Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Cansu dereyi sevmeye başladım sempatim arttı eskiden bu kadar sevmezdim

• en net nerden izleriz bu bölümün tekrarını acaba?izledimde misafir vardı fazla birşey anlayamadım..ogluyla film izliyordu ezel aglıyordu farkettinizmi geçen haftalarda oglu oldugunu bilmiyor dedi arkadaşlar halbuki biliyor o yüzden aglıyordu...

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

ya o güvenlik görevlisinin oğlu nekadar gıcık konuşması hareketleri felan

Şahane rol yapıyor bence. Hele geçen bölümdeki oyunculuğu süperdi.

Ali:Bu adam bu alemin oyuncusu falan değil, bu adam oyunu icad eden adam.

Dayı:Ne mert ne ben. Ben 10 yıldır sadece seni düşünüyorum.

budurrrrrrrrrrr

Kurtlar vadisi falan hikaye artık

Kurtlar Vadisi'nin kitabı çıkmıştı. Ezel'in de çıkarmaları lazım. Ezel özlü sözler, şiirler vs vs. Ramiz Dayı özlü sözleri yakında tüm satış noktalarında.
  • Son zamanlarda, gerek oyunculuk, gerek senaryosuyla çıkan en iyi dizidir Ezel. İyi iş yapmışlar bence. Tek kötü noktası, dizi en fazla 2 sezon sürecek gibi geliyor. Ama hafızalarda kalması için en iyisi bu. Fazla uzatmamak gerek.
  • Dün izleme şansım pek olmadı. Dizinin son 30 dakikasını izleyebildim. Oradan anladığım tek nokta Mert'e iyi birşey yaptıkları. Eğer Ömerin bu olayı yapmadığını sürdürseydi ayağını kaydırabilirlerdi. Sonuç olarak iyi oldu..

Geri kalan kısmını indirip izleyeceğiz artıkın :))

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

yavvv bişey sorucam böyle herhafta indirmek zor olmuyo mu :D kimbilir kaç saatte iniyodur :D

1mbit bağlantım var 1 saatte indirebiliyorum

Dosya boyutları HQ'de 950mb. DVBRip'te 800mb gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 1 Aralık 2009; 18:35:28 >
    I'm a long long way from home
    And this poor lonesome cowboy
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

@phi bende anlamadım orda kavga ederken bi anda tekrar yakınlaştılar aklıma takılmıştı benımde o!

Aslında dizide geçeni vurguluyorlar o sahnede. Kötülük birleştiriyor bunları. Yumruk gibi sımsıkı oluyorlar. Birbirlerinden belki nefret ediyorlar ama iş kendi çıkarlarına geldi mi bi anda yek vücut oluveriyorlar.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Online nerden izliyorsunuz arkadaşlar ? Girdiğim her sitede show twnin telif hakları var yayından kaldırıldı vs yazdı .

arkadaşım burdan tıkla istersen izlersinhttp://canlidizi.com/Ezel-Izle_748_9.html

Monte Crisco kontu..Anladık be hemşerim yeter gari..

Orijinalden alıntı: REM1903

Mesut Yarda Kervana katıldı.

Monte Crisco kontu..Anladık be hemşerim yeter gari..

yigeen :D

bulent_telli@mynet.com
  • ilk bölümünden beri fena sardım. inşallah bozmaz böle devam eder. metinler çok sağlam. senaristler güzel yazıyo helal olsun. :)

Orijinalden alıntı: kolera13

ilk bölümünden beri fena sardım. inşallah bozmaz böle devam eder. metinler çok sağlam. senaristler güzel yazıyo helal olsun. :)

bence bozmaz iyi ßir seyirci kitlesi oluştu kvp yi arkasından koşturacak giibi :Pp
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.