Bildirim
Ezel Dizisini Nasıl Buldunuz (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence KV'ye bin basar.Süper bi dizi _____________________________ Şereftir Seni SevmekBreaking Bad - Oz - Dexter - Lost - Chuck - Supernatural - Behzat Ç. Ank. P. - Doctor Who - South Park - Prison Break - The Walking Dead - Vikings - Game of Thrones -
İzlerken bide aklıma şu takıldı adamın sargıları ameliyattan sonra 1 ay yüzünde kaldı neyle beslediler bunu ? _____________________________ ...Aşkımız iki gözlüklünün öpüşme çabasıydı;
gözlükleri çıkarmak hiç aklımıza gelmedi. -
Çok saçma şeyler var gerçekten.. başarısız bir senoryo bıktım bu tür dizilerden.. :/ klasik türk dizisi işte.. 5. bölümden sonra izlenmez. _____________________________ Gül ve dünya seninle gülsün. Ağla ama yalnız ağla.. -
dizinin konusu ve oyuncu kadrosu güzel tabiki izlenir.. _____________________________ -
harbi süper bi dizi 1 bölüm izledim ama kaçırmam artık. _____________________________ Benim için özgürlük, bir litre benzinin kilometre bitirilmesidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
İzlerken bide aklıma şu takıldı adamın sargıları ameliyattan sonra 1 ay yüzünde kaldı neyle beslediler bunu ?
serumla dostum_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
10 numara dizi..intikam başlıyor _____________________________ -
bisaçmalık daha var. hapisanede yangın çıkıyor. arbede falan. gardiyan ömerin yüzünü doğruyor. orasıda tamam. hapisanede yüzü tanınmaz halde olduğu için ömeri öldü gösterdiler . buda tamam iyide kardeşim adam müebbet yemiş bu kadar basitmi yüzü tanınmaz hale geldi başkasını ömer diye yutturdular. hiç mi dna testi yapmıyorlar üstelik muebbet hapis yatan bir kişiye. oradaki senaryo farklı olabilirdi. çok basit olmuş. birde ömerin askeri hastanede yüzünü değiştiriyorlar.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu arada reytingde birinci olmuş. İyi bir fark atmış.
http://www.izle.tv/reyting.asp_____________________________ Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş. -
quote:
Orijinalden alıntı: heman_
quote:
Orijinalden alıntı: Darsh
İzlerken bide aklıma şu takıldı adamın sargıları ameliyattan sonra 1 ay yüzünde kaldı neyle beslediler bunu ?
serumla dostum
dikkatli izlemediğiniz belli oldu işte. orda hemşire kız ne dedi? "sargılarınızı son kez açıyoruz." yani bu ne demek arada sargı değiştiriyolar yüzü ilk baştaki sargıyla durmuyor. o arada ne yiyecekse yer işte_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: heman_
bisaçmalık daha var. hapisanede yangın çıkıyor. arbede falan. gardiyan ömerin yüzünü doğruyor. orasıda tamam. hapisanede yüzü tanınmaz halde olduğu için ömeri öldü gösterdiler. buda tamam iyide kardeşim adam müebbet yemiş bu kadar basitmi yüzü tanınmaz hale geldi başkasını ömer diye yutturdular. hiç mi dna testi yapmıyorlar üstelik muebbet hapis yatan bir kişiye. oradaki senaryo farklı olabilirdi. çok basit olmuş. birde ömerin askeri hastanede yüzünü değiştiriyorlar.
dostum rüşvetle tehditle iltimasla hapishanelerde neler dönüyor. iş sonuçta bürokraside bitiyor. müdür, savcı ne derse o._____________________________ Kendimi biraz öldürüyorum
Her ilişkide
Bu aşkla ilgili değil
Sadece başka bir cenaze töreni..
-
Ya tamam iyi güzel herşey, Kenan İmirzalıoğlu nun oyunculuğunu da beğenirim ama; aması şu ki senaryonun cok buyuk bir acığı var benim gozümde o da sudur ki, ya arkadaş koskoca kumarhane soyuluyor, birtanemi güvenlik kamerası olmaz. He vardı gosterdilerde ben izlemediysem tamam ama benim düşüncem doğruysa cok saçmalamışlar. _____________________________ -
Kadroda Kenan İmirzalıoğlu varsa reytinglere şaşırmamak lazım...
İşini çok iyi yapıyor._____________________________ -
Saçamalıklarla dolu,toplumsal mesaj kaygısı olmayan,kısır döngü bir dizi,ama bizim topluma bu yakışır _____________________________ -
Çekim kalitesini beğendim baya. Sinema formatında sanırım.. Kameraları baya iyi. HD olarak yayınlasalar keşke. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkie
Çekim kalitesini beğendim baya. Sinema formatında sanırım.. Kameraları baya iyi. HD olarak yayınlasalar keşke.
hollywood dizileri gibi. bi an prison break izliyorum sandım._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kanalları gezerken buldum. :) İyiye benziyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Orijinalden alıntı: 53
Cansu Dere'nin ingilizce şovu süperdi valla
derdini anlatacak kadar
Yazıldığı gibi okunan ingilizce yaptı
<My name is Kenan İmirzalı and I use Protex for men>_____________________________ Katılım zamanı: 4 Ekim 2008
-
kenan iyide keske cansu yerine baska biri oynasaydı.. pek sevmiyorum bu kadını.. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X