https://cekkazan.com.tr/kampanya/984/axedan-30-tl-degerinde-steam-cuzdan-kodu-hediye/ Tüm marketlerde geçerli ibaresi de mevcut. https://www.cosmetica.com.tr/axe-cep-parfumu-dark-black-250-sprey-17-ml.html Şu anda 9.90 . Çok karlı alışverişler yapılabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 5 Şubat 2021; 18:36:34 > |
1 adet Axe alımına 30 TL STEAM Kodu HEDİYE

-
-
Takipte kalalım, teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daquied bunu beğendi -
önlerden -
04 Şubat 2021 – 12 Şubat 2021 arasında geçerli olacak. Bu kampanyada hızlı olan kazanır :)
Kampanya boyunca bir kişi sadece 2 (iki) defa ayrı ayrı fişlerle kampanyaya katılabilir ve 2 (iki) adet ödül kazanabilir.
5 hattan alırsanız eğer; 100 liralık ürünü alıp 300 liralık steam kodu alabilirsiniz.
-
açık rıza metnini okumanızı tavsiye ederim
İnternetten alınanlar da geçerli mi -
Cosmetica'da kargo? :)
-
Amazondan aldım ama fiş olarak neyi aticam? -
-
Türkiye’deki tüm Marketler, Mağazalar ve Online kanallardan
Kampanya aşağıdaki ve şart ve koşulları kapsar ve katılımcılar kampanyaya katılarak bu koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılırlar.
-
internetten alınanlarda nasıl bir yol izleniyor bilen var mı? e-fatura geçiyor mu? -
online aldığımız ürün gelince mi çekilecek faturası?
O zamana kadar stokları eritirler :( -
Marketten alın o zaman -
Gratisten aldım bakalım... -
opet olsaydı keşke, steamdeki oyunları kaldıracak bilgisayarım yok :)
-
Amazon’dan alın yarın teslim Ankara İstanbul için ama cep boy olanı almayın o sadece 17 ml normalden alın 150 ml 12 lira yarına kadar bitmez heralde
Donanım Haberciyim hocam sizce 17ml deodoranta 10 lira verir miyim |
internetten alınanlarda nasıl bir yol izleniyor bilen var mı? e-fatura geçiyor mu?
|
İnsanların duyar kasmasını anlamıyorum ben 2 tane sipariş verdim amazondan da adam belki 5 tane vermiştir tek tek sanane.ben 2 aydır amazondan birşey almıyorum 2 aylık parayı geri mı talep edeyim hayır. E ihtiyacım olduğunda 2 ayrı sipariş verebileyim yani dimi. Bazen sırf duyar kasacağım diye kendinizi gülünç duruma sokuyorsunuz. Burda 30 ayrı sipariş vermiyoruz.
|
Çek kazan uygulamasındaki gelmiş geçmiş en karlı alışveriş buydu. 1e1 bile iyi oranken 10 liraya 30 liralık kod mükemmel kampanyaydı. Erken biteceğini tahmin etmiştim. Gereksiz bilgi fakat ben hiç kullanmadım kampanyayı , sizin işinize yarayacağını düşündüğümden hemen paylaşmak istedim.
Tüm arkadaşlara hayırlı olsun :) |
SANA NE
ruh hastası mısınız siz neyin kafası bu amazonun git bir piyasa değerine bak karlılığına bak. |
Kod iptal olur en kötü steam hesabına cüzdana para ekleme olayın engellenir. Birde hırsızlık hoş değil. |
Kampanyayı 4 gün erken bitirdiler okadsr uğraştık umarım hepimizin fişi kabul olur
|
Çek kazanda sorun mu var? Giriş için SMS gelmiyor |
Altından kalkamayacağınız kampanyayı niye yapıyorsunuz
![]() |
Benzer içerikler
- windows 11 pro ürün anahtarı ücretsiz
- gittigidiyor yayın
- popüler prime limitsiz sosyal
- pegasus doğum günü indirimi
- pckolik indirim kodu
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X