Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (554. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Steinwayss

Ulan şimdi bu bade temmuzun ikiz kardeşiyse ve ezeli vurursa harbi üzülürüm veya eyşan çıkıp ezeli arkasından vurursa

Bu bade bence bi haltlar yicek. Benim tahminim bade kenanın adamı, kenan onu ezele karşı sigorta gibi kullanıyor. Kenan da öldüğüne göre sigorta bozulacak bade devreye girecek ezeli öldürecek dizi bitecek.
  • haftaya mutlu son yaparlar artık, ezel ailesine döner eyşanı alır tabi kenanın paracıklarıda çeyiz olur.
    ali evine bebesine karısına gider filan, yalnız cengo nolcak bilmem. ama o da kıskanclıktan ezelle eysana saldırıp ezel tarafından katledilebilir mi acaba :))

ama ezel en karlı sen cıkıcan dedi cengoya beklicez bakalımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Ulan şimdi bu bade temmuzun ikiz kardeşiyse ve ezeli vurursa harbi üzülürüm veya eyşan çıkıp ezeli arkasından vurursa

Bu bade bence bi haltlar yicek. Benim tahminim bade kenanın adamı, kenan onu ezele karşı sigorta gibi kullanıyor. Kenan da öldüğüne göre sigorta bozulacak bade devreye girecek ezeli öldürecek dizi bitecek.

YOK ARTIK!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 31 Mayıs 2011; 0:33:04 >

• cengiz ölür mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 31 Mayıs 2011; 0:37:40 >
  • bade de bi haltlar kesin var ya, senarist bi programda bade nin de sürprizinin olduğundan bahsetmişti. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

quote:

YOK ARTIK!!

acun süper olmuş
  • Eyşan'da katıldığı bir programda dayı öldü artık demişti. İyi ters köşe yapmadı bize. Ama bu bölüm gerçekten mükemmeldi 1 hafta aranın hakkını fazlasıyla verdiler. Yalnız haftaya ne olur bilinmez seçenek olarak da pek fazla şey düşünemiyoruz.
  • oha ya finalde ne olcak ki şimdi. . bekle babam bi hafta. . buarada final kesin haftaya mı arada bir hafta mola var mı?

• Akıllıca bir oyunla Kenan'ı alt ettiler, Ali'nin ölmeyeceği belliydi çünkü fragmanda öyle detayları vermezler, haftaya mutlu son olur büyük ihtimalle Ezel Eyşan'a döner.
  • Bu dizi mutlu sonla biterse üzülürüm la.
  • yine çok iyi oyun oynadılar..

iyiydi bölüm,haftaya ne yapcaklar harbiden
  • Final gibi,çok güzel bir bölümdü.Arkadaş insan bir bölümde kaç defa ters köşeye yatabilir ya?Ayrıca final bölümü yapmadıklarına göre haftaya karışık şeyler olabilir,final bölümüne birşeyler saklamışlardır kesin.
  • son bölümde ölseydi daha iyiydi ya acıdım adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

quote:

YOK ARTIK!!

Buna yakın bişey olmazsa gel beni bul.
  • Hayatım boyunca izlediğim en iyi dizi hele bu bölüm 10/10 inanılmaz, mükemmel, kusursuz ve şeytanın bile aklına gelmeyecek bir cinayet
    Bu yaştan sonra kusursuz bir cinayet nasıl işlenir Ay Yapım onuda öğretti bize
    Kendilerini tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en iyi dizisini yaptılar.

Ali abi ölünce bende öldüm sanki Allahdan hepsi oyunmuş

Dizinin sonunda bölüm sonu yazdı. Her bölüm sonunda yazıyormuydu yoksa bu sene tatilemi girdi.
  • aynen ilk baslarda cok korktum ama ne zamanki odada tek basina ali'yi yerde yatarken gördüm aha dedim bu adam ölmedi hepsi oyun. Neyse bölüm sonu diye her bölümün sonunda yaziyorlarlar zaten sezon finali degil final olacak
  • Bölüm çok güzeldi ya
  • muhtemelen 1-2 haftaya biter zaten bu yıl biteceği açıklanmıştı.inşallah türk tv lerinde böyle kaliteli yapımları görmeye devam ederiz
  • spoiler butonu çalışmıyor bir tek bende mi ?
  • bu sefer ters köşeyi tutturamadılar bence.Ali nin vurulduğu zaman anladım bir numaralar olacağını kenanı vurucağını.Ama mektup işi aklıma gelmemişti o gerçekten iyi bir detay
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.