Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
220.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayılıyom şu telefona yaw..dayanamayıp gidip alıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ocean

ARKADAŞLAR KKTC FİYATI 1495 E İNDİ :=) PİYASA KIZIŞIYOR VALLA.

abi anca edecee fiat o zaten

N95 hakkinda o kadar cok sey okudum ki. N95 bu kotu uretim kalitesi (Hepsi kalitesiz uretilmis degil ama yurtdisi forumlardakilerin %90 i problemli) ile ne kadar cok ozelligi olursa olsun bence 1450YTL den fazla etmez. Birde merak ettigim bir konu var, KKTC den alinan telefonlar burada kayitli mi gozukuyor yoksa kayit ettirmek mi lazim? (cevap icin simdiden tesekkurler).

ben sirocco yu getirtmiştim kayıt ta hiç bi sorun yaşamamıştık (gerçi kayıt işini ben halletmemiştim) sadece 1-2 gün geç açıldı, yurtdışını bilmem ama kıbrıstan almak akıllıca geliyo bana gerçi garanti ve servis olayları nasıl bilmiyorum, siroccoda sorun yaşamadığım için pek dert etmedim fakat yazılanlara göre n95te sorun yaşama olasılığı %90

bilemiyorum bende beklesem mi Türkiye'ye gelmesini karar veremedim

• Arkadaslar demin dogubankta bir telefoncuyu aradim. N95 fiyati 1500 ytl ye dusmus,
  • telefoncunun numarası varmı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzmete

telefoncunun numarası varmı acaba...

0212 526 81 43

bu arada rizelimisin??
    soyadin mete mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemmete

Arkadaslar demin dogubankta bir telefoncuyu aradim. N95 fiyati 1500 ytl ye dusmus,

fiyat baya güzel
  • N73 teki gibi uyku modu varmı bu telde acaba?
  • quote:

quote:

0212 526 81 43

bu arada rizelimisin??
    soyadin mete mi??

Ben Rizeli soyadi Mete olan taniyorum ama acaba sen akrabasi falanmsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

quote:

0212 526 81 43

bu arada rizelimisin??
    soyadin mete mi??

Ben Rizeli soyadi Mete olan taniyorum ama acaba sen akrabasi falanmsin :)

kesin akrabayizdir ama ailenin toplam nufusu 13.000 oldugu dusunulurse tanimak biraz zor oluyor.
  • rizeli degilim soyadımda mete degil bilgi için cok sagol...
  • dun aksam ıtıbarıyle bende n95 aldım ılk ızlenımlerım her yonuyle gercekten mukembel gps olayını henuz test edemedım kamera gece cekımler yaptım gece olmasına ragmen oldukca ıyı vıdeo da mukembel bu telefona camur atmak ısteyenler neresıne camur atıcak bılmıyorum yalnız bu gps ayarlarını sanırım yapamadım uyduyu bulamıyor nasıl yapıldıgını bılen varsa yardımm pls

SAYGILAR

foto ve vıdeo koymak ısterdım ama suan bulundugum net dialup onedenle koyamıyorum onumuzdekı gunlerde koymaya calısırım
  • gule gule kullan, duydugumuz onca olumsuz seyden sonra yuregimize su serptin
  • Farrabi bilgi icin sagol. Dogubank ta 1500YTL ye satan kisiyi kutluyorum, N95 2400YTL satanlar bu fiyati gorsunler.

Asagidaki ip uclarini evvelki gun foruma yollarken Howardforums da gordugum S60 ip uclarini niye eklemeyeyim dedim. Cok bilindik ip uclari da var ama yeni S60 kullananlar da vardir belki:

Linkler:
    http://3lib.ukonline.co.uk/tipsn95.htm
    http://www.allaboutsymbian.com/news/item/5158_Can_you_add_a_Nokia_N95_tip.php
    http://wiki.howardforums.com/index.php/S60_Navigation
    http://wiki.howardforums.com/index.php/S60_Reset_and_Formatting_Codes
    http://wiki.howardforums.com/index.php/S60_Misc_Tips

1.) N95 in 20MB olan rami yetmiyor, mutlaka acik olan programlari exit edip kapatin ozellikle Kamera, Galeri, Hartita, Internet ve Java oyunlari.

2.) Daha iyi resim cekmek icin kamera da cozunurlugu 5MP yerine 3MP dusurun.

3.) Pil omrunu arttirmak icin: Her gece N95 i sarj edin, Kamera en cok sarj yiyen sey kapatmadan cikmayin, Wlan Taramayi kapatin, 3G yi kapatin (Ayarlar>Sebeke> Cift mod yerine GSM yi secin), kullanmadiginiz programlari kapatin, kendi GPS aletiniz varsa N95 yerine onu kullanin.

