Merakla beklenen F.E.A.R. 3′den yeni video yayınlandı. Oyun Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasada yerini alacak. Ayrıca oyunda co-op moduda biz oyunculara sunulacak. Neyse sözü fazla uzatmadan sizleri F.E.A.R. 3′ün yeni videosu ile başbaşa bırakalım.
3 trailer dir aynı film gibi çekiyorlar arada bi oyun kareleri geliyor
korku oyunu sarmıyo beni
fear muhteşem bir oyun bence ilk oyunu pc de oynayıp bitirmiştim.. fear 2 nin demosunu indirdim ps3 e ama grafikler çoook kötü geldi, bide biraz tırstım oyundan..:))) sildim bende demoyu oynamadan:):)
zaten forumdada ps de bu oyunu oynayan yok heralde, adı bile geçmiyor:)
bu oyunu şu 5+1 kulaklıkla oynamak var (Sharkoon X-tatic)
İlk fear gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan olmasına rağmen sonraki hiç bir oyunu aynı etkiyi yaratmadı....Ben de pc de ilk oyun gibi hissettiren bir oyun oynamamıştım...ama isim değişti falan filan 2 farklı oyun derken soğuttular...2 yi oynamayan adam 3 ü ne yapsın??Benim gibi düşüen çoktur kanımca..
quote:
Orijinalden alıntı: cancanax
İlk fear gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan olmasına rağmen sonraki hiç bir oyunu aynı etkiyi yaratmadı....Ben de pc de ilk oyun gibi hissettiren bir oyun oynamamıştım...ama isim değişti falan filan 2 farklı oyun derken soğuttular...2 yi oynamayan adam 3 ü ne yapsın??Benim gibi düşüen çoktur kanımca..
2 nin en büyük eksi(-) si biraz aksiyona kaçmışlardı 1. oyundaki o hava yoktu oynadım yarısından çogunu geçtim pc çökmeseydi bitircektim ama nasip olmadı zaten hikayeside sarmamıştı 1. oyun gibi neyse 3. oyunun grafikleri pek hoşuma gitmedi ama fazla önemli degil 1. oyun gibi olsunda isterse ps2 grafiginde olsun.
Fear anlamam ben ben PS3 den ALAN WAKE bekliyorum ALAN WAKE hadi artık türünde tek oyun sadece xbox360damı kalacak