Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
220.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün kadıköyde bir telefoncuda gördüm 1450 $ dedi...

hadi nokia çıkar da düşsün artık şu fiyatlar
  • Ben bir sey duydum tabii ki bir dedikodu (dogru oldugundan hic emin degilim, kaynak telefoncu olunca ben sahsen hic inanamiyorum, foruma yazmayida hic dusunmuyordum ta ki 2150YTL yi duyuncaya kadar): "KVK icin N95 inde fiyatinin oldugu liste geldi, acilis fiyati 1800YTL KDV dahil (KVK fiyati) olacak" diye. Benim duydugum lafin kaynagi benim hicte guvenilir bulmadigim bir telefoncu ama bana fiyat mantiksiz gelmedi. Bakarsiniz dogru cikar.

2150YTL bana baya yuksek geldi, heleki Dogubank fiyati 1500YTL, sahibinden com sitesi fiyati 1250YTL (@cemmete yazmisti) ye kadar dusmusken. Eger 2150YTL den cikacaksa piyasaya, nicinhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=41422 bile cark edip fiyat dusurmeye baslasin ki? (Ereyon eski fiyat:2.481,15 YTL(KDV dahil) yeni fiyat 2.147,60 YTL(KDV Dahil))

Belki bu Necatibeyde (Ankara) daki dukkandaki adamlar kendilerince ekleme yapiyorlardir KVK fiyatinin uzerine. Hani gecen sene N80 e bazi Nokia Shop larda ilk ciktigi gunlerde, uyanik bazi calisanlarin yaptiklari gibi.

O nasil olacak, yapamazlar oyle kafalarina gore fiyat artisi diyen arkadaslar icin, benim daha once yazdigim bir iki mesaji alinti yaparak tekrar aktariyorum:

quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

N80 Nokia Shop ta satis fiyati 1450YTL idi ilk gun bile ama bazi Nokia Shoplardaki uyaniklar ustune kar koyarak hemen almak isteyenlerin ilgisini somurmuslerdi. 1900YTL-1450YTL=450YTL yi cukkaya attilar, bence N95 de bundan farkli olmayacak. Tamam kabul senin dedigin rakkam benimkinden daha mantikli gercek fiyati 1600YTL olsa bence yine bazi Nokia Shoplardaki uyaniklar ilk gun 2000YTL ye satmaya calisabilirler, yine hafta sonuna dogru gercek fiyati 1600YTL ye doner, anlatmak istedigim buydu. Yoksa Nokia nin bir haftada fiyat indirecegini kast etmemistim. Bu soylediklerimi inanilmaz bulanlar eski N80 basliklarini bulup okuyabilirler.

N80 topiklerinden biri var linki bu:http://resim.donanimhaber.com/m_4808562/mpage_52/key_Nokia%252CShop%252CSirkeci//tm.htm#6938932

TÛRÍ adli kullanici yazmis "quote:Orjinalden alıntı: Lutra
    N80 fiyatı 8800 dan yuksek degil ki. En azından Ankara'da boyle.
    8800 1650 YTL N80 1350 YTL taksitli 1240 YTL pesin

o fiyat bulmak nadir ztn o fiyata bisey diyen yok sana sayayım nokia bakırkoy 1800 nokia sirkeci 1790 efs 1900 ve diger bi cok nokia shop 1800 ytl. 8800 1450-1600 arası"

http://resim.donanimhaber.com/m_4808562/mpage_40/key_Nokia%252CShop%252CSirkeci//tm.htm#6894095

Lilium adli kullanici: "yalan olan nedir? :) Nokia Shopları arayın bakalım istanbul içindekinleri yalan mı dogru mu bilmiş olursunuz..Bugun (yani telefon çıkmış!) 6 tane N80 satılmış..Ben onların dediklerini size aktarıyorum.. 1850 ytl ye Sirkeci Nokia Shop.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 21 Nisan 2007; 16:08:36 >

