Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (555. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir bölümdü ama bir açık vardı sanki.

Ezel ve Ali düğünün yapılacağı yere geldiler ve odaya girdiler. Ali, sifona gidip silaha baktı ve silahın orada olmadığını gördü, ardından koşarak Ezel'e gitti.
    Madem bu oyundu/plandı, neden Ali silahın orada olmadığını görünce o kadar telaşa kapıldı ? Yani nasılsa hepsi bir plandı ? Bize heyecan verecekler diye kendileri açık verdi.
  • Aslında şimdi tam ters köşe yapsalar aslında herşey oyun içinde oyun olsa ,bade temmuzun kardeşi çıksa kenana tüm bildiklerini söylese kenan aslında ölmemiş olsa ali abi tetiği çekecekken aliyi ,bade sessizce öldürse kenan kendine makyaj yapıp tetiği sırf ezel inansın diye çekse herkes herşey bitti derken yeniden başlasa bade ezele eyşana git dedi ezel gidince eyşanın da cengizin de ölüsünü bulsa kendi canını zor kurtarsa yada badenin ellerinde ölse işte o zaman en iyi film olurdu ama bu gidişle mutlu sonla bitecek galiba.
  • bu diziyi çok karmasık deyip yarıdan sonra izlemeyen gerizekalı aarkadaşlarım var.
    aslan gibi dizi. yeterki dikkatli lzle.

not: arkadaşlarımdan bahsettiğim içi forumdakiler alınmasın..
  • bu nasıl bir bölümdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 31 Mayıs 2011; 2:22:30 >
  • Ezel gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi arkadaş yok böyle bi dizi.hatta çoğu yabancı yapımdanda iyi .inşallah devamı gelir böyle yapımların aşk ve aşiret dizileri baydı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Güzel bir bölümdü ama bir açık vardı sanki.

Ezel ve Ali düğünün yapılacağı yere geldiler ve odaya girdiler. Ali, sifona gidip silaha baktı ve silahın orada olmadığını gördü, ardından koşarak Ezel'e gitti.
    Madem bu oyundu/plandı, neden Ali silahın orada olmadığını görünce o kadar telaşa kapıldı ? Yani nasılsa hepsi bir plandı ? Bize heyecan verecekler diye kendileri açık verdi.

Odada kameralar vardı.
  • Vay be
  • İnanamıyorum Çoğu film ve bölüm sonlarını tahmin eden ben hiç beklemiyodum böyle birşey olacağını
  • gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi, bu bölüm inanımaz derecede iyiydi ya
  • Vay anam vay neler dönmüş hoca ya? Sezonun en iyi bölümüydü herhalde. 10 üzerinden 11'i hak ediyor.

Beklenen oldu bence. Son bölümde Ezel-Eyşan ikilisinin yeni hayatı işlenir. Sürpriz çıkmazsa tabii.
  • Aslında bu bölüm final olmalıydı.Peki haftaya ne yapacaklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Aslında bu bölüm final olmalıydı.Peki haftaya ne yapacaklar ?

Dur haftaya daha iyi bölüm olsun işte
  • Eyşana bak be

bu dizide hep bunu yapıyolar:
    Mesele ölmek değilmiş yeğen , mesele en mutlu gününde en güvendiğin kişinin elinden ölmekmiş mesele
    ilk sezonda Aliyle tefo nun trende oldugu bölüm , tefoyu temmuzun vurdugu bölüm ve dünkü bölümde bu soyledikleri gibi oldu
  • Böyle bir dizinin eşi az olur. Bu bölüm neydi öyle,vay anasını.Ben tahmin edemedim Ali'nin öldürülmesi o kadar gerçekti ki zaten gerçek olması lazımdı çünkü karşılarında kurt gibi bir adam var. Vallaha bravo en sonunda bu da oldu yaa. Bu arada mirası 4 kişinin artık. Dayı,Kenan rekabeti artık 4 kişinin arasında sürecek oldu.

• Dayı gene yaptı yapacağını.
  • Finalini sinema filmi olarak beklediğim dizi.
    Ay Yapımdan rica ediyorum finalini atv ye kaptırmasınlar.
    Filmin en heyecanlı yerinde ''Atiker sıralı otogaz sistemi'' çıkması hem delirtiyor hemde güldürüyor insanı ikidebir reklam aralarıda yeter final artık harbi bir final olsun

• Gerçekten 'Mükemmel bir bölüm'dü.. Ama Ali'nin öldürülmesi sahnesine hiç inanmadım, çünkü Tefo'yu ve Ramiz Dayı'yı diziden çıkaracakları zaman, sadece onlara özel bölümler yapılmıştı. Eğer Ali ölecek olsaydı o bölümün final sahnesi olurdu ancak henüz ortalarında böyle bir durumla karşılaşınca 'kesin ip var' dedim.. Sonuçta da Ali ölmedi, ancak diğer ters köşelere itinayla yatırdılar yine. Bade'yi sevmez Ezel izleyicisi (nedendir bilmem). Ama gerçekten o da çok iyi oynadı, bütün oyuncular harikaydı ama Haluk Bilginer başka..
    Çok yaşayın e mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

Mesele ölmek değilmiş yeğen , mesele en mutlu gününde en güvendiğin kişinin elinden ölmekmiş mesele

bu hangi bölümde geçmişti ?
  • Ne bölümdü ama.

Ali'nin ölmediği ve bir oyun olduğu zaten belliydi. Öyle bir ölümü basit bi sahneyle geçiştirmezler çünkü. Ama bu derecede bi oyun beklemiyordum. Tıkır tıkır işledi resmen plan.
    Kenan'ın ölümü, Eyşan'ın çift taraflı oyunları, Ezel'in planı, her şeyiyle mükemmeldi bölüm yahu.
    Haluk Bilginer, çok büyük oyuncu yahu, defalarca dedim yine diyorum, Türk sinemasının yeni dönem yüz aklarından.
  • Spoiler'de bir sorun var ben baktım olmuyor normal attım. Bu arada spoiler li mesajlar yine açılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.