Şimdi Ara

Ezcanelerde Satılan Kayganlaştırıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ezcaneye gidip su bazlı kayganlaştırıcı almak istiyorum fakat utanıyorum söylemeye direk marka ismi söylemek istiyorum ezcanelerde hangileri satılır bilen var mı?
  • iki yolumuz mevcut:

1-Utanma
    2-Eczanelerde vardır ama kesin emin değilim. Ama büyük marketlerin çoğunda oluyor. Durex Play hem kayganlaştırıcı hem de masaj jelidir kendisi tavsiye ederim.

Not: Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.torun

iki yolumuz mevcut:

1-Utanma
    2-Eczanelerde vardır ama kesin emin değilim. Ama büyük marketlerin çoğunda oluyor. Durex Play hem kayganlaştırıcı hem de masaj jelidir kendisi tavsiye ederim.

durax play kullandım çok çabuk kuruyor tükürük daha etkili neredeyse =) ama haklısın utanmamak lazım
  • Konuya bak arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Konuya bak arkadaş

Usta bu saatte atom altı parçacıklarımı tartışalım şimdi yahuu :D

quote:

Orijinalden alıntı: the gamers

quote:

Orijinalden alıntı: can.torun

iki yolumuz mevcut:

1-Utanma

durax play kullandım çok çabuk kuruyor tükürük daha etkili neredeyse =) ama haklısın utanmamak lazım

Valla ben hep memnun kaldım ama bilemeyeceğim tabii... Tabi ki utanmamak lazım hatta birde pis bir ifadeyle sırıtabilirsin :D

Konuyla ilgli iki video ekleyeyimde gülün biraz :D

1-http://www.youtube.com/watch?v=sxm0NCoYg64
    2-http://www.youtube.com/watch?v=kl3-qAFZH9U

Edit: Bu "ilgili" kelimesini "iligili" diye yazmak sendrom haline geldi heralde. 4 oldu mesaj editliyorum tak etti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.torun -- 22 Ocak 2014; 5:10:58 >
  • Eczaneden kondom ve kayganlastırıcıyı utanarak alan adam evde manuel takılıyordur.

Ben bunu bilir bunu söylerim. Cinsel hayatı olan birisi bunları alırken utanmaz. Niye utanacaksın ? Birisi korunmak için gerekli olan şey, diğeri de kayganlastırıcı.
  • Hepsiburada diye bir nimet var günümüzde. Bu tür şeyleri eczanelerden almak eskide kaldı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • utanma !!! bir kere al rahat edersin hep alırsın
  • Aldıktan sonra olacakları düşün.Git ve hışımla iste
  • sanırım basacaksın hatta basmışşındır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.