Şimdi Ara

Eyüp B. çok kral adam yaw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlatışı, video içinde ders dışında birşey olmadığı için 0 vakit kaybettirişi ve forumdaki trollere verdiği cevaplar çok iyi buraya yazmak istedim bunu iyi geceler iyi dersler

• Oooo eyüpb foru

Şaka şaka yapmicam bu sefer hakikaten kral adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyüp Hoca,
    Üç beş tane abone için şebeklik yapmayan adam gibi adamdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

aynen öyle adamın abone olun like atın dediğini duymadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 18 Nisan 2021; 0:36:58 >
  • Kitabdar kullanıcısına yanıt

Bu aralar cok terso yapiyolar ama. Video atiyo hemen dislike atiyolar 30-40 tane.

• Birileri çok seviyoruz diynce birileri de ne var lan bu adamda çöp işte diyor. Değişik bir şey bu sosyal medya. Ben adapte olamadım. Olamayacağım da muhtemelen. Karşılıklı saugıyı bozmadığımız sürece kim kimi severse sevsin

• bıyıklı matematik'de de durum aynı hatta selim hoca bir iki gün önce video çekti bu konu ile alakalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • liliumcandidum kullanıcısına yanıt

nasıl lan mebte mi çalışıyor

Eyüp hoca hangi üniversiteden mezun , biliyor musun ?
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt

Yillardir bu sorunun cevabini ariyorsun yaklasik 1 sene once adam bilerek cevap vermemis bir konuda. Cok merak ediyorum ogrenince ne olacak acaba?

• Hacetteydi galiba youtube da bi video da söylüyordu rehberlik tarzı bi videodu

• Bu soru bir çok öğretmene ya da başka meslek sahibine sorulacak klasik bir sorudur. Öyle gizli saklı sorulmayacak bir şey değildir . Hatta bir çok insan iş yerine diplomasını asar . Ayrıca bunu sormamı neden bu kadar dert ettin anlamadım . Bunu sormak istememin bir çok sebebi olabilir. Bu seni çok da ilgilendirmez . Örneğin belki matematik okumayı düşünüyorumdur . Ve üniversitenin buna etkisini merak ediyorumdur . Veya başka bir şey ...

Mantikli. Bana mantikli konusunca gurur yapmam. Gercekten hak verdim. Tek boyutlu dusunmenin sonucu hep bunlar.

• Anlayışın için teşekkürler .
  • Ne kadar medeni bir konuşma... İşte gerçek dh üyeleri

ilk 10k'ya girip Yıldız Teknik mat yazmış, diye kalmış kafamda. Türevin bir videosunda söylüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 18 Nisan 2021; 2:45:34 >

Hangi dershane hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.