CAS, UEFA'dan savunma istedi. Başmüfettş Cornu, 'TFF'den bilgi aldık, uyguladık' dedi. TFF, Cornu'nun ifadelisin yalanladı, düzeltme istedi. F.Bahçe 45 milyon euro'luk davanın ilk etabında 1-0 öne geçti.
Fenerbahçe'nin UEFA aleyhine Uluslararası Spor Mahkemesi'nde (CAS)açtığı 45 milyon Euro'luk tazminat davasında flaş gelişme...
CAS'ın savunma istediği UEFA, Başmüfettiş Pierre Cornu'nun kaleme aldığı metinle kendisini savundu. İstanbul'da Mehmet Ali Aydınlar, Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı ile yemekte görüşüp, Savcı Mehmet Berk ile görüşen Cornu'nun, '3 Temmuz'dan bu yana gerek medya takibi, gerekse görüşmelerimiz bu yönde bir kaanat oluşturmamıza neden oldu. Fenerbahçe yetkilileri hapiste. TFF yetkilileri de Etik Kurulu raporunda aleyte en sağlam delillerin Fenerbahçe ile ilgili olduğunu, Beşiktaş ve Trabzonspor aleyhindeki delillerin o kadar güçlü olmadığını aktardı. Bunun üzerine raporumu hazırladım" dediği bildirildi.
TFF ise pazartesi günü 6 sayfalık bir rapor hazırlayarak, UEFA'ya düzeltme taebinde bulundu. Bu raporda, Savcı Berk'in 'gizlilik' nedeniyle bilgi vermediği, ayrıca Cornu'nun talebine rağmen Etik Kurulu raorunun da aynı gerekçeyle kendisine iletilmediği bildirildi.Cornu'ya şifahen dahi olsa bilgi verilmediği de aktarıldı.
Fanatik
hımm demek birbirlerini yemeye başladılar:)
hocam fanatikin haberi olduğu için yoruma bile gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
hocam fanatikin haberi olduğu için yoruma bile gerek yok.
aslında DHA kaynaklı haber. Başka birilerine doğrulatmaya çalışıyorum.Bakalım o ne diyecek?
Ha bu arada Aziz Yılmaz'î kulüpten ihraç ediyoruz.
Enteresan bir bilgi geldi bu arada. FC Sion , Dupont - Emin Özkurt ikilisini avukat olarak tayin etmişler.
Medya yı takip eden adamın akıllından şüphe ederim.Kulaktan doğma bilgilerle bu iş yürür mü...?????
haber doğru yalan bilmem ama hep söylediğim birşey yazılmış
quote:
İstanbul'da Mehmet Ali Aydınlar, Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı ile yemekte görüşüp, Savcı Mehmet Berk ile görüşen Cornu'nun, '3 Temmuz'dan bu yana gerek medya takibi, gerekse görüşmelerimiz bu yönde bir kaanat oluşturmamıza neden oldu. Fenerbahçe yetkilileri hapiste. TFF yetkilileri de Etik Kurulu raporunda aleyte en sağlam delillerin Fenerbahçe ile ilgili olduğunu, Beşiktaş ve Trabzonspor aleyhindeki delillerin o kadar güçlü olmadığını aktardı. Bunun üzerine raporumu hazırladım"dediği bildirildi.
(biri bildirmiş gene )
neden onu aldılarda beni almadıalrda ben gidemedimde o gittide hani sıfır tolerans da falanda filandanın cevabı.iddianame açıklanıp gerçekten fenerbahçe aleyhine güçlü deliller varsa casın uefa veya tffye birşey sormasına gerek kalmayacak,aksi durumda zaten fenerbahçe hakkını sonuna kadar arar.hakkını araması da doğrusu zaten.
Maçlar oynanalı 5 ay olmuş savcı hala kanıt arıyor oda güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
haber doğru yalan bilmem ama hep söylediğim birşey yazılmış
quote:
İstanbul'da Mehmet Ali Aydınlar, Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı ile yemekte görüşüp, Savcı Mehmet Berk ile görüşen Cornu'nun, '3 Temmuz'dan bu yana gerek medya takibi, gerekse görüşmelerimiz bu yönde bir kaanat oluşturmamıza neden oldu. Fenerbahçe yetkilileri hapiste. TFF yetkilileri de Etik Kurulu raporunda aleyte en sağlam delillerin Fenerbahçe ile ilgili olduğunu, Beşiktaş ve Trabzonspor aleyhindeki delillerin o kadar güçlü olmadığını aktardı. Bunun üzerine raporumu hazırladım"dediği bildirildi.
(biri bildirmiş gene )
neden onu aldılarda beni almadıalrda ben gidemedimde o gittide hani sıfır tolerans da falanda filandanın cevabı.iddianame açıklanıp gerçekten fenerbahçe aleyhine güçlü deliller varsa casın uefa veya tffye birşey sormasına gerek kalmayacak,aksi durumda zaten fenerbahçe hakkını sonuna kadar arar.hakkını araması da doğrusu zaten.
Beyler ayvayı yedik. İddanameden sonra "soho" konuşacakmış.
tırstırs.gif
Arkadaşlar merhaba ben şunu merak ediyorum mecliste kabul son değişiklikleri ANAYASA MAHKEMESİNE taşıyabilecek bir kurum var mı? ayrıca biz vatandaşlar bu konuda kişisel başvuru yapabiliyormuyuz? bu konuyu da tartışmamız gerekir diye düşünüyorum.Meclisin tutumu belli ama cumhurbaşkanının ne yapacağını görmek lazım
kalk yerine yat hadi...
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
kalk yerine yat hadi...
söylediklerimin son kısmı hariç hepsi bir kaç ay önce gerçekleşti.. tk'sı tuttu mu onu bilemem ama sen bak bakayim fanatik gazetene belki tk'sı da tutmuştur..
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
kalk yerine yat hadi...
söylediklerimin son kısmı hariç hepsi bir kaç ay önce gerçekleşti.. tk'sı tuttu mu onu bilemem ama sen bak bakayim fanatik gazetene belki tk'sı da tutmuştur..
tk'sından kime ne yaw :) mahkeme bittikten sonra sana bir tk'lı uçuş ayalarız bu kadar istiyorsan?