Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hain hiçbiri beyler.Diziye "9" diye bir karakter gelicek oymuş hain.hani herkes masada otururken çay getiren eleman varya.O işte.

• dayının gençliği yine döktürüyor..

çatışma sahnesi mükemmeldi bence..
  • Beyler hain eyşan olamaz. Çünkü istasyonda ezelin ömer olduğunu kenandan öğrendi.
  • Böyle bitince direk doruma bakmak geldi aklıma Benim de aklıma Şebnem gelmişti.Geçen bölümlerde çok iyi bir iş buldum demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 9 Kasım 2010; 0:04:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Hain hiçbiri beyler.Diziye "9" diye bir karakter gelicek oymuş hain.hani herkes masada otururken çay getiren eleman varya.O işte.

Ben Kenan Birkanın yatak odasındaki çıplak kadından şüpheleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

quote:

Hain hiçbiri beyler.Diziye "9" diye bir karakter gelicek oymuş hain.hani herkes masada otururken çay getiren eleman varya.O işte.

dostum harbi o bayan kimdi ? Ben diğer odaya gitmiştimde,geldiğimde sırtı görünen bi bayan gördüm eyşan sandım..değil miymiş ?
  • quote:

quote:

o ikili çalışıyormuş diyorlar
  • quote:

quote:

quote:

dostum harbi o bayan kimdi ? Ben diğer odaya gitmiştimde,geldiğimde sırtı görünen bi bayan gördüm eyşan sandım..değil miymiş ?

Eyşan değil.Figüran ama yüklü bi miktar almıştır diziden
  • bu bölüm baya uyuzdu hiçbişi yoktu nerdeyse...2-3 bölümdür fırtına öncesi sessizliktir diyerek zevk almaya bakıyorum ama bu bölüm hiç olmadı...bitti dedim lan bu kadar vakit boşuna harcadık...
    birileri mert mert diye aglıo bi taraf hain hain diye kafayı yio öle boşboş geçti bi bölümde...nese önümüze bakcaz güzel şeyler olcak...ama kanımca hain eyşan deildir..çünkü oğlunu bıraktı ezelin kollarına hain olsa vermezdi kanımca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler7

Beyler hain eyşan olamaz. Çünkü istasyonda ezelin ömer olduğunu kenandan öğrendi.

Evet doğru diyosun bunu düşünmemiştim
    kim lan bu hain
  • Dayı kendini riske atmaz gibime geliyor,Temmuz'u kullanıcak büyük ihtimal çünkü dayı kendini riske atmaz.Birşey planladığı açıkça ortada fakat kafaları iyice karıştı herkesin.Fakat ben şöyle bi kanıya vardım Kenan Birkan Eyşan'ı aradığında Eyşan arabada Ezel ile birlikteydi.Kenan Birkan birşeyler dedi ve yanımda olmanı çok özledim gibi şeyler söyledi.Eyşan neden bunu Ezel'e söylemedi yada söyledi ben mi kaçırdım?Kenan birkanın aradığını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Dayı kendini riske atmaz gibime geliyor,Temmuz'u kullanıcak büyük ihtimal çünkü dayı kendini riske atmaz.Birşey planladığı açıkça ortada fakat kafaları iyice karıştı herkesin.Fakat ben şöyle bi kanıya vardım Kenan Birkan Eyşan'ı aradığında Eyşan arabada Ezel ile birlikteydi.Kenan Birkan birşeyler dedi ve yanımda olmanı çok özledim gibi şeyler söyledi.Eyşan neden bunu Ezel'e söylemedi yada söyledi ben mi kaçırdım?Kenan birkanın aradığını...

İşte tespit budur arkadaş.
    Temmuz şöyle bir şey dedi hatta : "inanmayacaksınız ama sizinle çalıştığıma gerçekten çok sevindim"

Ben artık Temmuz'un Dayı'ya çalıştığına inanmak istiyorum. :D

Pr3vladat yo ben zaten yatakta yatan Cansu Dere'dir demiyorum.Yani o yatakta yatan sonuçta figüranda olsa Eyşan'ı canlandırıyordu di mi ? Yani zaten farklı bir bayan olsaydı kısa saçlı falan seçerlerdi.Bu kadar da kafa karıştırma meraklıları değiller bence. :) Ayrıca o yatan bayan Eyşan ise,Cengiz haklı çıkıyor.Birgün onunla birgün bununla falan.Eyşan boşu boşuna "terbiyesiz" diye azarlamış oldu Cengiz'i.
  • buraya yazıyorum hain Azat çıkacak. Bir şekilde Ezel'den kurtulmak, babasını artık bu işlerden çıkarmak istiyor. Ezel ortadan kalkınca sorun bitecek (dayının intikamını kimse alamaz Ezel olmazsa)
  • HAİNİ AÇIKLIYORUM,HAİN İÇİMİZDE

Hain Barbar beyler O kadar saat yorulup sadece 1 saniye gösterilmesinin intikamını böyle alcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 9 Kasım 2010; 2:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieros

buraya yazıyorum hain Azat çıkacak. Bir şekilde Ezel'den kurtulmak, babasını artık bu işlerden çıkarmak istiyor. Ezel ortadan kalkınca sorun bitecek (dayının intikamını kimse alamaz Ezel olmazsa)

mantıklı...
  • hain kim sorusunu dizinin tutarlı oldugunu dusunerek bulmaya calısırsak;
    -hain ezelin ömer oldugunu söyleyen kişi: burada elenen eyşan eyşan bılmıyordu ve kenan birkandan ögrendi.
    - hain ali ve tefonun lunaparka kenanı öldurmeye gittiklerini söyleyen kişiydi. burada tefo ve ali elenir.
    - butun oklar cengize cevriliyor ama cengiz olamaz alenen en supheli kısıyı hain yapmazlar ki cengiz kenan'ın eysanı sevdıgını bılıyor ve eysan cengız ıcın cok önemli burdan dusunursek cengiz olamaz.

