Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.024
Cevap
25
Favori
451.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 1 Mart 2010; 20:42:02 >
  • nasıl yok yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Siyaset dergisinin yılın dizisi oylaması

çekimler yetişmemiştir yada yönetmenin canı sıkılmıştır biraz ara vermiştir hemen atvyi suçlamayın

Unutulmaz %35 Ben bu unutulmaz kadar rezil bir dizi görmedim. Rastgele tv'de bir bölüm izledim ve resmen işkence.. Birine işkence etmek istiyorsanız bu diziyi izletin.

benim annemde seyrediyo

Bi kere bi dizi izleme sitesinden yorumlara bakayım dedim millet gerçek aşk bu oyuncuların bakışlarında gizilidir falan yazmış

Dedim herkes iyi şeyler yazmış hazır valide de seyrediyo oturdum onunla seyrettim bitene kadar güldüm ya ben gülünce annemde gülmeye başladı Bitene kadar komedi dizisi izler gibi izledik

Hakikaten çok saçma dizinin %70'i bakışma zaten

Hele o başrol oyuncusu kız yokmu. Oyunculuk 0 bile değil eksilerde geziyor. Dizinin başından sonuna kadar yüz ifadesi aynı. Mahalleden topçu seçer gibi oyuncu seçiyorlar.
  • Yeni bölüm fragmanını gördüm de, 2 tane kaliteli yeni oyuncu var yeni bölümde, Dayı'nın kızı belki de, bakalım göreceğiz...
  • Neydi o fragman yaa

forumdan birisi dayının kızı var diyodu alay etmişlerdi
    haklı çıktı adam iyimi

20. Bölüm Fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=c159hTJBQ6E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 1 Mart 2010; 22:03:48 >
  • kaliteli fragman;

güzel bir bölüm bizi bekliyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 1 Mart 2010; 21:19:59 >
  • 2 yeni oyuncu girmiş diziye. Yeni oyuncu iyidir iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 1 Mart 2010; 21:29:59 >
  • değişik bir bölüm daha geliyor
  • Kızı iyi seçmişler..Beğenirim o kızı..Mahallenin muhtarlarından beri severek izlerim..

Adamda bazı komedi dizilerinde oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.İnş Sağlam rollerdedirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Kızı iyi seçmişler..Beğenirim o kızı..Mahallenin muhtarlarından beri severek izlerim..

Adamda bazı komedi dizilerinde oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.İnş Sağlam rollerdedirler.

Ruhsar'daki bodur.
  • Eyşan Can 'ın ömerin oğlu olduğunu söylüyor
    Ramiz , Tefo , Selma, Şebnem , Kamil ve Ezelin annesinden sonra ezelin ömer olduğunu bilenler kervanına Mümtaz Bey de katılıyor(galiba)
    Ezel Ali üzerinden cengize bir oyun peşinde
    Ali boş durmuyor gene dayıyla ugraşıyor

Güzel bi bölüm olucak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Eyşan Can 'ın ömerin oğlu olduğunu söylüyor
    Ramiz , Tefo , Selma, Şebnem , Kamil ve Ezelin annesinden sonra ezelin ömer olduğunu bilenler kervanına Mümtaz Bey de katılıyor(galiba)
    Ezel Ali üzerinden cengize bir oyun peşinde
    Ali boş durmuyor gene dayıyla ugraşıyor

Güzel bi bölüm olucak gibi

Ne yazdıysan tersi çıkacak..diziin bölümü tam tersi olcak bunların..

Ters köşeye alışık olduğumuzdan,önlemini alalım.
  • yani yapılırmı bu bir acıklama yok filmi koydular hay allahım ya adamın kafasını attırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Kızı iyi seçmişler..Beğenirim o kızı..Mahallenin muhtarlarından beri severek izlerim..

Ruhsar'daki bodur.

• Bugün bomboş geçti, Ezel'siz pazartesi yaşanmıyor
  • Ben de diziyi yeni bitirdim artık günü gününe tvden izleyebileceğim. Benim anladığım kadarıyla Cengizi bilemem ama Ezel Eyşan ile Alidan intikam falan almaz hele Canın kendi çocuğunu öğrenirse hayatta uğraşmaz intikam almaya. Dizi en az 2 sezon daha var deniliyor eğer öyleyse ilerki sezonlarda hikaye neyin etrafında şekillenecek merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 2 Mart 2010; 12:10:52 >
  • Forumdan biri 2 hafta sonra dizi bitecek ve sinema çekilecek demiştir nerde o kişi
  • O değilde bu mümtaz amca fazla yaşamaz bi adama bir anda okadar yüklenilmezki yaw.Biri oğlu olduğunu söylüyor biri çocuğu söylüyor..Adama nalları diktirmek için herşeyi yapıyorlar.
    Sonundaki ne!? deyişide çok güzel..
  • yine cok heyecanlı bir bölüm olacaga benziyor.
  • Bu Ali harbi çok kaşınıyor. Yahu Dayı seni öldürmüyor sen ne diye adamın üstüne gidiyorsun. Resmen eceline susamış
    Adam seni kaç kere rezil rüsva etti, aç kabadayı seni
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.