Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (332. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Resimlere gülmek yok anlaştık mı?

Bu hafta değil önümüzde ki haftanıın bölümüydü yani 5.bölüm. Yazacaklarımı dizinin işleyişini ve anakonusunu ilgilendiren birşeyler içermediği için spoiler içine almıyorum. Rahalıkla okuyabilirsiniz.

Sahne 1971'de geçiyor. Mekan dayının son bölümlerde gittiği Agoopun kahvesi. O dönemde kahve-kumarhane gibi bir mekan. Neyse dayı ve kenan birkan mekana girer. Dayının gömleği kanlıdır hala Jilet Ahmet'i öldürdükten sonra geldiği için kahveye. Gider Jiletin yerine oturur. Jiletin adamı gelir dayıya sen kimsin lan buraya oturuyorsun tarzı konuşur o sırada bütün kahve ayaklanıp etraflarını sarar (o saranlardan biriside benim işte) dayı racon keser bol bol diyaloglar çok güzeldi özellikle. dayının lafları ilerledikçe kalabalık dayının safına geçer. sonra ustura denen eleman dayıya silah çeker. tam o sırada kahveden içeri Jilet'in ölüm emrini veren baba girer. Dayıya posta koyar elinii öptürür. Baba önce Kenan'ı önce istemez ama kenan buna damardan girer ve tavlar. Dayıya kartın verir ve yarın bir uğra der ve gider. Kenan ve dayı 1-2 geyik yaparlar ve sahne biter.

Sonuç olarak başlarda eğlenceli başlayan sonradan işkenceye ddönüşen bir geceydi. 10 saat boyunca devamlı dumanaltı (tütsülendi 10 dakikada bir) yapılan bir sette ciğerlerim çürüdü resmen. Devamlı azarlaryan yardımcı yönetmen karıyada çok sinir oldum. Kostümler idare ederdi. Figüran olarak gelen elemanlar kafadengiydi Benim için hoş bir anı oldu. Birdaha da kafama silah dayasalar oyuncu yada figüran olarak hiçbir dizi çekimine katılırsam adam değilim.

yuhhh dizi çekmek harbi zormuş ha

sırf koltuğa oturma,sonra etrafı sarma,silah çekme el öptürme ,geyik yapma sahneleri için bu kadar fazla saat mi harcandı

Yönetmen işi bilmiyo ya,ben olsam 15 dakika çekerdim o sahneleri

Alakası yok ki. 2 kişi olsa neyse yönetmen faktörü gerçekten önemli fakat böyle kalabalık sahnelerde her şeyin kusursuz olması lazım. Çok insan olması ise hata faktörünü çoğaltıyor. Figüranlardan biri sırıtsa bişe olsa gene çekilmek zorunda

Öyle göründüğü kadar kolay iş değil anlayacağın.

Bu hafta değil önümüzde ki haftanıın bölümüydü yani 5.bölüm. Yazacaklarımı dizinin işleyişini ve anakonusunu ilgilendiren birşeyler içermediği için spoiler içine almıyorum. Rahalıkla okuyabilirsiniz.

Sahne 1971'de geçiyor. Mekan dayının son bölümlerde gittiği Agoopun kahvesi. O dönemde kahve-kumarhane gibi bir mekan. Neyse dayı ve kenan birkan mekana girer. Dayının gömleği kanlıdır hala Jilet Ahmet'i öldürdükten sonra geldiği için kahveye. Gider Jiletin yerine oturur. Jiletin adamı gelir dayıya sen kimsin lan buraya oturuyorsun tarzı konuşur o sırada bütün kahve ayaklanıp etraflarını sarar (o saranlardan biriside benim işte) dayı racon keser bol bol diyaloglar çok güzeldi özellikle. dayının lafları ilerledikçe kalabalık dayının safına geçer. sonra ustura denen eleman dayıya silah çeker. tam o sırada kahveden içeri Jilet'in ölüm emrini veren baba girer. Dayıya posta koyar elinii öptürür. Baba önce Kenan'ı önce istemez ama kenan buna damardan girer ve tavlar. Dayıya kartın verir ve yarın bir uğra der ve gider. Kenan ve dayı 1-2 geyik yaparlar ve sahne biter.

