Şimdi Ara

Eyüpsultan GigaFiber (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Komple o merkez bakmıyordur sanmıyorum yani ismi hami değildi görüştüğümüz kişinin siz Akşemsettin de oturuyordunuz birde gop taki yere uğrayın müsait zamanda çıkmamış candan umut kesilmez.

yok ben orda oturmuyorum arkadaşım için soruyordum arkadaşım orda oturuyor ben kağıthane sultan selimdeyim. bakalım denk gelirse bakmak lazım

İnşallah öyle olur yarısına kadar hattı çekilmiş sokağı yapmadılar 1,5 aydır diğer tarafların kutu ve bağlantıları tamamlandı hemen hemen çok tutarsız bir firma turknet maalesef ..

valla binalarda sıkıntı çıkaran çok oluyor o sebepten durmuştur kesin.. izin almadan binama çekmişler diyen cahiller yüzünden altyapı gelmiyor.. ama mahalle mahalle izin alıyorlarmış belediyeden öyle duydum

Cadde tarafı halloldu bizim.Zaten kablolamalar yapılıyor.Bence hallederler.Kutu vs her şey hazır misal bizde.

Benim sokağı yarım bıraktılar 1.5 aydır bir hareket olmadı olacağını da sanmıyorum umarım siz kullanmaya başlarsınız en kısa sürede halen talep vs diyorlar sanki tüm ilçeye talebe göre alt yapı çektiler çok tutarsız bir firma maalesef.

G.M. eleman gop. ilçesinde bulunan tr de ilk ve tek deneyim merkezine yönlendirdi sonuç 0

En son o ilk ve tek olan deneyim merkezinden arandım ay sonuna kadar tüm mah satışa açılmış olacaktır dediler dedim bizde kablo bile yok sonuç yine 0 ay bitti

kablo çeken taşeron firma çalışanlarına denk geldim dedim böyle böyle ha abi sizin oraya çekmeyeceğiz dediler dedim niye yıkılacak bina var o yüzden (yalan yok öyle bir şey) orası kaldı dedim peki diğer yarım kalan cadde cevap yok yani yine sonuç 0

Turknet= 0 0 0 elde var 0

Eyüpsultan GigaFiber

Eyüpsultan GigaFiber

Şu binaya gelebilen altyapı bize gelemedi kablo makarasıda kayboldu büyük ihtimalle toplanıp gitti taşeron firma zahmet edip yarım kalan sokağı yapmadılar valla bravoEyüpsultan GigaFiber Eyüpsultan GigaFiber 

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

İstanbul / Eyüp - Yeşilpınar Mah. Özlem Çarşısı. Can Sk. ve Çilingir Sok. daki dairelerimize 27 Ekim itibariyle kutular konuldu siyah fiber kablo çekildi. Superonline 1 gbit fiberden geçmek için sitede gözükmesini Aktivasyonunu bekliyorum, darısı tüm bekleyen arkadaşlara.

Eyüpsultan GigaFiber

1 Aralık itibariyle Yeşilpınar Mah. / Eyüp - Can ve Çilingir sok. aktivasyon sağlanmış gözüküyor.

Eyüpsultan GigaFiber
    SAMSUNG 24" CFG70 144hz 1ms FreeSync Curved Gaming Monitor /// Asus ROG Strix B550-I Gaming /// AMD Ryzen 5 5600X /// NZXT KRAKEN X62 LIQUID COOLER /// | /// Crucial Ballistix RGB 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3600 /// SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA /// Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler /// COOLER MASTER MasterBox NR200P Beyaz /// | /// Logitech R-20 2+1 Speaker /// Philips SHP9500 HiFi Stereo + V moda Boompro Mic /// Corsair H2100 Wireless Dolby® 7.1 /// Ozone Strike Pro Mechanical Keyboard /// Steelseries Rival 300 Gunmetal & Steelseries Qck+ NiP Team Edition Mousepad

PSN: KeNji-xo-

• Emniyettepe Mah. Mehtap Cd. aktif.

Güle güle kullanın bizim sokağın yarısında var diğer yarısında yok çok kurumsal bir firma bu türknet Eyüpsultan GigaFiber 

• Türknet hava civa. 4 sene önce Gigafiber kutusu koydular, arayıp fibere geçirelim dediler, ama bir türlü bağlanamadı. Her yoldan iletişime geçtim senelerdir, en son geçen hafta resmi forumda bildirdim. Caddenin sağ tarafını altyapı listesinden düşürdüler, sol tarafında oturan tanıdığım da yenilerde Gigafiber'e başvurdu, onlara da bağlamaya gelip geri gittiler, üstelik Gigafiber yok diye VDSL de bağlayamıyorlar çünkü fiber başvurusu var, o da Telekom VDSL aldı.

---------------
    Mesajları okuyabiliyorum ama cevap yazma iznim yok.
    Keenetic Extra DSL. Asus DSL-AC68U. Asus AC750. Mi Wifi Range Extender. Mi Box S. Huawei Band 4 Pro. iPhone 11 Pro.
    Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi. Samsung 970 EVO Plus 500Gb NVMe. Samsung 850 Pro 512Gb. Macbook Pro 13 Touchbar. HP Gaming Pavilion 15 cx0026nt.
  • lecoqtr L kullanıcısına yanıt

Adres neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Emniyettepe Mah. Mehtap Cd. aktif.

Günaydın,

Cumartesi günü ev içi kablo çekimi modem kurulumu vs yapıldı.Haftasonu evde değildim dün gece biraz inceledim.Modemin çekimi harika.Daha öncesinde bir odada çekimde sorun yaşıyordum evin her yanı wifi gayet yeterli.

Stabil çalışıyor.Telefonla 920 civarı alıyorum.

Darısı herkesin başına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bundan hocam marka model vs bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.