ezeli madem vuracaklardı niye vurmadılar anlamadım. adamı orda tarasalar, ölse, daha ne yapacak ki ezel, neden yapmadılar sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
ezeli madem vuracaklardı niye vurmadılar anlamadım. adamı orda tarasalar, ölse, daha ne yapacak ki ezel, neden yapmadılar sizce?
e zaten ezelin farkı orda,bunu göstermek için vardı o sahne
kaç yaşına geldik elim kız eline değmedi bizim küçük canı kızlar dudağından öpüyor
Ne aşkmış bee
bölümün en güzel kısmıydı. hani derlerye "nefesleri kesen" diye biraz öyle oldu
Sanki ülkeden gidiyor ha o nasıl bir depar Neyse sonuç olarak anlatmak istedikleri aşkı anlamış olduk. Ömer ile Eyşan
bebeye bak lan edebiyatın kralını yaptı
o değilde meliha annenin büyük umutlarla saklayıp ömere verdiği yüzük orta malı oldu iyiceel işi kağıdına sarılıp hediye olarak veriliyo
Vay beee. Bade yine gözükmedi bu bölüm.Ne güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
Vay beee. Bade yine gözükmedi bu bölüm.Ne güzeldi
keske benimkide hatirlasa kim oldugunu duygulandim :/
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
bebeye bak lan edebiyatın kralını yaptı
o değilde meliha annenin büyük umutlarla saklayıp ömere verdiği yüzük orta malı oldu iyiceel işi kağıdına sarılıp hediye olarak veriliyo
yüzük değildi o
bitti ya la.. .
vay anasını final sahnesini iyi yapmışlar gerçekten. türkiyenin en iyi dizisi
Nasıl bir sondur bu ya Finalde ne olacak çok merak ediyorum
haftaya final artık.. olay duygusala bağladııı
Ezel koşarken arkasından gelen arabalar bir anda nasılda yok oldu Ama bence iyi bitirdiler bölümü. Birde Bade görseydi şunları şöyle ohh
Şuan ağlıyorum.
Şaka la şaka güzel bölümdü.
kenan harbi rol adamı.. her bölümde ağladı adam heeee
Nediyonuz şimdi Can sorununu Ezelle Eyşan birlikte çözer ve Ezel 1-2 bölüm sonra biter mi? Yoksa Cengiz pislik yapar gözü döner dizi 1 sene daha devam eder mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
Nediyonuz şimdi Can sorununu Ezelle Eyşan birlikte çözer ve Ezel 1-2 bölüm sonra biter mi? Yoksa Cengiz pislik yapar gözü döner dizi 1 sene daha devam eder mi?
dizi bitmez inş yaaa daha yeniydim ben sekizin kim olduğunu bugün öğrendim 1 sezon daha istiyorum en az