• ya arkadaslar kullananlar yardım etsın bı zahmet bu gps olayında bızım bulundugumuz konumu nasıl gosterıyor bu alet anlamadım gıtdı bıde ne kadar ugrassam wırelestan gırmıyorumsıfreyı yazıyorum oke dıyor basta ama sonradan wpn pasword hatası gıbı bırsey verıyor ve sıtelere gıremıyorum yardımm pls

SAYGILAR

(bu arada 40. sayfamız hayırlı ugurlu olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerdanger -- 21 Nisan 2007; 17:41:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

ya arkadaslar kullananlar yardım etsın bı zahmet bu gps olayında bızım bulundugumuz konumu nasıl gosterıyor bu alet anlamadım gıtdı bıde ne kadar ugrassam wırelestan gırmıyorumsıfreyı yazıyorum oke dıyor basta ama sonradan wpn pasword hatası gıbı bırsey verıyor ve sıtelere gıremıyorum yardımm pls

SAYGILAR

(bu arada 40. sayfamız hayırlı ugurlu olsun)

Arkadasim seninki bozuk galiba.garantiden bir yaptir istersen
  • N95 icin Divx player linki verebilir misiniz? Rapidshare disinda bir yer lazim tesekkur ederim.
  • N95 Kadıköy piyasasında 2 yıl distribütör (KAAN) garantili 2000 YTL
  • Merhaba arkadaslar,

Forumda yeniyim. Uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum. Sonunda Nokia N95 almaya karar verdim. Turkiyede soylenen fiyatlari duyunca aslinda biraz almaktan vazgecmeye baslamistim. . Ama bu hafta icinde isim geregi isvicreye geldim. Bugun lozan sehir merkezinde gezerken telefon satan bir buyuk bir magazada 970 CHF (isvicre frangi) na kontratsiz (yani hic bir gsm operatorune aylik ucret odemek zorunda kalmadan) N95 sattiklarini gordum. Kredi kartida kabul ediyorlardi. Aldim su anda Turkcell kartimi taktim kullaniyorum. Bu arada ilk gordugum dukkandan aldigim icin butun sehirde daha ucuz opsiyonlar var miydi bilmiyorum. Ayrica Tax Refund da alma sansim olacak sanirim 75 YTL kadar. Yurt disinda yasayanlar veya benim gibi kisa sureligine yurt disina cikacak olanlari ilgilendirebilir diye dusundum.

bye.

(PS: Bu arada 970 CHF = 1085 YTL civari bir para ediyor. )

• çok iyi fiyata almışsın.. aah ah
    quote:

Orjinalden alıntı: fantomaga

Merhaba arkadaslar,

Forumda yeniyim. Uzun suredir yazdiklarinizi takip ediyorum. Sonunda Nokia N95 almaya karar verdim. Turkiyede soylenen fiyatlari duyunca aslinda biraz almaktan vazgecmeye baslamistim. . Ama bu hafta icinde isim geregi isvicreye geldim. Bugun lozan sehir merkezinde gezerken telefon satan bir buyuk bir magazada 970 CHF (isvicre frangi) na kontratsiz (yani hic bir gsm operatorune aylik ucret odemek zorunda kalmadan) N95 sattiklarini gordum. Kredi kartida kabul ediyorlardi. Aldim su anda Turkcell kartimi taktim kullaniyorum. Bu arada ilk gordugum dukkandan aldigim icin butun sehirde daha ucuz opsiyonlar var miydi bilmiyorum. Ayrica Tax Refund da alma sansim olacak sanirim 75 YTL kadar. Yurt disinda yasayanlar veya benim gibi kisa sureligine yurt disina cikacak olanlari ilgilendirebilir diye dusundum.

bye.

• quote:

Merhaba arkadaslar,

bye.

hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsın dostum

• ABD 'den 815 dolara alma imkanım var ama turkiyede şebeke problemi yasamaktan korkuyorum. uyum sorunu olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

Merhaba arkadaslar,

bye.

cidden çook ii fiata almışsın
    güle güle kullan

bu arada N95teki çoğu problem yazılımsal... düzeltilebilir bence
    kasa problemleri hariç... laçka durumu, kasa kalitesi vs vs...

