Şimdi Ara

eyupsabrituncer 1 adet PERFUME JEWELS seti alana, 1 adet PERFUME JEWELS seti hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.eyupsabrituncer.com/shop/index.asp

1 adet PERFUME JEWELS seti alana,
    1 adet PERFUME JEWELS seti hediye!

Dünya markası Perfume Jewels kozmetik
    ürün setlerinde yepyeni sürprizler sizi bekliyor!
    21 Temmuz - 04 Ağustos 2010
    tarihleri arasında Perfume Jewels seti
    40 TL yerine yalnızca 19.50 TL.
    Üstelik 1 adet Perfume Jewels seti alana,
    1 adet Perfume Jewels seti hediye!
    Acele edin, fırsatı kaçırmayın, birbirinden hoş kokulu,
    cildinize dost, Perfume Jewels kozmetik ürün setlerine
    benzersiz avantajlarla sahip olun! tıklayın

Not: Kampanya süresince kargoya teslim süresi 7 (yedi) iş günüdür.

• bu setten zamanında almıştım (passion of love mı neydi)

çok ağırdı kokusu. kullanamıyoruz şu anda.
  • Silky Touch yok bu sefer, güzeldi o. Diğer kampanyada Melon'u tavsiye edenler vardı. Başka hangileri güzel acaba, şöyle ağır olmayanlardan.
  • Gene masrafa sokcaklar Silver raindi sanırım aldığımız, enfes bir kokusu var. Fiyatı da gayet güzel yine.
  • silky touchla pomegranate (nar) almıştım, silky enteresan çiçekli bişey gibi pek hoşuma gitmedi, nar olanı ilk başta güzeldi de, sonra o da ağır gelmeye başladı.

şimdi oda spreyi olarak kullanıyoruz parfümünü, kremleri de 3-4 kere kullanıldı bi kenarda duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Gene masrafa sokcaklar Silver raindi sanırım aldığımız, enfes bir kokusu var. Fiyatı da gayet güzel yine.

bu koku gillette wild rain e benziyormu arkadaşım
    Benziyorsa bir iki paket alırım.

Wildrain şöyle çam tarzı bir kokuya sahipti bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 21 Temmuz 2010; 13:03:48 >
  • Adamlar yoğun talep olçağını anladılar kargoya 7 iş günü içinde yollanır diye not düştüler
    23 temmuzda başka bir kampanya daha çıkcak bu o değil galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar bu gecen ay hediye gönderdikleri bitki kokularındanmı?
  • kolonya ile birlikte hediye gelen seti hala kullanıyor kız arkadşım.. daha yarısına bile gelemedi.. 1 yıl daha idare eder
  • Melon u tek geçerim. flowers garden ve silver rain de almıstık ama Melon süperdi. Sanki biri yanınızda kavun yiyormus gibi oluyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Gene masrafa sokcaklar Silver raindi sanırım aldığımız, enfes bir kokusu var. Fiyatı da gayet güzel yine.

bu koku gillette wild rain e benziyormu arkadaşım
    Benziyorsa bir iki paket alırım.

Wildrain şöyle çam tarzı bir kokuya sahipti bu arada..

Yok giletteye benzemiyor. İçki satan dükkanlar gibi kokuyor. İçki içmem ama kokuyu beğeniyorum

• İlk mesajım silinmiş nedenini anlamadım doğrusu. İlk kampanyadan böğürtlenli almıştım ancak parfümünü, oda spreyi olarak dahi kullanmıyoruz. Kokusu ağır geldi. Kremleri de çok işe yaramıyor açıkçası. alacakların dikkatine ...
  • ilk seferr bu seti bedava vermişlerdi. şimdi 10 liraya geliyor bence alınmaz
  • Daha çok kullanan arkadaşlar hangi çeşidini beğenmiş...Yukarıda pek net yazılan bişey yok şimdilik..
  • İlk kampanyadan sonra bu kampanyacık sarmadı...

Silky touch ve melon tavsiyedir, diğerlerine göre hafiftir... Adlarına kanmayın kimi çok ağır kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriko
    Melon u tek geçerim. flowers garden ve silver rain de almıstık ama Melon süperdi. Sanki biri yanınızda kavun yiyormus gibi oluyorsunuz :)

oto spreyinde kardeşime kavunlu sipariş etmiştim. Bu kadar başarılı bir koku olamaz. Kardeşimin arabasına giren her hamilenin canı kavun çekmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.