Şimdi Ara

Eyüpsultan GigaFiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 8 ay
  • Cevaplayan Üyeler 5
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Ortalama Mesaj Aralığı 24 gün 5 saat 52 dakika
  • Favoriye Eklediklerim 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • TurkNetDestek (3 mesaj) FeleginSuyu7 (1 mesaj) security23 (1 mesaj) emo5313 (1 mesaj) haandsomee (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (6 mesaj) Mobil (1 mesaj)
  • @
1 oy
Öne Çıkar
Giriş

Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa komşu ilçe. Fakat çok alakasız mahallelerde başlanmış. Rami Mahallesi iki ilçeye de sınır fakat planlamada dahil yok. Eyüplüler olarak bu başlık altında toplanmış oluruz ve taleplerimizi iletiriz.

• Merhaba, talep olarak proje ekiplerimizle paylaşacağım. Bütün bölgeler için yatırımlarımız devam edecektir.
  • Katılıyorum, zirâ Rami tam sınır, transit bir alanda yatıyor. Etrafa yayılmak için birebir :)

• Merhaba, anlıyorum. Bu konu hakkında talep olarak proje ekiplerine ilettim. Planlamada bir değişiklik olması durumunda mutlaka bilgi vereceğiz.
  • İş komşuluk ta değil nüfus yoğunluğuna bağlı Yeşilpınar mah Rami Yeni ve cuma mah toplamından fazla bir nüfusa sahip o yüzden çok ümitlenmeyin.
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlamada olmayan her bölge için ben talep oluşturuyorum ancak proje ekiplerimiz bu süreci devam ettirdiği için yeni bölgelerin eklenmesi durumunda bilgi vermektedirler.
  • “ İSTANBUL EYÜPSULTAN / YEŞİLPINAR mahallesine TurkNet GigaFiber gelmesini istiyorum! Çünkü dünya standartlarında ve hızında internet bir ihtiyaçtır.

💪 Sen de adresine dünya standartlarında internet istiyorsan, https://turk.net/gigafiber-istiyorum?utm_source=gigafiberistiyorumlink&utm_medium=link&utm_campaign=gigafiberistiyorum 'ye gel, farkındalık oluşmasına katkıda bulun!”

Bu metni etrafımıza yayalım ve bağlantıdan talebimizi oluşturalım.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.