• Uyum sorunu falan olmaz telefon 3 bant zaten hatta 4 de olabilir dunyanın heryerinde kullanabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: telceker

ABD 'den 815 dolara alma imkanım var ama turkiyede şebeke problemi yasamaktan korkuyorum. uyum sorunu olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar,

bye.

güle güle kullan

Tesekkurler,

Umarim beklentilerimi karsilar. Ilk izlenimlerim gercekten cok olumlu. Ayrica bu telefona sahip olan arkadaslara bir onerim olacak. Fring adli bir yazilimla WiFi olan yerlerde Skype, Gtalk ve MSN listelerinize ulasip sesli gorusme yapabiliyorsunuz (N95 i desteklemeye daha yeni baslamislar). Ben denedim gayet guzel oluyor. Ozellikle SkypeOut hesabi olup telefon gorusmelerini skypetan yapan kisiler icinde cok faydali bir program. Cunku Skype in Symbian versiyonu yok benim bildigim kadariyla.

• N95´in Turkiyedeki fiyatini ögrenince agzim acik kalmisti, bayagi sogumustum telefondan. gecenlerde bizim burda, yani isvecte´de N95 satilmaya baslandi. fiyati ise gayet makul 7.000 skr yani 1.400 ytl. Turkiyede 2.000 ytl´e satilmasini kafam almiyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar,

bye.

güle güle kullan

Tesekkurler,

Umarim beklentilerimi karsilar. Ilk izlenimlerim gercekten cok olumlu. Ayrica bu telefona sahip olan arkadaslara bir onerim olacak. Fring adli bir yazilimla WiFi olan yerlerde Skype, Gtalk ve MSN listelerinize ulasip sesli gorusme yapabiliyorsunuz (N95 i desteklemeye daha yeni baslamislar). Ben denedim gayet guzel oluyor. Ozellikle SkypeOut hesabi olup telefon gorusmelerini skypetan yapan kisiler icinde cok faydali bir program. Cunku Skype in Symbian versiyonu yok benim bildigim kadariyla.

Fring N95'te calismiyor maalesef, ama Voip destegi telefonda mevcut o yuzden internet gorusmelerini n95 uzerinde gerceklestirebilirsin.

• kasası n73'e benziyor kalitesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

Fring N95'te calismiyor maalesef, ama Voip destegi telefonda mevcut o yuzden internet gorusmelerini n95 uzerinde gerceklestirebilirsin.

Yeni bir haber var linkler, N95 icin fring destegi:

http://darlamack.blogs.com/darlamack/2007/04/fring_now_avail.html

http://www.nechbi.com/2007/04/20/fring-now-available-for-the-n95/

"Fring Now Available for the N95
    FringThanks to some emails that I've received, I am happy to inform that Fring is now available for the N95!!
    I guess that makes 2 softwares that I can cross of my list of apps that were missing!
    Thanks Neil & Chris!!"

http://www.fring.com/

• quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

Yeni bir haber var linkler, N95 icin fring destegi:

http://darlamack.blogs.com/darlamack/2007/04/fring_now_avail.html

http://www.nechbi.com/2007/04/20/fring-now-available-for-the-n95/

"Fring Now Available for the N95
    FringThanks to some emails that I've received, I am happy to inform that Fring is now available for the N95!!
    I guess that makes 2 softwares that I can cross of my list of apps that were missing!
    Thanks Neil & Chris!!"

http://www.fring.com/

Cok guzel bir haber, paylastigin icin tesekkurler Fring gercekten guzel bir program N95'de calismamasi beni uzmustu ama hemen N95 versiyonunu cikarmislar cok iyi oldu

• hala nokia shoplara gelmedimi bu alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

hala nokia shoplara gelmedimi bu alet

galiba henüz gelmedi
    zaten topic açarlardı geldi diye
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.