Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Oyun çok sıkıcı ilerliyor. Tam bir shoot'em up oyunu olmuş. öldür öldür öldür sonra yine öldür. İnterval 6 dayım. Artık bitsinde sileyim moduna girdim. Seri kendini her yeni oyununda kademe kademe bozdu. Bazı yerlerde güzel müzikler girdi gerilim oldu. Korkudan eser yok zaten. İsmine pek uymayan bir oyun olmuş. FEAR hem özel bir birimin ismi, hemde korkunun ismidir. Ama bu oyunda ikisinide bulamadım. Bitirene kadar dişimi sıkayım.

Evet aynen öyle bir noktada düşmanın gelmesini bekliyorum öyle öyle geçiyorum. Bitmiyorlar da kolay kolay. Zaten oyuna dayamışlar blur efektini.
    Bu haliyle benden anca 5 alır. Zaten artık kitlesel oyunlar yapılmaz oldu..
  • Bulletstorm gibi oyun yahu bu , ordaki yaratıkları insan gibi düşün bitmeyen düşmanlar farklı farklı kombinasyonlar ben beğenmedim .Zaten korku diye birşey yok
  • ee niye bu oyun 8 ortalamalı notlar alıyorki ozaman (ben daha oynamadım oyunu bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Oyun çok sıkıcı ilerliyor. Tam bir shoot'em up oyunu olmuş. öldür öldür öldür sonra yine öldür. İnterval 6 dayım. Artık bitsinde sileyim moduna girdim. Seri kendini her yeni oyununda kademe kademe bozdu. Bazı yerlerde güzel müzikler girdi gerilim oldu. Korkudan eser yok zaten. İsmine pek uymayan bir oyun olmuş. FEAR hem özel bir birimin ismi, hemde korkunun ismidir. Ama bu oyunda ikisinide bulamadım. Bitirene kadar dişimi sıkayım.

Evet aynen öyle bir noktada düşmanın gelmesini bekliyorum öyle öyle geçiyorum. Bitmiyorlar da kolay kolay. Zaten oyuna dayamışlar blur efektini.
    Bu haliyle benden anca 5 alır. Zaten artık kitlesel oyunlar yapılmaz oldu..

İlk Fear oyununda da düşman bitmiyordu yalnız dikkatini çekerim. Dx11'de tavsiye ederim oyunu.

• Bu oyun 2. oyunun devamı mı arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

E5300 @3.25 9800GT 650-1900-1625-4G-Win7x64-1920x1080, hemen belirteyim kayıt yapıldığından dolayı FPS biraz düşüyor haliyle. Normalde bundan daha hızlı

Oyunu gamepad'le mi oynadın dönüşlerde isabet oranı düşükte...

• Hayır sever bır arkadas cevaplarsa sevınırım Pcde ıkıncı bolume gecen var mı?? 1. bolumun sonunda tekrar bırıncı bolumden baslattı benı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk1120

oyun zor mu yoksa bana mı öyle geldi.

sorun oyunun versiyonundaymış.Doğrusunda başlasaydım şimdiye bitirmiştim.:D
  • quote:

quote:

Ne farkı var anlatırsan sevinirim.
  • Oyunu steamdan indirenler veya elinde final sürümü olduğunu iddia edenler oyunun exesinin sürümünü söyleyebilirmi acaba.

Acaba sizdeki sürümü 16.00.20.1035 mi?

Birde oyun save dosyalarını nere atıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

quote:

Ne farkı var anlatırsan sevinirim.

preload sürümü varmış.sen bir mermi de ölürken rakipler 30 mermi de ölüyor en kolayda bile.
    daha ilk rakibi geçmek için nasıl uğraştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Hayır sever bır arkadas cevaplarsa sevınırım Pcde ıkıncı bolume gecen var mı?? 1. bolumun sonunda tekrar bırıncı bolumden baslattı benı

ben 7.bölümdeyim herhangi bir sorunla karşılaşmadım ...
  • İlk oyunda ilk 15 dakikadan sonra oyunu bırakmıştım Yalnız oynamam bu oyunları. Seriyi indirip tekrar bir deneme yapmam lazım
  • vuruş hissi nasıl
  • Arkadaşlar oyunu yükledim ancak sonunda directx yüklensin mi diye bir şey çıktı. 5850 ekran kartım var dx 11 destekliyor. Ancak x64 x86 olarak ikiye ayırmış. Bende win 7 ultimate 64 bit var. Hangi seçenekleri yüklemeliyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Oyunu steamdan indirenler veya elinde final sürümü olduğunu iddia edenler oyunun exesinin sürümünü söyleyebilirmi acaba.

Acaba sizdeki sürümü 16.00.20.1035 mi?

Birde oyun save dosyalarını nere atıyor?

F.E.A.R 3 (ÇIKTI)
  • şuan oynadığım bölüm metro2033 benzeri resmen.. oynayanlar tahmin edebilir..

haha metro2033 olarak başladı, hl2 olarak devam etti, mech warrior olarak noktayı koydu.. yaratıklar da witcher 2'deki Gargoyle'lere epey benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 24 Haziran 2011; 0:23:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İlk oyunu eski diye oynamayanlar kesinlikle pişman olur. İlk oyun süperdi bence. Şu an ikinciyi oynuyorum bence tüm eleştrilere rağmen 2.oyun da çok güzel. Atmosfer ve aksiyon bakımından bekleneni oldukça karşılıyor. Bakalım 3. oyun nasıl olmuş?

1 ve 2 zorlarsak ne kadar zamanda bitebilir ?

Epeyi vakit ayırırsan 3 günü ya bulur ya bulmaz. İlk oyun çok kolay zaten. 1 günde biter.
  • quote:

preload sürümü varmış.sen bir mermi de ölürken rakipler 30 mermi de ölüyor en kolayda bile.
    daha ilk rakibi geçmek için nasıl uğraştım.

Aynen öyle adamın sırtı bana dönük olsa yüzünü bana döndüğü an tek mermide gebertiyor.Kolayda oynuyorum birde.4 gb lik versiyonu sanırım demo gibi birşeymiş.Ben korku oyunlarını oynayamam.Çünkü kalp krizinden giderim Allah korusun.Bu oyun aksiyon ve korkuyu harmanladığı için denemeyi düşünüyorum.İlk bölümde kolu indirdiğimde camın arkasında beliren ufak velet beni korkutmaya yetti.
    Grafikleri iyi.F.E.A.R 2'nin üzerine grafik olarak pek birşey ekleyememişler gibi gözüküyor.Para verip almaya değmez belki ama oynamaya kesinlikle değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

şuan oynadığım bölüm metro2033 benzeri resmen.. oynayanlar tahmin edebilir..

haha metro2033 olarak başladı, hl2 olarak devam etti, mech warrior olarak noktayı koydu.. yaratıklar da witcher 2'deki Gargoyle'lere epey benziyor

Yemin ederim aynısı aklımdan geçti ama "olmamış,yapamamışsınız lan" dedim her seferinde.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.