Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
451.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: BARTU

quote:

Orijinalden alıntı: seralim

....gerçekten mantık hatası çok ama keşke olamasa...
    (ali ile converse'li karşılaştıklarında alinin elleri bom boş diğerinde hali hazırda elinde tabanca vurmak bekliyor ama hooop ali adamı vuruveriyor)

Ali yaklaştığında elinde silah var. Hani tamam oraya gelene kadar Psikopat vurabilirdi onu ama belki de Ali'den çekiniyordur ne de olsa bir kere bıçakladı. Zaten bir önceki bölümde görmüştük Ezel-Dayı diyaloğunda, Psikopat Ali'den çekiniyor çünkü Ali onun yenilmezliğini kırdı,façasını bir kere çizdi v.s diye...
    Ayrıca Psikopatın öldüğünü görmedik, belki sadece çatıştılar, psikopat da sadece oradan uzaklaştı, Ali de Azad'ı korumuş oldu, yeni sezonu bekleyelim derim.

Çatışmış olamazlar. Saklanıp çatışacak fırsat yoktu. Conversli ile Ali karşı karşıyaydılar.

Aynı anda silah çekip birbirlerini vurabilirler. Belki Ali, Cüneyt Arkın misali atlayarak kurşundan kurtulabilir.
    Coversli eleman Aliyi değil de Azada nişanda alabilir.
    Her halükarda Ali ve Azad ölmeyecekler belki yaralanabilirler. Converslinin durumu meçhul.

Bence kenanın adamı ramiz dayı ile kapışmadan önce dayı kenanın adamına conversliyi aramasını söyledi.Tefo ortalığı temizledi kenanın adamının kaçacak biryeri kalmamıştı.Hiçbirşey bilmiyoruz bekleyip göreceğiz
  • 82.sayfadan beri yarım saattir okuyorum konuyu

Herkes yazmış yazacağını, arka sayfalarda birisi sormuştu, Tefo şebnemle buluştuğunda arka tarafta belirip gel işareti yapan adam dayının şoförü..

çok fena bitirdiler diziyi..Azad tekneden inip konverslinin yanına geldiğinde birden ali diye bağırdım evde,abim ne diyon lan diye seslendi, o arada ali çıktı arkadan ,nasıl olduysa hissettim alinin çıkacağını ,benim ali diye bağırmamla abimler de ters köşe oldu

2. sezon için 4 ay filan bekleyeceğiz sanırım, bu süre içinde ne yapıcaz merak ediyorum ,neyle uğraşıcaz..
  • Türkiye'nin şuanda gelmiş geçmiş en mükemmel dizisi bence.
    Bu arada Selçuk Yöntem Kenan rolüne yakışır. Adamın karizması, sesi her şeyi on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

82.sayfadan beri yarım saattir okuyorum konuyu

Herkes yazmış yazacağını, arka sayfalarda birisi sormuştu, Tefo şebnemle buluştuğunda arka tarafta belirip gel işareti yapan adam dayının şoförü..

çok fena bitirdiler diziyi..Azad tekneden inip konverslinin yanına geldiğinde birden ali diye bağırdım evde,abim ne diyon lan diye seslendi, o arada ali çıktı arkadan ,nasıl olduysa hissettim alinin çıkacağını ,benim ali diye bağırmamla abimler de ters köşe oldu

2. sezon için 4 ay filan bekleyeceğiz sanırım, bu süre içinde ne yapıcaz merak ediyorum ,neyle uğraşıcaz..

Aynen bende Ali gelecek diye tahmin ettim çıktı
  • Bir de İstiklal sahneleri enteresan oluyor. Son bölümde Dayı - Ezel - Ali - Tefo yan yana yürürken caddede herkes komik idi. Hepsi kameralara bakmama adına çabalıyordu :) Yine de helal olsun...Mahsun bir sahnede de Eyşan ile Ezel İstiklal ortasında öpüşüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Bir de İstiklal sahneleri enteresan oluyor. Son bölümde Dayı - Ezel - Ali - Tefo yan yana yürürken caddede herkes komik idi. Hepsi kameralara bakmama adına çabalıyordu :) Yine de helal olsun...Mahsun bir sahnede de Eyşan ile Ezel İstiklal ortasında öpüşüyordu.

o arkada hızlı yürüyenler yokmu onlara ne oluyorsa 4 ü hızlı hızlı yürüyo arkadakilerde yürüyor sanki ordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx

quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Bir de İstiklal sahneleri enteresan oluyor. Son bölümde Dayı - Ezel - Ali - Tefo yan yana yürürken caddede herkes komik idi. Hepsi kameralara bakmama adına çabalıyordu :) Yine de helal olsun...Mahsun bir sahnede de Eyşan ile Ezel İstiklal ortasında öpüşüyordu.

o arkada hızlı yürüyenler yokmu onlara ne oluyorsa 4 ü hızlı hızlı yürüyo arkadakilerde yürüyor sanki ordu

