|
Bildirim
|
Arkadaşlar geometri sevilmediği için kanalda es geçiliyor ama ben geometride gerçekten yıllarca çok dikkatli bir şekilde öğrwncileri izlediğim için not hazırlama konusunda baya tecrübelendim ve piyasadaki herhangi iyi bir kitaptan daha çok şey katacak anlatımlar hazırladım. Sabretseniz aslında ayt kadar faydalı geometriler. Ve aşırı drrecede dip drğilseniz geometriyi başlangıçtan dereceye kadar anlstıyorum. Tytdr brğenmeme sebebinizi anlayabilirim. Tytde eksik olduğu için değil ama biraz soru çözümüyle drstekleyeceğim. Çünkü sıfır olmsyan bir öğrenciye konu anlatmaktan ziuade soru göstermek faydalı oluyor vaktim olırsa önemli konularda tekrarlar yapacağım tytde
|
24 25 net yapan bir öğrenci özellkle ayt ve geoda benden gitmeli. Lti çıkarsa kesinlikle o konu anlatım pdflrri çözülmeli. Parabol log trigo gbi konularda iyi sorular çözdüm. 1 soru yorumlar izlenilmeli. Sene içindeki tekrar testleri önemli. Kısacası her şeyi çözün işte
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YolculukZamanı -- 21 Eylül 2020; 11:53:28 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YolculukZamanı -- 21 Eylül 2020; 19:52:38 > |
|
|
|
|
|
|
iyi |
mükemmel |
|
meh |