Şimdi Ara

Ezik bilgisayar psikolojimi geçirebilecek yeni bir laptop tavsiyesi (Trajedi içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: danceinthedark

Son olarak bir şey daha sorıyım hocam şu ikisinde bir mantık hatası yok mu fiyatlarda?
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n56vz-s4431h-n56vz-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66405

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n56vz-s4250h-n56vz-notebook-core-i7-24ghz-8gb-750gb-156-2gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65814#allImages

evet öyle gözüküyor ama 1.linkteki kampanyalı ve stokta. diğeri ise kampanyasız düz fiyat, ayrıca stokta da yok. bu arada sen ASUS N56VZ mi düşünüyorsun.

• msi ge60 al ya da golddan y500 sli n56vznin ekran kati dusuk
  • Asus marka olduğu için 2 adım önde açıkcası büyük ihtimalle bunu düşünüyorum
  • quote:

Asus marka olduğu için 2 adım önde açıkcası büyük ihtimalle bunu düşünüyorum

asusta karar kıldıysan aşağıda verdiklerime bir göz at. g serisi n56vz ye göre daha iyidir. hem fiyatı da uygun. ayrıca özellik ve soğutma bakımından daha iyi. arkada iki tane fan var. daha avantajlı bence.

Asus G Series G46VW

Asus G Series G75VW-RH71

Asus G Series G75VW-NH71

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Benim mi yanlışım var bilmiyorum ama asus la lenovanın ekran kartları aynı değilmi gt650m
  • asus gddr3 bellekli lenovo gddr5
  • danceinthedark kullanıcısına yanıt
    msi ge60 al. gtx serisi ekran kartlarıyla oyuna doy :)
  • Genç arkadaşım sana bilgisayar modeli önermeyeceğim zira biraz ilgin varsa benden daha iyi araştırmışsındır AMA
    Bilgisayarı alacağın yer konusuna dikkat et, Teknosa Darty Bimeks Vatan gibi mağazalara gidip normalden 500-1000 TL fazla ödeme. Kazıklanma.
    Yazık yıllarca atari gibi bilgisayarla idare etmişsin, sana 3000 TL'lik Asus linki göndermişler. O bilgisayar 2.200 TL.
    Yukarıda saydığım kazıkçı zincirden alışveriş yapmamanı, fiyatı çok iyi araştırmanı ve internetten sipariş vermeni tavsiye ederim.
    İllaki gidip görerek alacaksan da yine kazıklanma, kampanyaları takip et. %30 indirim !! laflarına kanma, sen de bir etiketin üzerine 3500 TL yazıp üzerini çizip 2500 TL diye satmaya çalışabilirsin. Bu çok kolay ve adice bir yöntem.

Haydi iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

Genç arkadaşım sana bilgisayar modeli önermeyeceğim zira biraz ilgin varsa benden daha iyi araştırmışsındır AMA
    Bilgisayarı alacağın yer konusuna dikkat et, Teknosa Darty Bimeks Vatan gibi mağazalara gidip normalden 500-1000 TL fazla ödeme. Kazıklanma.
    Yazık yıllarca atari gibi bilgisayarla idare etmişsin, sana 3000 TL'lik Asus linki göndermişler. O bilgisayar 2.200 TL.
    Yukarıda saydığım kazıkçı zincirden alışveriş yapmamanı, fiyatı çok iyi araştırmanı ve internetten sipariş vermeni tavsiye ederim.
    İllaki gidip görerek alacaksan da yine kazıklanma, kampanyaları takip et. %30 indirim !! laflarına kanma, sen de bir etiketin üzerine 3500 TL yazıp üzerini çizip 2500 TL diye satmaya çalışabilirsin. Bu çok kolay ve adice bir yöntem.

