Şimdi Ara

((F| 'N95' ve 'N95 8 GB' |Z)) _MULTIMEDIA-COMPUTER_((|| (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.199
Cevap
3
Favori
221.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın gidip Bimeks' den Sirocco' yu 1600 YTL ye alacağım.
    N95 in gelse bile 2000 YTL den az olmayacağı kesin.
  • bende bekleyemiyorum alcam kıbrıstan 1450 ytl ye n95, perşembe anlatırım artık
  • Ankarada hala satan tek yer bulamadım.. Bilgisi olan var mı?
  • arkadaslar n95 ısteyen yok mu full aksesuar gumus renk turkce kayıtlı 1080dolar
  • Daha once veren olmamistir umarim, mega ultra bir N95 review i yapmis symbian-freak tam 13 sayfa, ben sahsen cok begendim:

http://www.symbian-freak.com/reviews/n95/n95_review_01.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikulak

arkadaslar n95 ısteyen yok mu full aksesuar gumus renk turkce kayıtlı 1080dolar

arkadasim sende her seferinde indirim yapiyorsun 1900 ytl den actin kapiyi 1450 ye kadar dustun
    1000 ytl ye dustugun zaman konusalim:)))
    yakinda olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

Daha once veren olmamistir umarim, mega ultra bir N95 review i yapmis symbian-freak tam 13 sayfa, ben sahsen cok begendim:

Yukaridaki super review haberinden sonra. Yeni bir haber daha, N95 TIPA tarafindan en iyi resim ceken cihaz secilmis:

"NOKIA PRESS RELEASE April 24, 2007

Nokia N95 Wins Prestigious TIPA Award 2007

Espoo, Finland - Nokia today revealed the Nokia N95 multimedia computer has been voted the 'Best Mobile Imaging Device in Europe 2007' by TIPA (Technical Image Press Association), the largest photo and imaging press association in Europe.

"A small mobile wonder and a camera as well," the Nokia N95 multimedia computer was commended for its outstanding imaging functionality, comparing its features directly with those of stand-alone cameras. The judging panel noted features such as the autofocus lens for sharp, large prints, a real mechanical shutter to avoid distortion, the Carl Zeiss optics with Tessar lens that can focus at close range and the up to 20x digital zoom for distant subjects. The panel also commented on the device's outstanding audio, video and web capabilities and its GPS functionality.

"This award reinforces Nokia's leadership and commitment to driving forward convergence in the mobile industry," said Jonas Geust, head of Nokia Nseries Players Category, Multimedia, Nokia. "We're delighted the Nokia N95 has been recognized as an outstanding imaging device and we firmly believe that by offering our customers true multimedia computers, like our Nokia Nseries range, we can confidently say we have now arrived at a time when people no longer need to carry multiple devices."

The features of the Nokia N95 include:
    - 5 megapixel camera with Carl Zeiss optics
    - Possibility to capture print quality photos and DVD-like quality video clips
    - Unique 2-way slide concept with dedicated media keys
    - Support for compatible microSD memory cards of up to 2GB
    - Wireless LAN connectivity and HSDPA offering high download speeds
    - Integrated GPS, and access to maps for more than 100 countries
    - The option to purchase additional features such as city guides and voice-guided navigation

TIPA was founded in 1991 as an independent, non-profit association of European photo and imaging magazines. At present, TIPA includes 31 member magazines from twelve countries"

• quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

1-) Kapak mekanizması nasıl? N80inki gibi sert mi? yoksa yaylı mı?
    2-) Kapak her 2 yönde de kızak yaylı mı? Yoksa sadece Numerik klavye bölümü mü yaylı?
    3-) Cihazın kapağında boşluk varmı, yani hafiften oynuyor mu? (Gerçi bunu zaman gösterir)
    4-) Kapakta, klavyede gıcırtılar varmı?
    5-) Boyutları hakkındaki yorumların...
    6-) Mesaj yazma potansiyeli nasıl ve tek elle yazarken telefonda ileri-geri hareketi meydana geliyomu? (Kapak açıkken ağırlık merkezinin değişeceği için diyorum)
    7-) Ekran kalitesi ve görünümü nasıl? N73 veya N80e göre nasıl? Herkes as-çok bilir bu 2 cihazın ekranını... Ondan soruyorum.
    8-) Kablosuz ağı nasıl? Çok iyi performans veriyor mu? bilgisayara veya her hangi bir wi-fi'li cihaza göre nasıl? Çekiş durumu vs vs..
    9-) Cihazın hızı nasıl? Menü geçişleri ve dosya açılış hızları nasıl?
    10-) Gerçekten bir "çokluortam bilgisayarı" mı?
    11-) Tuşlara basmak zormu? Ana kumanda tuşlarına basarken yanlışlık oluyor mu? Çok yakınlar birbirlerine ve inceler biras ya ondan diom
    12-) İnternet tarayıcısı nasıl?
    13-) Oynat/Durdur tuşları dokunmatik mi?
    14-) Eğer Türkiyem'den alsaydın parasının hakkınnı vereceğini düşünüyo musun?

