Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (382. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ali dayı ile geliyordu ilk sezonun son sahnesi,
    cengiz hainliğe alışık bence cengiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Hain Ali nedeni bas it zaten belli ettiler

belki de bizim öyle zannetmemizi istiyorlar

Temmuz kiminle çalismaktan zevk alir ilk ipucu ancak plan içinde plan ramizin Ali ramiz tarafindan atanmis hain
  • haftaya artık
  • bir hafta daha bekleyelim...
  • hey allahım ya nerde bitti
  • Haini açıklıyorum...

Hain benim. Herkes dağılabilir
  • Hani ne oldu bekledikte, vırt zırt.

• Biri wc'ye gidicek hain diye bi hafta onu değerlendiricez sonra suç ona kalıcak bakın görün
  • Yada söyle diyeyim Ali ramiz den sadece tavla dersi almiyordu o kadar süre boyunca!
  • Bölüm hain kim üzerine kuruluydu, bari onun cevabını verselerdi de rahatlasaydık.
  • quote:

quote:

quote:

Temmuz kiminle çalismaktan zevk alir ilk ipucu ancak plan içinde plan ramizin Ali ramiz tarafindan atanmis hain

olabilir, ali ile çalışmayı sever temmuz, dayı da aliyi kullanıyor o zaman...
  • Temmuz Reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer_06

quote:

quote:

quote:

olabilir, ali ile çalışmayı sever temmuz, dayı da aliyi kullanıyor o zaman...

Bence kesinlikle ve kesinlikle hain Şebnem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Hain Çaycı demekle çokmu uçmuş olurum.

Bir dakika sakın hain de durumun farkında olmasın da arada oda gitsin kim vurduya.Bu diziden herşey beklerim ben arkadaş.
  • temmuz yerine kasım olaydıya şunun adı
  • Cengiz arabadan indi ne dedi ben sizi kurtaracağım tek akıllı benim dedi sonra bir şey oldu mu olmadı o da gitti buluşma yerine yani farklı bir şey yapmadı. Peki o aradaki zamanda ne oldu Cengiz ne yaptı bilmiyoruz.
    Bana Cengiz yaptı gibi geliyor ama Eyşan da arabadan indi nasıl gitti o arada ne yaptı bilmiyoruz. Bu yüzden Eyşan da yapmış olabilir.
    Ama bu dizi Ezel hiç belli olmaz.

Spoiler yapmam gerekiyor muydu?
  • Birinin başına patlayacak hain olmadığı halde oda Ali bence.
  • eyşan hain de nası bitirdiler öle ya acayip tav oldum

• Ali olamaz 6 ay sonra Dayının yanındaydı.Ali yapmış olsa dayı onu yanında tutmazdı.Senaristler hepsini hain olarak göstermeye çalıştı.Şebnem bu bölüm çok asidi ben biraz Şebnem'den şüphelendim.Yada Ali,Ezel ve Tefonun ayrı bir planı var.Ramiz Dayıdan habersiz Tefoyu köstebek olarak karşı tarafada sokmuş olabilirler . Eyşan veya Cengiz ikiside senaristler tarafından izleyicilere bariz bir şekilde hain olarak gösterilmeye çalıştı. Hain olabilirler yada senaristler böle düşünmemizi izledi ama haftaya büyük ihtimal ters köşe yapacaklar seyirciye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr3vladat -- 8 Kasım 2010; 23:24:58 >
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.