Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (562. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ezeli madem vuracaklardı niye vurmadılar anlamadım. adamı orda tarasalar, ölse, daha ne yapacak ki ezel, neden yapmadılar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

ezeli madem vuracaklardı niye vurmadılar anlamadım. adamı orda tarasalar, ölse, daha ne yapacak ki ezel, neden yapmadılar sizce?

e zaten ezelin farkı orda,bunu göstermek için vardı o sahne

• kaç yaşına geldik elim kız eline değmedi bizim küçük canı kızlar dudağından öpüyor
  • Ne aşkmış bee
  • bölümün en güzel kısmıydı. hani derlerye "nefesleri kesen" diye biraz öyle oldu
  • Sanki ülkeden gidiyor ha o nasıl bir depar Neyse sonuç olarak anlatmak istedikleri aşkı anlamış olduk. Ömer ile Eyşan
  • bebeye bak lan edebiyatın kralını yaptı

o değilde meliha annenin büyük umutlarla saklayıp ömere verdiği yüzük orta malı oldu iyiceel işi kağıdına sarılıp hediye olarak veriliyo
  • Vay beee.
    Bade yine gözükmedi bu bölüm.Ne güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Vay beee.
    Bade yine gözükmedi bu bölüm.Ne güzeldi

• keske benimkide hatirlasa kim oldugunu duygulandim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

bebeye bak lan edebiyatın kralını yaptı

o değilde meliha annenin büyük umutlarla saklayıp ömere verdiği yüzük orta malı oldu iyiceel işi kağıdına sarılıp hediye olarak veriliyo

yüzük değildi o
     Ezel (2009-2011)
  • bitti ya la.. .
  • vay anasını final sahnesini iyi yapmışlar gerçekten. türkiyenin en iyi dizisi
  • Nasıl bir sondur bu ya Finalde ne olacak çok merak ediyorum
  • haftaya final artık..
    olay duygusala bağladııı
  • Ezel koşarken arkasından gelen arabalar bir anda nasılda yok oldu Ama bence iyi bitirdiler bölümü. Birde Bade görseydi şunları şöyle ohh
  • Şuan ağlıyorum.

Şaka la şaka güzel bölümdü.
  • kenan harbi rol adamı..
    her bölümde ağladı adam heeee
  • Nediyonuz şimdi Can sorununu Ezelle Eyşan birlikte çözer ve Ezel 1-2 bölüm sonra biter mi? Yoksa Cengiz pislik yapar gözü döner dizi 1 sene daha devam eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Nediyonuz şimdi Can sorununu Ezelle Eyşan birlikte çözer ve Ezel 1-2 bölüm sonra biter mi? Yoksa Cengiz pislik yapar gözü döner dizi 1 sene daha devam eder mi?

dizi bitmez inş yaaa daha yeniydim ben sekizin kim olduğunu bugün öğrendim 1 sezon daha istiyorum en az
  • 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.