incelemeni tekrar tekrar okudum eline sağlık ama bazı önemli ayrıntılar yok ondan bu soruları sıraladım
    bu sorulara teker teker cevap verirsen eminim herkesin kafasında biseyler netleşecektir.
    ayrıcada büyük hayra girersin...
    şimdiden çok teşekkürler
    bu arada bunu tüm N95'i olan arkadaşlar cevaplarsa yorum farklılıklarını görebiliriz

ben elimden geldigi kadarıyla bir n95 kullanıcısı olarak cevaplamaya calısayım

1-) Kapak mekanizması oldukca iyi her iki tarafada insan gucu ıle gidip geliyor yani ittirince cat diye acılmıyor ittirmeyi surdurmen gerekıyor
    2-) Kapak her 2 yönde de aynı sekılde ittirme kuvveti ile hareket ediyor
    3-) Cihazın kapağında boşluk yok ama bana verilen ilk cihazda var dı alırken dıkkat edın sızede kakalamasınlar sımdıkı cıhazımda herhangı bı bosluk yok
    4-) Kapakta, klavyede gıcırtılar yok dedıgım gıbı alırken kontrol edersenız cunku cogunda bosluk fılan oluyor sorunlu cıhazlar da var 0 olanların arasında
    5-) Boyutları hakkındaki dusuncelerım kucuk ve kıbar okadar hantal degıl
    6-) Mesaj yazma potansiyeli iyi hicbi agırlık olayı olmuyor tek elle oldukca iyi yazılabiliyor
    7-) Ekran kalitesi ve görünümü gayet guzel kullanmayanlar bilemez cunku genelde orgınal ayarlarında parlaklık 2. sevıyede duruyor ve telefoncularda ıncelerken herkes 2. parlaklık sevıyesınde telı ona gore yorumluyorlar bu nedenle bazıları bıraz sonuk dıyor ama bence parlaklık ayarından kaynaklanıyor ekran gercekten muhtesem dıgerlerıne gore daha parlak
    8-) Kablosuz ağı ben sahsen baglanmaktan zorluk cektım fakat ayarlarda sorun var sınyal kalıtesı oldukca yuksektı ve pc nın yanında arattıgımda pc de ne cıkıyorsa onu gorebılıyordu hemen hemen ne kadar sınyal sevıyelerın bazılarında 1-2 dıs eksık olsada
    9-) Cihazın hızı fena degıl tabıkı oyle ahım sahım bırsey beklemeyın daha once 6630 kullanıcısıydım aralarında pek bı fark goremedım kı suan 1 gb lık hafızanın 4 te 3 dolu olmasına ragmen
    10-) Gerçekten bir çokluortam bilgisayarı buna emin olabilirsin cunku gercekten cok memnun kaldım kamerası ozellıkle cok ıyı vıdeosu mukembel
    11-) Tuşlara basma konusunda herhangı bı sorunla karsılasmadım ve suanda kadar karısıklık olmadı yaklasık 4 gundur sabah aksam elımde telefon
    12-) suana kadar deneyemedım bu soruya cevap veremıyecegım
    13-) Oynat/Durdur tuşları dokunmatık degıl
    14-) Eğer Türkiyem'den alsaydın parasının hakkınnı vereceğini eger kı 1700 ytl cıvarına alınırsa hakkını verır emın olun cunku kamera ve vıdeo olayı gercekten guzel bı olay gps ıse harıka

elimden geldigikadarıyla cevaplayabıldım

SAYGILAR

eywallah kardeş cidden çok saol
    millet kasa da problem falan var diodu forumda 2-3 kişi kullanio daha hiç sorun yaşamadılar
    diğerleri kullanmayımı bilmio anlamadım

• @painkiller004:

internet tarayıcısı nasıl? dangerdanger kardeşimiz henüz deneyememiş de ondan soruyom
    ram yetersizliği falan sen de de var mı?
  • Merhaba forumda yeniyim fakat n95 ile ilgili 40 sayfanın tamamını inceledim.Ama en son assagıda verilen linki incelediğimde çekilen fotolardaki morluk beni çok rahatsız etti.Daha önceki fotolardada aynı sorun vardı fakat bu kadar takılmamıştım duzelir yada cihazdan cihaza farkediyordur diye ama görüliyorki tüm cihazlarda rahatsız edici şekilde morluk var.Bu kadar para verip 5 mp camera lı telefon kullanıp bu kadar kötü foto çekmek sahsen beni çok rahatsız eder.N95 kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.Tüm cihazlarda aynı sorunmu var ? ozellikle gökyuzu çekimlerinde bu daha çok öne çıkıyor.Kullanan arkadaslar bununla ilgili deneme çekimi yapıp lutfen bilgi verin.