4.)Video cekimini iyi yapmak icin, En hizli SD karti alin SanDisk Ultra II idealmis, Dijital Zoom kullanmayin, cok yakindan cekim yapmayin, iyi isiklandirmada cekim yapin, cekim yaparken N95 i hizli hareket ettirmeyin.

5.)DVD yapmak icin, Nokia nin verdigi Adobe Premiere Elements 2.0 programi yerine VideoStudio 10 Plus kullanin cunku Adobe Premiere Elements 2.0 programi cok sistem kaynagi yiyormus bilgisayar da.

6.) Active Stanby Screen, Etkin Bekleme yi kisisellestirip istediginiz gibi degistirin.

7.) Burada soyledigi seyleri henuz AllAboutSymbian.com da bulamadim neden bahesiyor bilmiyorum.

8.) Takvimde gezerken # ye basinca bugune donuyormus, eger yeni bir takvim alarmi ekleyecekseniz yazi yazmaya baslayinca hemen eklemeye baslaniyormus.

9.) Nokia PC suite i surekli guncelleyin.

10.) N95 back up inizi alip, Nokia Software Updater ile guncelleyin sonra backu up i telefona geri yukleyin gibi bir seyler zirvalamis.

11.) Multimedya tusuyla Muzik calara gidebilirsiniz

12.) Araclar> Ayarlar>Ekran>Işık sensorunu acip sonrada parlakligi maksimuma cikarinca hem ekran harika gozukuyormus hemde pil cabuk bitmiyormus. (bence pil omru azalir yapmayin sakin).

13.) Bir programi kapatmadan ana ekrana donmek icin Konusmayi kapatma tusunu kullanmayin onun yerine menu tusunu kullanin demis. (Bende bu mudur verdigin ip ucu diyorum).

14.) Acik programlari gormek icin menu tusunu basili tutun. Daha iyi bir sonuc icin Best TaskMan i kullanin.

15.) Menuyu istediginiz sekilde "Move" (turkce menu de ne karsiligi bilmiyorum) ile istediginiz dosyalarin yerini degistirerek duzenleyin gibi bir seyler.

16.) Landscape e (yatay ekran) gecmek icin, kizagi ittirip muzik tuslarinin oldugu tarafi acin.

17.) Bir programi hizli silmek icin uzerine gelip secin ve C tusuna basin.

18.) N95 inizde operator tarafindan kilit konmussa bazi bedava programlari yukleyemiyorsunuz. Cozumu icin Araclar>Uygulama Yoneticisi>Secenekler> Ayralar dan Uygulama Yuklemeyi Hepsi secenegi ne ve Online Sertifika kontrolunu de Kapaliya getirin.

19.) .................................

20. ) Telefonu hizlandirmak icin

a. Arama kaydini 10 gune dusurun mumkunse 1 gune dusurun ne kadar az gun olursa o kadar hizlanir.

b. Telefonda yuklu gelen temalar daima daha hizlidir

c. Eger Symantec Mobile Security programi yuklu ise otomatik korumayi kapatin, viruslerden kormuyorsaniz tamamen silin

d. "To-do". Yapilacaklar listesine gidin (takvimin icinde bir bolum)

Soyle bir yapilacak notu hazirlayin

Konu : Speed

Bitis tarihi : 01-29-2005(ay-gun-yil)

Onem sirasi : Yuksek

Tamam a basin

Ikinci bir not hazirlayin

Konu : Qoukie

Bitis tarihi: 01-29-2005(mm-dd-yy)

Onem sirasi: set to Low

Tamam a basin

Simdi "To Do" yapilacakalr programindan cikmayin. Speed isimli notu secin , seceneklerden yapildiyi isaretleyin. Sonra Qoukie isimli notu secin, yine seceneklerden yapildiyi isaretleyin.

Simdi telefonu kapatip tekrar acin

21.) Herkesin bildigi bazi kodlar:
    *#92702689# ne kadar sure telin kullanildigi
    *#62209526# WLAN icin mac id numarasi
    *#2820#. Bluettot icin mac id numarasi
    *#7780# Telefonu resetler ama fotograf ve programlari silmez (bazen siliyor dikkat)
    *#7370# Telefonu tamamen formatlar
    Telefonu tamamen formatlamak icin: Once telefonu tamamen sarj edin, tum doyalarinizi yedekleyin, hafiza kartinizi cikarin. Telefonu kapatin ve Yesil arama tusu Yildiz Tusu * ve 3 tusuna basili tutarak telefonu acin.