Haydi iyi günler

İlginiz ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam :) Bu asus ürününü bende sizin gibi düşündüğüm için teknofiyat adlı siteden sürekli bakıyorum zaten. Dediğiniz gibi teknosa falan fiyatını indirimsiz haliyle 3300 tl civarlarına çıkartıyor ancak indirim geldiğinde ürün 2700 tl ye düşüyor bana göre yine pahalı ancak birde 200 tl lik hediye çeki verdiğini düşündüğümüzde zaten para harcamam gereken mouse ve laptop çantasına hatta belki soğutucuya bile para vermemiş olacağım. Şu an için teknosa indirimleri piyasanın en ucuzu oluyor. Hala beklemedeyim gerçi sağlam bir fırsat kolluyorum :). Bu arada atari gibi bilgisayar benzetmesi de çok iyi olmuş iyi güldüm :D

• N56'ya 2700 lira vereceğine yakın hatta daha iyi Gpu'lu G75VW'ye bak:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-g-series-g75vw-rh71-notebook-fiyati,65015.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim size tavsiyem biraz daha beklemeniz biraz daha sabır hocam :)
    ivy bridge notebooklar yerini haswelli notebooklara bırakacak haliyle fiyatlar da biraz uygunlasacak.
    size onerım asus alacaksanız n550 serisini beklemeniz 16 rami de şahsen buyuk video editleme veya buyuk cizimler ile ugrasmıyorsanız gereksiz 8 gb lık olanı alırsınız zaten yetmezse eğer sonra ki zamanlar ram takviyesi yaparsınız :)
    bende yazılım okuyacagım suan ki pcm sizdende beter pentium 4 120 gb hdd traktor gibi calısan kasa 2 gb ddr2 ram ekran kartı 9600gt ondan kurtaryorum bende :))
  • fiyatı yüksek ama donanım olarka çok iyi

https://www.notebookadresi.com/toshiba_qosmio_x70-a-11l_notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderlands

fiyatı yüksek ama donanım olarka çok iyi

https://www.notebookadresi.com/toshiba_qosmio_x70-a-11l_notebook

Arkadaşın bütçesinin 2 katı. Bu arada Toshiba'nın Qosmio dahil birçok modelindeki ekran parlaklığı seviyesi Asus'a göre hayal kırıklığı. Yine de nihayet bu modele 1080p ekran koymayı düşünebilmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.404 TL - SONY VAIO SVE17133CTB INTEL CORE I7-3632QM 8GB 750GB 2GB 17.3 INÇ NOTEBOOK
    bi bak istersen belki ezik düşünceden kurtarır seni
  • ram sıkıntı olmazsa gold altunizadedeki y500 olmadı değiştirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 21 Ağustos 2013; 16:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

benim size tavsiyem biraz daha beklemeniz biraz daha sabır hocam :)
    ivy bridge notebooklar yerini haswelli notebooklara bırakacak haliyle fiyatlar da biraz uygunlasacak.
    size onerım asus alacaksanız n550 serisini beklemeniz 16 rami de şahsen buyuk video editleme veya buyuk cizimler ile ugrasmıyorsanız gereksiz 8 gb lık olanı alırsınız zaten yetmezse eğer sonra ki zamanlar ram takviyesi yaparsınız :)
    bende yazılım okuyacagım suan ki pcm sizdende beter pentium 4 120 gb hdd traktor gibi calısan kasa 2 gb ddr2 ram ekran kartı 9600gt ondan kurtaryorum bende :))

ne kadarlık bir sabır gerekiyor hocam :D

• wonderlands kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine iki tane asus alır paralel bağlar daha çok performans elde ederim valla :D :D :D
  • Şuan Bu mesaji Msi Ge40 laptobumdan yazıyorum.Öneririm 4. nesil intel 4002q olması lazım nvidia gtx 760m i içinde barındırıyor hepsibu*ada.com da bulunuyor yanlız biraz bütçeni aşabilir daha ucuz isterim dersende Msi Ge70 4. nesil öneririm...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.