Acemilerdi hepsi biri az daha gülücekti.
  • Bu arada bugun Posta gazetesindeki bir habere göre Kenan Birkan rolüne Selçuk Yöntem gelmiyormuş arkadaşlar Selçuk Yöntem haberi yalanlamış. Yapımcılar 4 aydır Şener Şen'i ikna etmeye çalışıyorlarmış. Kabadayı filminde güzel rol yapmıştı bu filmden etkilenmiş olabilir Kenan İmirzalıoğlu'da vardı filmde
  • inşallah oyuncu değişikliği olmaz oyuncu deişdiği zaman soğuyorum diziden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: ds

Mantık hataları dizide arttı internetten bakın can kaseti izlediği zaman koşarak evden çıktı cengiz ile eyşanda peşinden koştular cansu derenin ayakkabıları ilk önce çizme iken daha sonradan terliğe dönüştü baya konuşulmuştu bu olay ayrıca alinin mavi gözlü conversliyi bıçaklama olayı tam bir komediydi conversli silahı dayamış aliye ezel ile ali arasında 10 metre var ezel ali diye bağırıp bıçağı aliii diye atıyo ve arada 3-4 sn geçiyo ve adamı bıçaklıyo... ve o adam nasıl oluyorda refleks gereği aliyi vuramıyor yapmayın yaaa

Kusursuz olmasını beklemiyordun herhalde?
    quote:

Orijinalden alıntı: dos

quote:

Dayı gelecek sezon koltukta olacaksa kötü olur, biz yürüyen dayı istiyoruz.
    Zaten dizin sonlarında Azadı uğurlarken o eski mercedesi yerine son model araba vardı. Biz onu arka koltukta eski mercedesiyle sevdik.

34 MKT 61 plakasını bile ezbere biliyorum cengizin jipi bmw x5 34 FT 5929 ezelin arabası masarati 34 EP 6607 bu son plaka aynı zamanda Dudaktan Kalbe dizisinde Hüseyin Kenanın kullandığı porsch cayanne jipinin plakasının aynısıdır
    benden başka bir rahatsız yoktur herhalde bu forumda bunlara dikkat etsin bu arada dayının kullandığı araç bmw 5 kasa ve dayıya yakışmamış yakında ferrari ilede çıkar karşımıza karizmayı çizdirdi iyice

Mantık hatası arayan biri için bunlara dikkat etmek güç değil.

Diziyi severek izliyorum ancak olumlu yönlerini yazdığım gibi olumsuz yönlerinide yazmak hakkım benim. Ben televizyonun başında çok afedersiniz ama ot gibi tv izliyicilerinden değilim olumlu yanlarınıda olumsuz yanlarınıda belirtiyorum (sözüm meclisten dışarı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 21 Mayıs 2021; 20:59:56 >
  • ilk sezon bitseydi efsana olabilirdi. 2.sezondan itibaren kabak tadı verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fratles

ilk sezon bitseydi efsana olabilirdi. 2.sezondan itibaren kabak tadı verebilir

O zaman insanlar çabuk unutdu diziyi zirve noktasındayken böyle bir yanlış hamle yapmak çok yanlış olur ancak kanımca 2.sezon dizi bitmezse o zaman sıkılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fratles

ilk sezon bitseydi efsana olabilirdi. 2.sezondan itibaren kabak tadı verebilir

Böylesi tutan bir dizi yeryüzünde hiçbir ülkede 1 sezonluk yayınlanmaz. Ayrıca belli ki baştan kurguladıkları senaryo ve hikayenin daha az bir kısmını gördük, yani asıl hikaye şimdi başlıyor...

Bence 2.sezon da gayet güzel olacaktır hatta edindikleri tecrübe ile 1.sezondan bile çok daha güzel bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum.
    Bu sene senaristin beyin kanaması geçirip uzak kaldığı zamanlarda kalite 4-5 bölüm düştü, uzun arada iyi hazırlanacaklardır, ha muhakkak aradaki bölümlerde iniş-çıkış olacaktır ama genel olarak yine mükemmel bir dizi izleyeceğiz eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Haziran 2010; 13:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Yapımcılar Şener Şen'i istiyorlarmış hatta Şener Şen'nin "Kenan Birkan'nın" yaşına nasıl uyacak sorusuna "Şener Şen kabul etsinde biz onu o yaşa uydururuz" şeklinde yanıt vermişler

• quote:

Yapımcılar Şener Şen'i istiyorlarmış hatta Şener Şen'nin "Kenan Birkan'nın" yaşına nasıl uyacak sorusuna "Şener Şen kabul etsinde biz onu o yaşa uydururuz" şeklinde yanıt vermişler

eee yani haber üretmede sınır yok
  • quote:

acaba bıyıklı mı oynucak bıyıksız mı

gelirse umarım bıyıklı oynar,bıyıkların savaşını izleriz

bıyık wars
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

bıyık wars

Eski kabadayılar bıyıklı olur.
  • quote:

quote:

quote:

bıyık wars

Eski kabadayılar bıyıklı olur.

eskiler ne yapacağını bilir hıyaaaaaaaaa
  • quote:

quote:

bıyık wars

hey allahım bıyık wars
  • beyler düşük boyutlu yüksek kaliteli ve dvd playerda da izleyebilceğim versiyonlarını nereden bulabilirim?
    bi yardımcı oluverin.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.