quote:

Daha once veren olmamistir umarim, mega ultra bir N95 review i yapmis symbian-freak tam 13 sayfa, ben sahsen cok begendim:

• quote:

Orjinalden alıntı: erpe

Merhaba forumda yeniyim fakat n95 ile ilgili 40 sayfanın tamamını inceledim.Ama en son assagıda verilen linki incelediğimde çekilen fotolardaki morluk beni çok rahatsız etti.Daha önceki fotolardada aynı sorun vardı fakat bu kadar takılmamıştım duzelir yada cihazdan cihaza farkediyordur diye ama görüliyorki tüm cihazlarda rahatsız edici şekilde morluk var.Bu kadar para verip 5 mp camera lı telefon kullanıp bu kadar kötü foto çekmek sahsen beni çok rahatsız eder.N95 kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.Tüm cihazlarda aynı sorunmu var ? ozellikle gökyuzu çekimlerinde bu daha çok öne çıkıyor.Kullanan arkadaslar bununla ilgili deneme çekimi yapıp lutfen bilgi verin.

quote:

arkadaşım şahsen benim telde öyle bir şey yani morluk falan görmedim.ve şu an benim ikinci n95 im yani birincide ölü piksel vardı ondan değiştirdim. tahminimce piyasaya sürülmeden evvel çekilen deneme fotolarıdır. bende bir ara çok ama çok soğumuştum morluk yuzunden ama cihaz beni yanılttı.

• bende morluk göremedim ve inceleyen bence süper incelemiş
  • Ankarada satın alabileceğimiz güvenli bir yer var mı? Bir de satın aldığmız makinenin garantisi veya yazılımları veya gps haritaları gibi şeylerin güncel veya geçerli olup olmadığını görme şansı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozguruslu

Ankarada satın alabileceğimiz güvenli bir yer var mı? Bir de satın aldığmız makinenin garantisi veya yazılımları veya gps haritaları gibi şeylerin güncel veya geçerli olup olmadığını görme şansı var mı?

daha piyasada yok zaten
    yurt dışından almayı düşünüyosan bazı kişiler problemli olduğunu söylüo elinde patlamasın sonra
  • Arkadaşlar bugun kesin aldıgım bilgiler dogrultusunda N95 2 yıl garantili, kutulu ( tabi başka türlü olacak değil ) 1000 EURO fiyat etiketi ile satılıyor. 1 Haftaya kalmaz tüm perakende telefoncularda satışı başlayacak. Bu fiyat bilgisi nettir arkadaşar ve çoktur ama sistem bu ilk 2 hafta tutturduguna satacaklar sonra fiyat inmeye başlayacak. Yada Nokia Türkiye satışa başlayana kadar bu fiyat ile satışta olacak, her koşulda N95 garantili olarak artık geldi diyebilirim sizlere.
  • inşallah yaw bu güzel bi haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagamyanaleks

Arkadaşlar bugun kesin aldıgım bilgiler dogrultusunda N95 2 yıl garantili, kutulu ( tabi başka türlü olacak değil ) 1000 EURO fiyat etiketi ile satılıyor. 1 Haftaya kalmaz tüm perakende telefoncularda satışı başlayacak. Bu fiyat bilgisi nettir arkadaşar ve çoktur ama sistem bu ilk 2 hafta tutturduguna satacaklar sonra fiyat inmeye başlayacak. Yada Nokia Türkiye satışa başlayana kadar bu fiyat ile satışta olacak, her koşulda N95 garantili olarak artık geldi diyebilirim sizlere.

peki garantiyi kim veriyor???
  • Garanti'yi direk ithalatçı garantisi Sanayi Bakanlıgı onaylı, KVK ve Başarıda geçerli bir garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagamyanaleks -- 26 Nisan 2007; 13:40:59 >
  • ii ya resmen garantili o zaman
  • arkadaşlar merhabalar

ya moralinizi bozmak istemiyorum ama son zaman da okuduuğum çıkış tarihleri nedeniyle dayanamayıp nokia destekle görüştüm bugün ve N95 in çıkış tarihini sordum aldığım cevabı aynen yazıyorum

mayıs ayından sonra net bir tarih veremiyorum ancak mayıs ayından sonra olacak dedi ve bunu soylerken sanırım ciddiydi yani daha baya var ya
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.