Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.016
Cevap
25
Favori
456.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

bu "soğuk rol" bi kadına ancak bu kadar oturabilirdi...

bön bön bakması oyunculuk bilmediğinden mi yoksa rol icabı mı?

Siz de mi yuttunuuuuuuuuz?..

Bir daha düşünün derim sizi gidi ulemalar siziiiiiii

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Bu Cansu Dere'nin oyunculuğunun kötülüğüne hiç dikkat etmemiştim dizinin akışı içinde.İlla bir kusur buldurcanız ha bana da..

oyuculuk mu? ne oyunculuğu? oyunculuk ne arar la cansu dere'de?

Orijinalden alıntı: freedom36

bence siz tekrar seyredin derim...

bu "soğuk rol" bi kadına ancak bu kadar oturabilirdi...

bön bön bakması oyunculuk bilmediğinden mi yoksa rol icabı mı?

Siz de mi yuttunuuuuuuuuz?..

Bir daha düşünün derim sizi gidi ulemalar siziiiiiii

Biz değilde sen bunun oyunculuk icabı olduğunu yutmuşsun. Rol icabı mı yapıyor şimdi bunları?
  • Cansu Dere ye şimdi kimse bok atmasın..Oynadığı her projenin hakkını veriyor..Eğer öyle olmasaydı birçok önemli yapımda oynayamazdı..Oyunculuğun torpili olmaz ve her iddasınada girerim,konservatuara gidiyorum diye hava atanlardan yada kendini beğenmişlerden daha iyi oyunculuk yapıyor.Doludizgin yıllar dizisini görüyoruz..Oradaki çoğu genç oyuncu konservatuardan gelme ama yapmacık oynadıkları o kadar çok belli oluyor ki.Onun için Cansu Dere nin oyunculuğuna değilde yeni yetme konservatuar mezunlarının oyunculuklarına bakın.Asıl torpilin daniskası oralarda dönüyor.Sanırım mankenden oyuncu olmaz diyenlerdensiniz ama birçok dizide oynayan mankenler,konservatuara gidenlerden bile daha güzel iş çıkarıyor.Tabi bu dediğim sadece dizi ve filmler için geçerli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 6 Kasım 2009; 19:47:34 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 6 Kasım 2009; 19:55:25 >

Orijinalden alıntı: ησ¢яу

Cansu Dere'nin oyunculuğu iyi olsa dahi o rollerin oyuncusu değil.

Katılıyorum. Pek hoş gelmiyor banada.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Cansu Dere hayatı boyunca dolandırıcı bir adamın elinde büyümüş, sevdiği insanın ölümünü sağlamış, sevmediği bir adamla yaşamak zorunda kalmış bir kadın rolünde. Ne beklerdiniz yönetmenden? Bu oyuncuyu donuk değil de şen şakrak görmek daha büyük bir mantıksızlık olurdu.

Ayrıca şöyle bir söz vardır. "Dünya üzerinde tamamen özgün olan, taklit olmayan bir şey yoktur. Taklit edilecekse bunun en iyi şekilde yapılması şarttır."

Ezel başarısız bir yapım değil bence. Her bölümü sinema tadında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iZCi_500 -- 6 Kasım 2009; 20:47:51 >

Ezel'e başarısız diyen yok zaten ama cansu dere bu role uymamış diyoruz biz. Daha iyi oyuncular düşünülebilirdi. Cansu dere'nin oyunculuğu bu rol için çok soğuk kalıyor.

Ben zaten sizi kastederek yazmadım mesajımı. Bu mesaj bu dizi için "basit ve başarısız bir taktit" diyenlere hitap ediyor. Bu sayfayı yeterince dikkatli okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Cansu Dere konusunda haklısınız. Çünkü bir oyuncuyu beğenmek zorunda değilsiniz. Ben de kendi fikrimi belirttim sadece.

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Ben de kişisel görüşümü söylüyorum Cansu Dere'nin dizideki görünümünü beğenmiyorum. Bu bok atmak mı oluyor şimdi ? Herkes istediği gibi kendi fikrini söyler. Hitap şekline biraz daha dikkat et.

Bu mesajın kime yazıldığını pek anlayamadım. Biraz daha açık olursan ben de rahatlayacam.

Orijinalden alıntı: iZCi_500

quote:

Ezel'e başarısız diyen yok zaten ama cansu dere bu role uymamış diyoruz biz. Daha iyi oyuncular düşünülebilirdi. Cansu dere'nin oyunculuğu bu rol için çok soğuk kalıyor.

Ben zaten sizi kastederek yazmadım mesajımı. Bu mesaj bu dizi için "basit ve başarısız bir taktit" diyenlere hitap ediyor. Bu sayfayı yeterince dikkatli okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Cansu Dere konusunda haklısınız. Çünkü bir oyuncuyu beğenmek zorunda değilsiniz. Ben de kendi fikrimi belirttim sadece.

Taklit konularına bende katılmıyorum zaten, önemli olan taklit dahi olsa kaliteli bir yapım olmasıdır.

Oscar alsa bile bizim önyargılı toplumumuz için değişmez bu kural.
    Bir kere öyle mimlendi cansu dere..

Orijinalden alıntı: K1rKLee

Pazartesi günü yayınlanacak olan bölüm çok güzel. Ezel'in Ömer olduğunu öğreniyorlar sanırım.

öğrensinler tabi ya

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Bu Cansu Dere'nin oyunculuğunun kötülüğüne hiç dikkat etmemiştim dizinin akışı içinde.İlla bir kusur buldurcanız ha bana da..

Sen kendini diziye çok kaptırmışsın, yoksa bu kötü oyunculuk görülmeyecek gibi değil.

Olabilir hocam dikkat etmedim fazla.

Orijinalden alıntı: iZCi_500

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Ben de kişisel görüşümü söylüyorum Cansu Dere'nin dizideki görünümünü beğenmiyorum. Bu bok atmak mı oluyor şimdi ? Herkes istediği gibi kendi fikrini söyler. Hitap şekline biraz daha dikkat et.

Bu mesajın kime yazıldığını pek anlayamadım. Biraz daha açık olursan ben de rahatlayacam.

Seni kasdetmemiştim üstüne alınma sakın.
    @ssff_allthing e demiştim.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.