Sonuç olarak başlarda eğlenceli başlayan sonradan işkenceye ddönüşen bir geceydi. 10 saat boyunca devamlı dumanaltı (tütsülendi 10 dakikada bir) yapılan bir sette ciğerlerim çürüdü resmen. Devamlı azarlaryan yardımcı yönetmen karıyada çok sinir oldum. Kostümler idare ederdi. Figüran olarak gelen elemanlar kafadengiydi Allahtan da muhabbet ettik geyik yaptık. Benim için hoş bir anı oldu. Birdaha da kafama silah dayasalar oyuncu yada figüran olarak hiçbir dizi çekimine katılırsam adam değilim.

Bıyıklar ps de yapılmış sanki.

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: sevahm

Geçen haftaki bölümde dedesini vuran Sekiz, daha sonra Kenan Birkan'ın (Haluk Bilginer) nasıl bir oyun oynadığını öğrenip finalde soluğu vurduğu dedesinin hasta yatağının yanında alıyor.

"Görev tamam" Sekiz, silahını doğrultup yatağın kenarına koyuyor ve ardından dedesinden af diliyor. Görevini yerine getiremediğini, babası vurulurken kimseyi durduramadığını belirten Sekiz, "Dede görevi yerine getiremedim, affet" diyor. Ardından da şefkatle dedesinin alnını okşuyor.

Bu sırada Sekiz'i Ramiz Dayı'nın başında gören Ezel yani Kenan İmirzalıoğlu panikle "Yapma" diye bağırıyor. Bıçağını çeken Ezel, Sekiz'in kalbine bıçağını saplayacak. Acı içinde Ezel'e bakan Sekiz, "Sağol, görev tamam" diyor ve ölüyor.

Böyle bir son ise çok berbat olur geçrekten yani salakça olur diyebilirim.

Böyle bir son olursa, hiç heyecan olmaz ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman dayı -- 3 Ekim 2010; 11:33:25 >
  • seni vadiye alak
    fizik uygun

Sonuç olarak başlarda eğlenceli başlayan sonradan işkenceye ddönüşen bir geceydi. 10 saat boyunca devamlı dumanaltı (tütsülendi 10 dakikada bir) yapılan bir sette ciğerlerim çürüdü resmen. Devamlı azarlaryan yardımcı yönetmen karıyada çok sinir oldum. Kostümler idare ederdi. Figüran olarak gelen elemanlar kafadengiydi Allahtan da muhabbet ettik geyik yaptık. Benim için hoş bir anı oldu. Birdaha da kafama silah dayasalar oyuncu yada figüran olarak hiçbir dizi çekimine katılırsam adam değilim.

Biyiklar efsane :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgürkölé

Benim aklıma bu sahne geldi nedense.

/>

Orijinalden alıntı: m1nd

quote:

Orijinalden alıntı: Özgürkölé

Benim aklıma bu sahne geldi nedense.

/>

Orijinalden alıntı: uzman dayı

seni vadiye alak
    fizik uygun

Ondan da hevesimi aldım zamanında.

milliyette yazana göre

sekiz dayıdan af dilemeye gelir ezelde öldürecek zannedip bıçağı sekizin kalbine fırlatır sekizde teşekkürler der ölür

Spo
  • quote:

quote:

seni vadiye alak
    fizik uygun

abi abdülü bile ezmişsin
    sende gelecek var
    bırakma devam et

quote:

seni vadiye alak
    fizik uygun

Hocam her kulvarda varsın, Küçük Sırlara felanda istiyor halk artık

quote:

seni vadiye alak
    fizik uygun

quote:

seni vadiye alak
    fizik uygun

http://img827.imageshack.us/img827/6883/vadi.jpg

usta senin boy kaç yav

• Abdül'den uzun, Hidayet'ten kısa.

Orijinalden alıntı: PHI

Bıyıklar yakıyor Barbar.

Yakmadı ama çok kaşındırdı hacı.

Orijinalden alıntı: Alfredo

http://www.zapkolik.com/108486/ezel-37-bolum-fragman.html

Yumruk sesi hiç gerçekci olmamış
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.