Şimdi Ara

Ezan'ın geç okunması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulunduğum bölgede evime 3 Cami'nin de sesi geliyor. Bu sabah her zaman uyandığım saatte uyandım ve normal ezan okunmasından 30,40 dk sonra falan oluyor bu. Ezan daha yeni okunuyordu yani acaba yine mi bir sıkıntı var. Düşüncesiyle son dakika haberlerine baktım bir şey yoktu...

Yakın çevrede oturanlara sordum yoo normal saat de bizde okundu dedi.

Acaba sizde Ezan normal saatinde mi yoksa dediğim gibi geç mi okundu ?

Bahsedilen zaman : İmsak yani 06:21 de okunması gereken ezan 06:55-07:00 gibi okundu

Garip geldiği için belki bizde değildir tek diye bilgi almak için açıyorum konuyu

İyi forumlar.

• Din kardeşim zaten sabah ezanı imsak vaktinde okunmaz. Sabah ezanı imsak vaktinden sonra okunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny-bravo

Din kardeşim zaten sabah ezanı imsak vaktinde okunmaz. Sabah ezanı imsak vaktinden sonra okunur.

Ya işte demek istediğim anlaşılmıştır :D Olay daha önemli neyin ne olduğu değil :D

ve kusura bakma haklısın :(
  • Ben beşiktaştayim sabah ezanı 7 de okundu ilk defa bu kadar geç bir ezan duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goblin Mind kullanıcısına yanıt
    Troll değilse eğer gerçekten bir şeyler var bazıları 06:20 gibi falan okunmuş aramızda 6 KM bile yok ama sizle aramızda epeyi mesafe var geç okunmuş demek ki ya bir şeyler vardır çünkü geç okunsa 1 tane değil ki kaç cami geç okuyacak :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.