masada oturan kım kaldı azat dayı ezel. azat'ın hain olması için bir sebep yok eskıden olsa babasından intikam alıyor derdik. azat olursa mantıksız sacma bır sebebe baglarlar. azatta değil derim azatın hain olmasıyla ezelin babasının hain olması aynı sey o kadar sacma olur yani.
    kimse kalmadı hain o masada değil. bu bir oyun kenan birkanın yanına adam sokmak ıcın ezel ve dayının oyunu 6 ay sonrasını gosterdıgınde eysan kenanın yanındaydı bence eysan planlı bır sekılde kenanın yanına köstebek olarak sokulacak bu oyunda onun bır parcası. asıl haine gelince butun oklar seboyu gosteriyor...............
  • Sabah sabah haini bulma tahminleriniz epey gülmeme sebep oldu.

Bölüm çok güzeldi.

Bence hain %60 Ali, %40 Eyşan. Ali'ye pek ihtimal vermezdim ama "Temmuz" tarafından söylenen cümleler bu ismi kuvvetlendirdi. Zaten bu lafları Eyşan'a karşı niye söylesin ki? Onun Kenan'ın tarafında olduğunun bilincinde. Bu yüzden Ali diyorum. Hatta bölüm biterken Ali masada kıpraştı. Kesin Ali çıkacak. @Kénan dediydi dersiniz.

Cengiz asla olamaz. Hatırlarsanız daha önce Kenan'a oyun oynamıştı.
  • hain şebo diye düşünüyorum ve yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon final'de gösterdikleri sahnede yani kumar masasında toplaştıkları sahnede şebo kenanın koluna girmiş vaziyette geliyordu ?
  • Bence iki tane hain var.Birisi Şebnem diğeri ise Eyşan...Eğer bundan sonraki bölümde senaristler önceki bölümlere sadık kalarak devam ediceklerse(Önceki bölümden kastım dayı ile Kenan ın karşılaşması.Olayı biliyorsunuz zaten.Dayı Kenan la bir kumarhanede karşılaştım demişti ama dizinin 2. sezonunda tren garında çarpışarak karşılaştılar.Yani mantık hatası vardı seneryoda)Şimdi hain kesinlikle Eyşan(İlk aşamada) ve Cengiz olamaz.Hain Kenan a Ezel in Ömer olduğunu söyleyen kişinin ta kendisidir..Eyşan Ezel in Ömer olduğunu Kenan dan öğrendi.Cengiz eğer Ezel in Ömer olduğunu söylediyse o zaman Kaya ya neden söylemicem dedide;Kaya bunun üzerine zaten biz biliyoruz dedi..Cengizde değil..Geriye Ali,Şebnem ve Tefo kalıyor..Eğer hain Aliyse o zaman 6 ay sonraki bölümde dayı ile nasıl beraberler.Zaten lunapark sahnesini biliyorsunuz yada Ali nin Bahar ın katiline casusluk yapması kadar saçma bişey olamaz...Ezel in Ömer olduğunu söyleyen büyük bir ihtimalle Şebnem.Ama ondan sonra ise Kenan a haber uçuran Eyşan..Bence bizim yanıldığımız nokta burası.Biz haini tek bir kişi olarak düşünüyoruz.Ama Ezel in Ömer olduğunu söyleyen kişi o masadan birisi kesinlikle değil.Buradada iki sonuç kalıyor.Ezel in Ömer olduğunu söyleyen kişi Şebnem.Ama buluşma yerini söyleyen kişi ise Eyşan.Çünkü Eyşan onların arasına kardeşinin intikamını almak için sızdı.Yok eğer Eyşan Kenan ın içine sızması için Kenan ın casusu gibi gösteriliyorsa o zaman Ezel le dayı kafaları iyi olduğu için mi haini kendi aralarında konuşarak bulmaya çalışıyorlar.Büyük bir ihtimal böyle olucak gibi gözüküyor...
    quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Sabah sabah haini bulma tahminleriniz epey gülmeme sebep oldu.

Bölüm çok güzeldi.

Bence hain %60 Ali, %40 Eyşan. Ali'ye pek ihtimal vermezdim ama "Temmuz" tarafından söylenen cümleler bu ismi kuvvetlendirdi. Zaten bu lafları Eyşan'a karşı niye söylesin ki? Onun Kenan'ın tarafında olduğunun bilincinde. Bu yüzden Ali diyorum. Hatta bölüm biterken Ali masada kıpraştı. Kesin Ali çıkacak. @Kénan dediydi dersiniz.

Cengiz asla olamaz. Hatırlarsanız daha önce Kenan'a oyun oynamıştı.

Hain Ali değil vede olamazda.Ali Bahar ı hala deli gibi severken onun katiline casusluk yapmaz..Yada lunaparkta Kenan ı öldürmeye çalışmazdı o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 9 Kasım 2010; 5:21:25 >
  • hain aliii. fakat dayının bir oyunu buda aliyi içlerinde tutmak için yada temmuzu yakalamak için.
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.