesi diger modellerinde, o kabin hatrina porshe alirdim, 7 serisi cekici gelmiyor, vwden bu tasarimla bahsetmeye hic gerek yok. S klas gunluk kisisel kullanimdan cok makam araci havasinda, a8 ise 0 karizma matruska audi diyorum artik, digerlerinden ilk bakista ayrilamayan bir tarz sahibi olmayan arac.
Kisisel dusunceler ve bencelerle sahsimin secimleri. Unutmadan jaguarda cok guzel ama porshe agir basiyor
tilkiye sormuşlar tilkiyi yerken ne hissediyorsun diye tilkinin cevabı ise mutluluktan gülmekten anlatamam olmuş. benimkide o hesap hiç farketmez hangisi olursa yerim mutlu mutlu -
yıldız -
Phaeton son tercih olabilir
Şöför ile kullanıcak olsam Audi a8 alırdım, sadece kendim kullanıcak olsam porshe panamera -
jaguar
Ben süreceksem A8, arkada oturacaksam S Class.
quote:
Orijinalden alıntı: manalaus
tilkiye sormuşlar tilkiyi yerken ne hissediyorsun diye tilkinin cevabı ise mutluluktan gülmekten anlatamam olmuş. benimkide o hesap hiç farketmez hangisi olursa yerim mutlu mutlu
Tilkinin dönüp dolaşıp gideceği yer kürkçü dükkanıdır tezindne yola çıkarak cevap VW PHAETON. -
E-) HEPSİ
A8 W12 -
S Class
Benzer içerikler
- aracı başkası kullanırsa kasko karşılar mı
- manuel şanzıman tamiri kaç gün sürer
- ruhsatlı av tüfeği arabada taşınır mı
- benzinlik oto yıkama fiyatları
- en iyi pasta cila markası
- volvo elektrikli jeep
- toyota corolla fiyat listesi
- zorunlu trafik sigortası illere göre fiyatları
- volkswagen fiyat listesi 2025
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X