Şimdi Ara

F klavye zorunlu oluyor !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
401
Cevap
5
Favori
10.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir şeyin insana ne zararı olur hakim amca ?

F klavye zorunlu oluyor !!
  • Sıkıntı yok kitabı önüme koy aktarırım o derece yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

niye f kullanmak zorunlu ki.herkes alışık olduğu klavye düzenini kullanınca nolucak ?

bu sitede q klavye ile saniyede 58 kelime yazabildim.54 ü doğru
    http://www.m5bilisim.com/on-parmak/hiz-testi/

saniyede?
  • Olsun Q'ya alıştığımız gibi ona da alışırız.
  • Yeni öğreneceklere f klavye öğretirsin, yaygınlaştırırsın anlarım ama zaten q klavye öğrenmiş ve bunu kullanana f klavye kullanacaksın diye dayatmak anlamsız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Yemin ediyorum bos islerle ugrasmaktan vazgecmediler. Sen git insanlara once bilgisayar kullanabilecegi kosullar sagla

Bilgisayar yada tablet vs olmayan ev mi var yahu? Ki ben devlet kurumunda çalışıyorum 2017 den sonra sanırım devlet kurumlarında zorunlu genelge vs yayınlandı üst yazılar yazıldı kurumlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsainBolt -- 14 Haziran 2014; 12:30:40 >
  • Faydası ne olacak?
  • Arkadaşım bilgisayarlar yaygınlaşmadan önce yapsaydılar anlardım da yıl olmuş 2014, bu saatten sonra uğraşmaz kimse. Şahsen isterim bende F klavye kullanmak ama uğraşmam açıkçası. Ne bileyim q ile bakmadan takır takır yazıyoruz, F için o kadar zaman harcar mıyım bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

niye f kullanmak zorunlu ki.herkes alışık olduğu klavye düzenini kullanınca nolucak ?

bu sitede q klavye ile saniyede 58 kelime yazabildim.54 ü doğru

saniyede?

dakika pardon

• Ulan bilgisayar Mühendisliği nede yeni başlıyorum inşallah bizi uğraştırmazlar

• Lisede bilgisayar laboratuvardaki klavyelerimiz Q idi ama hiç farketmez gider dil seçeneklerinden Q klavye ekler öyle kullanırım. En az 7 senedir Q klavye kullanıyorum 7 sene sonra gelip F klavye mi kullanacağım birde ? yok öyle bir dünya.
  • zaten bunu 'eF' klavye diye okuduktan sonra insanlar istediğiniz kadar Türkçe bu huaa diyebilirsiniz.
  • Olması gereken bir uygulama keşke en baştan f yaygınlaştırılsaydı ama Q kullanıyorum, F'e alışmaya uğraşamam.
  • Hadi kolaysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 14 Haziran 2014; 12:50:02 >
  • Oyun nasıl oynucaz f klavyeyle.geçen bi oynıyım dedim işkence oldu

• quote:

bu sitede q klavye ile dakikada 58 kelime yazabildim.54 ü doğru

F klavye zorunlu oluyor !!

• yazı yazmak için güzel olabilir ama dünya standartına aykırı. bazı programlardaki kısayollar, oyunların tuş girişleri vs. vs çok çok sorun çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

Kullanmıyorum ulan!

(Çılgın anarşist)
  • Sanki hanginiz tuşlara bakarak yazıyor beyler allah askina

• :d
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.