anlatışı, video içinde ders dışında birşey olmadığı için 0 vakit kaybettirişi ve forumdaki trollere verdiği cevaplar çok iyi buraya yazmak istedim bunu iyi geceler iyi dersler |
Bildirim
anlatışı, video içinde ders dışında birşey olmadığı için 0 vakit kaybettirişi ve forumdaki trollere verdiği cevaplar çok iyi buraya yazmak istedim bunu iyi geceler iyi dersler |
Birileri çok seviyoruz diynce birileri de ne var lan bu adamda çöp işte diyor. Değişik bir şey bu sosyal medya. Ben adapte olamadım. Olamayacağım da muhtemelen. Karşılıklı saugıyı bozmadığımız sürece kim kimi severse sevsin
|
Oooo eyüpb foru Şaka şaka yapmicam bu sefer hakikaten kral adam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aynen öyle adamın abone olun like atın dediğini duymadım henüz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 18 Nisan 2021; 0:36:58 > |
Bu aralar cok terso yapiyolar ama. Video atiyo hemen dislike atiyolar 30-40 tane. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bıyıklı matematik'de de durum aynı hatta selim hoca bir iki gün önce video çekti bu konu ile alakalı |
nasıl lan mebte mi çalışıyor |
|
Yillardir bu sorunun cevabini ariyorsun yaklasik 1 sene once adam bilerek cevap vermemis bir konuda. Cok merak ediyorum ogrenince ne olacak acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mantikli. Bana mantikli konusunca gurur yapmam. Gercekten hak verdim. Tek boyutlu dusunmenin sonucu hep bunlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ilk 10k'ya girip Yıldız Teknik mat yazmış, diye kalmış kafamda. Türevin bir videosunda söylüyordu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 18 Nisan 2021; 2:45:34 > |
Hangi dershane hocam? |