Şimdi Ara

EYT başvurularınız hangi aşamada? (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.277
Cevap
44
Favori
150.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SGK'ya gittim siziin işleminiz temmuzda bittiği için böyle olmuştur diye geliştirdiler ek ödemede zaten 55 günlük maaşı ödediler şimdi günü gelen maaşıda geciktiriyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mirae kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ödeneceğini söylediler mi?

• der jurist D kullanıcısına yanıt
    Onlarda bilmiyorlar

• 3 Temmuzda Ek ödeme Garanti bankasının havuzuna yatmisti. Sonrasında İş Bankasının mobil uygulamasi üzerinden İş Bankasında emeklilik hesabı oluştursak hatta bunu e-devlette teyit etsek dahi emeklilik maaşı hesaba yatmadı. Garanti bankasından sorguladık meğer oraya yatmış.
    Bizim sorunumuz çözüldü. Bir sonraki maaş umarım İş bankasına yatar.

• Gün sayım doldu. Hizmete başlama 2 ağustos 1999 . 2 ağustosta mı başvurayım yoksa bugün mü? Edevletten sanki şimdi başvursam başvuruyu kabul edecek gibi. Malum tahsis numarasının çıkması yavaş ilerliyor, erken başvursam faydası olur mu acaba?

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    3 Ağustos ta başvurun

• Bu gün başvumu e devletten yaptım, bundan sonrası için süreç nasıl ilerliyor? Hiç bilgim yok arkadaşlar bi açıklarmısınız

• Emeklilik maaşı banka promosyonları ile ilgili bir konu var mı forumda?

Hani zor değil kendi başımıza da bulmak internetten ama... güncel olur, uzmanları didik didik bulup ekler diye...

• athloon kullanıcısına yanıt

Bunlar benim izlediğim yol. Doğrudur, yanlıştır, eksiktir, fazladır demiyorum...

Bir kere tüm şartları sağladığınızı varsayıyorum.

Ben SGK Md.lüğünden 4A başvurdum.

Bende 4A ile 4B birleştirme vardı. Farklı müdürlüklerden.

e-devletten SGK DYS sistemini kontrol edin hep. Arama kısmına yazın: SGK DYS

Ha bu arada, e-devlet'e girişinizi iki aşamalı hale getirin. E-imza, NFC cihaz kullanmıyorsanız, PTT'ye giderek TC kimlik kartınız ile SMS yoluyla GSM no doğrulaması yapın.

10. gün CİMER'e güzelce bilgi isteği başvurusu yaptım. 2 güne hangi aşamada olduğu blgisi geldi. 4B bilgim istenmiş.

Bir hafta sonra 4B bilgim iletildi mi diye CİMER'e sordum. 2 güne yanıt geldi, devam ediyor diye.

Bir hafta sonra 4B'min kayıtlı olduğu SGK'ya gittim. Sırada dediler, bildireceğiz 4A'nızın olduğu SGK'ya.

10 gün sonra SGK DYS durumu güncellendi. Tahsis kaydı verilecek şeklinde.

3-4 güne SGK il Md.lüğüne gittim. Sordum anlattılar. 4B bilgim bildirilmiş. Tahsis no verilmesi için sıraya girmiş 4A'mın olduğu SGK Müdürlüğünde. Ay sonu ve başı gitmeyin, sistemlerimiz kapalı derler, dediler. Gidip sorarsanız yararı da zararı da olmaz dediler.

Sabaha gidiyorum tekrar.

Tahsis no aldıktan sonra... birikenleri şu bankanın havuzuna gönderin demek lazım galiba. Ve akabinde banka ile promosyon anlaşması yapmak. İş sizden çıksın.

Tanıdık bulabilirseniz SGK'da, ne ala.

Özetle sürekli sorun. Giderek, CİMER'den, 170'ten, bulabilirseniz müdürlüğün e-postasından.

SGK DYS sistemine %100 itimat etmeyin. Durumunuz, orada gösterilen durumdan daha ileride olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 6 Ağustos 2024; 1:50:17 >

• cafyon C kullanıcısına yanıt

en üst sınır 15 bin tl promosyon sanırım ben akbanktan aldım temmuzda

• cafyon C kullanıcısına yanıt

SGK DYS sistemini kontrol edince gelen evrak işlemde yazıyor. Bunun ileri aşamasında ne yazması lazım?

• Arkadaşlar bir yakınımın ocaktan beri gelen evrak işlemde diyor eyt falan değil 60 yaş üzeri 8 ay olacak normal mi kiminin 1 ayda başlıyor emekliliği bu nedir böyle nasıl ülkedeyiz ?

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Selam
    Deveye sormuşlar boynun neden eğri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • callandor kullanıcısına yanıt

:) Ya öyle de hocam 8 ay bekleyen var mı ki başka ? Bana garip gelen o :)

• phantasm P kullanıcısına yanıt

Bende...

GELEN EVRAK İŞLEMDE'den sonra TAHSİSE HAZIRLAMA'ya geçti. Arada başka aşama var mıydı bilmiyorum.

• Yazılanları görüp korkuyorum ,staj girişim/çıraklığım 2004 de yapılmış biriyim ama iş girişim uzun dönemde 2011 onaylanırsa devlet %100 bizede ayak süreyecek gibi bir his var

• arkadaşlar bu seneye emekli olacakların maaşını düşük alma mevzusu tam olarak nedir?

• Günecelleme...

Bugün saat 16:28 e-devlete bakınca tahsis numaramın verildiğini, birikmiş (günlük) ödemelerimi gördüm. Banka şube kapanışına yetişemedim.

SGK DYS hâlâ tahsise hazırlama görünüyor.

Özetle...

SGK DYS, ve e-devletteki diğer SGK emekli sayfalarını her gün kontrol edin.

Arada SGK müdürlüğüne gidin.

Bakalım Ctsi açık banka şubesinden, havuzlarındaki günlük (birikimimi) alabilecek miyim?

Eidt: Hayır, mesai saatleri dışında SGK'nın entegrasyon sistemlerine erişim yok.

Gel Ptesi gel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 11 Ağustos 2024; 15:22:54 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.