< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EYT İptal Edilecek.. Kampanya Hazırlıkları ve Söylentiler Var! (2. sayfa)

-
-
Bu kadar saçma salak bir kampanya zaten Türkiye'de yapılabilirdi eyt iptal olsun lafa bak şimdiye kadar nerdeydiniz eyt den emekli olamayanların açtığı saçma salak bir kampanya hadi onu geçtim meclisten geçmiş yasa olarak kanunlasmis bir maddeyi beyfendiler olamıyorlar diye emekli kampanya başlatıyorlar onu herkes oy vermeden önce dusunecekler di şimdi değil diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 100 yillik tr tarihinde böyle birşey yok maalesef hayal görüyoruz burdakiler olarakta halk olarakta o yüzden adam olamiyoruz aradan siyrilamiyoruz zaten ülke olarakta hep bir eksik var bu ülkede
Türkiyede neredeyse hiçbir siyasetçi biz hata yaptık demez. O kadar ahlaklı bir büroksimiz olduğunu düşünmüyorum.
-
dünyanın hangi ülkesinde milletvekilleri 2 yılda emekli oluyor söylermisiniz hayırdır şekil mi yapıyorsunuz?
tayyip bile 43 yaşında emekli oldu eyt yüzünden maç sonu bitmeden kazanılmış haklar korunmalıydı geç bile kalındı
-
Dünyanın hiç bir yerinde emeklilik primini tamamla maaşı kap yasası değildir 15 sene çalıştın diye devlet sana 40 sene bakıcak,besliycek oldu paşam daha başka arzunuz? bu ülke bu kafayla daha çoookkk mokunda boğulur,daha çok beklerisniz akp gidecek düzelicek diye bekleyin bekleyin düzelir
Avrupa kim siz kim devleti yemekten başka kafası hiç bir şeye çalışmayan her moku devletten bekleyen parazit halkla bir cacık olmaz bu ülkeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Mayıs 2024; 19:15:54 > -
Eyt kalkmazda emekli maaşları düşmeye devam eder. Reisin emrindeki TÜİK ile bunu hallediyor ... Keşke herkes adil olmaya çalışsaydı zamanında ... Komünistler sermayeyi el koyup refah içinde yaşayacaktı güya demirel gibilerde buna karşı 30-40 yaşında emekliliği getirmeseydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyt çıkmadan da ekonomi kötüydü çıktı yine kötü eyt iptal edilirse ekonominin düzeleceği yok bu kadar takmamak lazım. Ekşide açılan başlıktan birşey olmaz zaten.
EYT eksik bile çıktı ve bazılarının hakları verilmedi.
-
EYT'nin fiili olarak iptal edilmesi mümkün. şöyle:
seçimlerde biri çıkıp: "ben gelirsem yaşı tutan herkesi EYT'liler gibi emekli edecem" diyecek. uzun adam da çıkıp: "öyle mi? tamam ulan ben de aynısını yapacam!" diyecek.
sonra şu olacak: 42 yaşına basan hemen herkes emeklilik hakkı elde edecek.
bunun sonucu olarak emekli maaşı tamamen sıfırlanacak, yani AÜ'in dörtte biri hatta beşte biri falan olacak. fiili olarak emeklilik sona erecek. yaşı ileri olan emekliler dahil herkes iş aramaya başlayacak. zira emekli maaşı mutfak giderlerine bile yetmiyor olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun eyt değil sorun dünyadaki en yüksek vergileri verdiğimiz halde iktidardakileri doyuramıyor oluşumuz. Yoksa kalk şimdi emekliyi 20 bin yap, ama bakanlıkların bütçelerini sınırla, örtülü ödeneği kaldır, makam araçlarını sattır, yani kısacası fuzuli kamu harcamalarını en aza indir hiçbir sıkıntı olmaz rahat rahatta ödersin emeklileri. Devlet büyüklerini doyuramadığımız için emekliyi doyuramıyoruz sorun tamamen bu kim ne derse desin.
Sen 10 bin tl ile geçinmeye çalışırken malum milletvekili ıstakoz yesin, öteki bakan son model audi çeksin altına zaten bu şekilde olduğu sürece emekli maaşını 5 binde versen yine ülke iflas eder, sorun emekli maaşı değil çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 9 Mayıs 2024; 21:14:47 > -
Avrupa'da devlet halkına bakmıyor mu?
1 Temmuz 1999’da çalışma hayatına atıldım. O yıl iş verenimin beni 6 ay sigortasız çalıştırması nedeniyle ben de EYT’li olamadım.
EYT’li olsaydım da düşüncem değişmezdi, çünkü 44-45 yaşında emeklilik normal bir durum değil.
Şu an çalıştığım şirket tüm EYT’lileri işten çıkartma kararı aldı. 1 yıl içerisinde bölüm bölüm uygulayacaklar.
EYT bu ülkeye atılan en büyük kazıklardan bir tanesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Mayıs 2024; 21:24:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sapla samanı karıştırmayın.
ulan bir kere de kafanızı kullanın be
şurada bir tane bile doğru tespit yapılmaz mı ya.
kardeş ister 10 lira ister 100 lira alsın. eğer ki devletten emekli maaşı alıyorsa ÇALIŞMAYACAK.
tamam kanuni boşluk ve beceriksizlikten az sayıda da olsa 40 lı yaşlarda emekli olanlar oldu.
adam çalışmaya devam ederse emekli maaşını kesersin olur biter.
ayrıca devletten emekli maaşı alıp ikinci maaş için çalışanlar haram yediklerini bilsinler. kimse de çıkıp emekli maaşı yetmiyor diye ağlamasın . yetmiyorsa emekli olmayacaksın.
arkadaşlar eyt den sayısız gariban insan da faydalandı. 50 yaş üstü nice iş verilmeyen sürünen garibana bir ekmek parası oldu.
kampanya yap. çakallık eden çift maaşlıların maaşı kesilsin. ama mağdura garibana yaşlıya da dokunma.
-
Şuna inananda ne bileyim
Telekom mu
-
çalışma etmede ağzıma besle devletim dede görürsün gününü avrupada emeklilik yaşı ortalaması 65.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Mayıs 2024; 21:56:27 > -
Çok yerinde olur. Eytliler bile pişmandır emekli olduklarına.
ortada verilmiş olan bir hak var. adamlar emekli olup köyüne gittiler bu saatten sonra bunun geri alınması, verilmesi gibi saçma olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X