|
"Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."
|
Eyüpsultan GigaFiber (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
akşemsettin mahallesine yakın mı burası,?
_____________________________ -
Hayır. İgdaşın o civar.
_____________________________ "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..." -
kağıthane'ye daha yakın o zaman
Merhaba, kablo apartmana çekildi ancak kutu henüz takilmadi. Ne kadar sürer acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ortalama olarak 1.5 - 2 ay aralığında olur hocam.
lokasyon neresi acaba?
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Galip Özger caddesi hocam
Peki akşemsettine yakın mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Uzak maalesef hocam
eyvallah
Eyüp Rami Yeni Mahalle her yere çektiler. Herkese internet bağlandı. Bizim sokağın önü arkası sağı solu heryere fiber çekildi. Birtek bizim sokağa gelmedi şaka gibi. :) Yani geldi de sokağın yarısına geldi. Bizim binada mevcutta Türk Telekom fiber var diye mi gelmedi anlamadım. Bıktım 50mbit upload hızından.
Aynı mallığı bana da yaptılar Emniyette mah her yere çekildi kendi sokağımın yarısına kadar da geldiler bizim olduğumuz tarafa geçmediler şaka gibi heryerden yazıyor arıyorum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..." -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı