Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (560. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonun hikayesi zaten kenan öldüğünde bitti,eğer ki 3. sezon olursa izlemek istemeyen izlemez zorla ezel izlettirmiyorlar.Bence 3. sezonda olmalı yeni bir hikaye ve kadroya eklenecek kişilerle.
  • biz de isteriz bu kadroyu bi arada görmek ama saçma olur. Haluk Bilginer gibi bi oyuncu Kenan Birkan gibi bi karakterdeki düşmandan sonra şu fragmandaki pat diye ortaya çıkmış adamla mücadeleyi 1 sezon izlemek çok saçma olur
  • evet izlemek istemeyen izlemez zaten. ben kendim için söylüyorum. şayet şimdi sezon finali olursa ben diğer sezonu seyretmem zaten. benim için efsane kalsın isterim bu dizi. ve tüm türkiyenin de efsane dizi olarak anmasını isterim.
    aynı kadro bir daha birlikte yeni bir yapımda karşımıza çıkarlar mı bilemem. ama böyle bir dizi bir daha zor gelir.
  • atv reklamda yeni bölüm yazıyordu yani sezon finali değil.gelecek bölümde final olur büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye
    evet izlemek istemeyen izlemez zaten. ben kendim için söylüyorum. şayet şimdi sezon finali olursa ben diğer sezonu seyretmem zaten. benim için efsane kalsın isterim bu dizi. ve tüm türkiyenin de efsane dizi olarak anmasını isterim.
    aynı kadro bir daha birlikte yeni bir yapımda karşımıza çıkarlar mı bilemem. ama böyle bir dizi bir daha zor gelir.

Tamamda kardesim aynı konuyu uzatmaları sebepsiz yere iyice bozacaklarsa anında final yapılması gerekmezmi?, Bir dizi icin 2 sezon cok az, en az 3 tür, prison break, lost, ve nice yapımlar 3,4,5,6,7 sezon giderken izlemeyi kestinizmi? Mesela o şaha kaldırılan lost, son iki sezona girerken çizgisinden sapmayan, en son sezonda iyice batirmadan sonra yapılabilecek en berbat sonlardan birini izletdirdiler bizlere, ezelin ilk sezon konusu, ezelin, cengiz,eyşan,ali üzerinde yoğunlaşan intikam arzusu üzerine idi konu , bu sezon ise ramiz ve kenan intikamını konu aldı, yani kısaca isin b!kunu çıkarmadılar. ^_^
  • Haydaa bitmiyormu ?
  • düşünsenize istanbulun hakimi 2 tane adam ramiz ve kenan var bunlara rakip yok.ramiz öldü kenanla ezel kaldı.Kenan Birkan herşeyden herkesden haberdar bunlardan güçlüsü yok ve diziye yakışır bi karakter mükemmel bir oyuncu.ezel şimdi kenan ı yendi ortaya pat diye bi kv mafyası sıradan bi oyuncu çıktı bi sezon bu adamla mücadelesini mi izlicez kim bu adam daha önce nerdeydi derdi ne kenan ın parasını istiyorsa ezel parayı verir konu kapanır.bi de ezel Kenan Birkan ı yenmiş bunu mu alt edemicek saçmalamasınlar bitirsinler

diye düşünüyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 5 Haziran 2011; 12:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Güzel bir bölümdü ama bir açık vardı sanki.

Ezel ve Ali düğünün yapılacağı yere geldiler ve odaya girdiler. Ali, sifona gidip silaha baktı ve silahın orada olmadığını gördü, ardından koşarak Ezel'e gitti.
    Madem bu oyundu/plandı, neden Ali silahın orada olmadığını görünce o kadar telaşa kapıldı ? Yani nasılsa hepsi bir plandı ? Bize heyecan verecekler diye kendileri açık verdi.

Çünkü bulundukları oda kamera ile izleniyordu. Kenan izliyordu onları...Onlarda bunu bilncinde olduğu için Ali çaktırmadı...
  • son yillardaki cikan en iyi Turk Dizisi efsane diziler arasina girdi

2 sezonda Final yapmasi kotu olmus ama Kaliteli diziler erken biter bknz: Ask-i Memnu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Haziran 2011; 14:21:01 >
  • ezel 3. sezon devam etse izlerim yeni ramiz in hikayesi felan
  • Öyle konuşan arkadaşlar var ki... Ezel 3. sezona gitse burda izlemem diyen herkes izler eminim. Ama uzaması gerçekten kötü olur
  • Ezel 69.Bölüm Özeti

Kenan'ın ölümünden sonra neler olacağı, dörtlünün hayatına nasıl devam edeceği Ezel'in iki dudağı arasındadır. Ve Ezel, bu dörtlüyü dağıtmaya karar verir. Aklındaki şey, sonunda Ömer olabilmek, Ömer'e dönebilmektir. Bunun için önünde bir dizi sınav vardır. Fakat asıl sınavı, en son vereceği sınavında karşısına Cengiz çıkar. Ömer olmak ne demek, Ezel o zaman anlayacaktır.

Arkadaşlar ben okumadım.Direk kopyala yapıştır yaptım
  • yarın final mi beyler
  • fragmanın altındaki yorumlara bakın yav. yabancılar da mı izliyor bu diziyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

fragmanın altındaki yorumlara bakın yav. yabancılar da mı izliyor bu diziyi

evet hatta birleşik arap emirliklerinde veriliyo youtube.com/ezel e girersen bölümlerin arapça versiyonlarınıda bulabilirsin (yavaş yavaş dublaj yapılıyo tabi :) )
  • quote:

yarın final mi beyler

Sen ne ara yarbay oldun la
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

son yillardaki cikan en iyi Turk Dizisi efsane diziler arasina girdi

2 sezonda Final yapmasi kotu olmus ama Kaliteli diziler erken biter bknz: Ask-i Memnu

Demek ki bir dizinin erken bitip bitmemesi kalitesini belirlemiyormuş, bkz: Aşk-ı Memnu
  • dizi finali ne zaman olcak acaba, pek adamda kalmadı artık
  • Final haftaya olur büyük ihtimal... EZEL günü ve gecesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

quote:

yarın final mi beyler

Sen ne ara yarbay oldun la

dün

ayrıca son 9 saat beyler heyecanla bekliyorum bu bölümü bakalım hangi konular işlencek şimdi
  • 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.