22.) N95 i Turkce yapmak icin

Kolay Yol:
    Turkce yapmak icin forumumuzdaki link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_12772483/mpage_1/key_euro2//tm.htm#12772483
    N95 icin product code lari:
    0536066: Turkey
    0534845: Turkey
    0534844: Euro 2

Zor Yol:
    Phoenix i kullanarak, asagidaki linkte sayfanin ortalarina dogru @optimistic cok guzel anlatmis yapmaniz gereken islemleri:
    http://forum.donanimhaber.com/m_8833096/mpage_11/key_phoenix+AND+diego//tm.htm#9836953

N95 icin FW yi asagidaki linkteki adreslerden indirebilirsiniz:
    http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=393675

23.) N95 in hemen lacka olan kizak mekanizmasinin duzeltmesinin nasil yapilacagi icin bir link var. Ama telefon bozulabilir ve garanti tamamen gidebilir. Turkceye bile cevirmiyorum bence cok tehlikeli:
    http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=62607&page=28

tenhunen: "Saw one a bit better fix to clicky slider. You'll probably lose warranty by doing this, so do it at your own risk.
    The black bar on the picture is pressing slider rail against rail on display. So the problem is that this black bar is not pressing the slider rail hard enough and there is a gap between rails.
    Just remove the whole back cover and unscrew 3 torxs to remove the black bar on other side of slide, cut 1.5mm x ~50mm(as long as the bar is) slice of thin transparency or paper and but it between the black bar and white rail behind it. Red box in picture shows the correct position for transparency slice. Then screw the 3 torxs back. This way the black bar gives more pressure to slide mechanism. Don't use the slide, when black bar is removed. This is because the whole slider mechanism might fall off. And then do the same to other side and snap the back cover back to it's correct position.
    After that the wobbly slider is a lot better!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 19 Nisan 2007; 12:10:37 >

• Arkadaslar dogubankta telefon suan 1050 usd = 1420 ytl

hergun dusuyor bu meretin fiyati
  • Ankarada satan herhangi bir yer yok daha değil mi?
  • Bence dogu bankta fiyatin dusmesi, kayitli olmamasindan dolayi. Zaten benim bildigim, yurtdisindan ilk giriste kayit ettirmezsen, sonradan da kayit olmuor. Bu durumda adamlar bu telefonlari satamaz, yada satar ancak alan kayit ettiremez, boylelikle bu dogu bank fiyatlari daha cok duser (zarar da olur)... Bu arada farzedelim ki sonradan da kayit oluyor, Dogubank taki satici bunun faturasini (original) da verebilecek mi, herhalde faturasiz kayit olmaz...bu durumda yine problem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozhans

Bence dogu bankta fiyatin dusmesi, kayitli olmamasindan dolayi. Zaten benim bildigim, yurtdisindan ilk giriste kayit ettirmezsen, sonradan da kayit olmuor. Bu durumda adamlar bu telefonlari satamaz, yada satar ancak alan kayit ettiremez, boylelikle bu dogu bank fiyatlari daha cok duser (zarar da olur)... Bu arada farzedelim ki sonradan da kayit oluyor, Dogubank taki satici bunun faturasini (original) da verebilecek mi, herhalde faturasiz kayit olmaz...bu durumda yine problem....

Telefonu yurtdışından Türkiyeye getirdiğinde havaalanında yada gümrüklerde kayıt yapılmıyor.

Turkcell, Vodaphone veya Avea abone merkezlerıne passportun ıle gıdıyorsun, bir dilekçe ile herhangı bır fatura ıbraz etmene gerek kalmadan 1 yıl ıcınde sadece 1 kereye mahsus 1 tane cihaz passportuna işlettirebiliyorsun.

Ve işlem daha once bu IMEI numarasına kayıt olmusmu olmamısmı cihaz klonmu, veya çalıntımı gibi durumlar gozden gecırıldıkten sonra 2-5 gun arası bır sure zarfında kayıt altına alınıyor.

O yuzden dogubank takı adamlar bunu kayıt ettırmıs olabılır ama sadece 1 cıhaz kayıt ettırebıldıgınden asıl soru burada?

Eger bunu saten ve kayıt ettıren 1 yıllık surece 1 den cok cıhaz getırıp aynı pasporta kayıt ıslemı yaptıysa ılk ı harıc dıgerlerı kayıttan dusuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagamyanaleks -- 19 Nisan 2007; 18:06:02 >

• bugun metrocity vodafone subesine gittim.2600 ytl ye telefonmu olur.Bunlar hepten kafayi yediler.
  • quote:

bugun metrocity vodafone subesine gittim.2600 ytl ye telefonmu olur.Bunlar hepten kafayi yediler.

OO arkadaşım sana kazık atmaya çalışmış Metrocity
    bana da dün 2.575 YTL dediler

Dogubank'ta cep telefonu alısverısı yapmayı sevmıyorum ama gel gorkı bu fıyatlara
    Dogubank sagolsun demekten baska bırsey yapamayız.

• arkadaşlar bende n95 ile ilgili bir şey söliym ben 7650 den beridir s60 kullanıcısıyım ve bence en başarılı s60 telefon n95. özellikle java uygulamalarında çok çok başarılı. bir sürü oyun yükledim içine ve dediğim gibi gerek hız gerek stabilite olarak süper bence.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.