Şimdi Ara

F. Bahçe'de Beyefendiler Dönemi Bitmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocaların kuyusunu kazan ve artık sahada taraftarın gözünü boyayan bu 4 Eleman'ın çıkışı verilmeli

F. Bahçe'de Beyefendiler Dönemi Bitmeli

• Gökhan Gönül içlerinde midir bilemiyorum.
  • şaka mı?

90+'da gol atan emre mi hocanın kuyusu nu kazıyor , tüm maç deli gibi koşan gökhan mı? selçuk zaten yatsın kalksın hocaya dua etsin. volkan'ında öyle birşey yapcağına ben inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

şaka mı?

90+'da gol atan emre mi hocanın kuyusu nu kazıyor , tüm maç deli gibi koşan gökhan mı? selçuk zaten yatsın kalksın hocaya dua etsin. volkan'ında öyle birşey yapcağına ben inanmıyorum

katılıyorum,bu sene takımı satan adamlar belli,ismail kartal emenike ve son haftalarda da dirk kuyt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

şaka mı?

katılıyorum,bu sene takımı satan adamlar belli,ismail kartal emenike ve son haftalarda da dirk kuyt

Satan? Yahu bu takımı satan İsmail Kartal'dır! Kötü oynadığı halde 20-25 maç emenikeye katlanan adamdır! Onun yüzünden kaç maç verdik. 50 cmden topu kaleye gönderemeyen adamı oyunda tutan zihniyettir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

şaka mı?

Satan? Yahu bu takımı satan İsmail Kartal'dır! Kötü oynadığı halde 20-25 maç emenikeye katlanan adamdır! Onun yüzünden kaç maç verdik. 50 cmden topu kaleye gönderemeyen adamı oyunda tutan zihniyettir!

İsmail kartal baş satan zaten,yazdım da oraya

• quote:

şaka mı?

Değil. Ersun Yanal'ı göndererek sattılar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Efendi olmasa bu adamlar hiçbirşey yapmaz. Aziz denen herif yüzünden böyle oluyor. Bunlara prim verip hocadan bile üstün tutuyor. Sen hocanın arkasında durup sonsuz destek versen hiçbiri hiçbirşey yapamaz.

Bkz. Ersun Yanal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Gökhan Gönül içlerinde midir bilemiyorum.

bu 4lü azizin evlatları gibidir
  • Dikkatli olun arkadaslar.Volkan bu yazdiklarinizi gormesin

Evinizden aldirabilir

Aziz Yildirim,İsmail Kartal,Volkan,Emenike,Selcuk,Diego,Bekir,Egemen,Alves,Meireles,Krasic,Holmen,Kadlec,Hasan Ali,Mehmet Topuz,Serdar Kesimal gitmeli.

Takimda adam kalmadi diyeceksiniz de zaten bu takim Emre oynamayinca mac alamiyor,gitseler de bunlar degisen bir sey olmaz.

• Ersun geldi bunları adam etti ya suçlu oldu tabi güzelim teknik direktör. Dünkü bursa maçıyla beraber takımın maçları o kadar da takmadığını tamamen fark ettim artık istedikleri kadar mücadele etsinler umrumda değil şahsen onlar o kadar para alıp mücadele etmiyorsa ben niye onlar için üzüleyim ? İnşallah takımdaki çöplerden kurtuluruz seneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Gökhan Gönül içlerinde midir bilemiyorum.

Babası yönetim kurulu üyesi olan bir arkadaşım söylemişti 1-2 sene önce, ''Gökhan' ın efendi durduğuna bakma, Aziz' in 1 numaralı tetikçisi'' demişti.
  • Gökhan kalsın gerisi nereye giderlerse gitsinler. Başka takımlarda oynasalar daha çok faydalı olurlar
  • Gökhan kalsın diğerlerine lüzum yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

fenerbahçe ve beyefendilik ...
    hmmm

galatasaray ve şike gibi
    balık ile yoğurt gibi
    kar ile plaj gibi
    ios ile özgürlük gibi
    emenike ile gol gibi
    arap ile futbol bilgisi gibi
    emre ile şeref gibi
    volkan ile kibarlık gibi

kısacası BAŞLIK TUTARSIZ

Bilmeyen biri bu yorumu okusa Galatasaray şike yapmamış sanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan bu sene ne oynadı allah aşkına. Akhisar maçının verilmesının baş sorumlusuda kendısı. Sezonda 3 4 maç oyna diğer maçlarda vasat ve vasat altısın. Gökhanın yerıne kalıtelı sağ bek lazım Gokhanda bır sene yedek bekler performans arttırırsa devam ederız yoksa gonder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.