Eyüpsultan GigaFiber (6. sayfa)
-
-
akşemsettin mahallesine yakın mı burası,?
_____________________________ -
Hayır. İgdaşın o civar.
kağıthane'ye daha yakın o zaman
Merhaba, kablo apartmana çekildi ancak kutu henüz takilmadi. Ne kadar sürer acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ortalama olarak 1.5 - 2 ay aralığında olur hocam.
lokasyon neresi acaba?
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Galip Özger caddesi hocam
Peki akşemsettine yakın mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Uzak maalesef hocam
eyvallah
Eyüp Rami Yeni Mahalle her yere çektiler. Herkese internet bağlandı. Bizim sokağın önü arkası sağı solu heryere fiber çekildi. Birtek bizim sokağa gelmedi şaka gibi. :) Yani geldi de sokağın yarısına geldi. Bizim binada mevcutta Türk Telekom fiber var diye mi gelmedi anlamadım. Bıktım 50mbit upload hızından.
Aynı mallığı bana da yaptılar Emniyette mah her yere çekildi kendi sokağımın yarısına kadar da geldiler bizim olduğumuz tarafa geçmediler şaka gibi heryerden yazıyor arıyorum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
İstanbul / Eyüp - Yeşilpınar Mah. Özlem Çarşısı. Can Sk. ve Çilingir Sok. daki dairelerimize 27 Ekim itibariyle kutular konuldu siyah fiber kablo çekildi. Superonline 1 gbit fiberden geçmek için sitede gözükmesini Aktivasyonunu bekliyorum, darısı tüm bekleyen arkadaşlara.

_____________________________ SAMSUNG 24" CFG70 144hz 1ms FreeSync Curved Gaming Monitor /// Asus ROG Strix B550-I Gaming /// AMD Ryzen 5 5600X /// NZXT KRAKEN X62 LIQUID COOLER /// | /// Crucial Ballistix RGB 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3600 /// SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA /// Cooler Master V650 SFX Gold 650W 80+ Gold Tam Modüler /// COOLER MASTER MasterBox NR200P Beyaz /// | /// Logitech R-20 2+1 Speaker /// Philips SHP9500 HiFi Stereo + V moda Boompro Mic /// Corsair H2100 Wireless Dolby® 7.1 /// Ozone Strike Pro Mechanical Keyboard /// Steelseries Rival 300 Gunmetal & Steelseries Qck+ NiP Team Edition Mousepad
PSN: KeNji-xo- -
-
Mecideyeköy'de bulunan genel müdürlüğe uğradık arkadaşla altyapıdan bir kişiyle görüştük adresimizi ve sıkıntımızı ilettik benim ve arkadaşımın durumunda sokakların yarım bırakıldığı binalara kutuların takılmaya başaladığını böyle giderse ayazda kalacağımızı gibi gibi iletişim bilgilerimizi verdik oradan bizim bölgeye bakan kişiyi aradı görüştüğümüz firma yetkilisi durumu ona da anlattı.
Ve bizi turknet deneyim merkezi varmış oraya yönlendirdi mahallemizle onlar ilgileniyormuş oraya da gittik

Oradaki arkadaşlar kendilerine bilgi geldiğini öncelikli konumda olduğunu söylediler (yersen) ve saha ekiplerine bilgi verildiği bilgisini bize ilettiler artık yerleri öğrendim bırakmam peşlerini gitmek isteyenlere adres bilgisini alt tarafa bırakıyorum.
Adres: Bağlarbaşı, Tulumba Cd. No:6/A, 34245 Gaziosmanpaşa/İstanbul
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt