Bildirim
Eyfel Kulesi Kırmızı Beyaz Türkiye! #TUR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beyin.dll error yazıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eyfel kulesi için verdiğimiz mücadeleyi keşke başka şeylere versek. _____________________________ ''Zamanında çok fazla “hissetmiş” insanlar artık duygusuz olurlar. Bir korunma mekanizmasıdır bu, incinmekten....'' -
Bordo Klavyeliler saolsun
Kırmızı beyaz olmasını Twitter'a borçlular maalesef.Sahada oynayamayan milyonluk eşekler anca saçıyla oynasın,göbeğini kaldırıp koşamasınlar.Yazıklar olsun böyle takıma
-
Hll
ben bu kadar ülkemden destek alıp hırvatistana kaybetsem ülkeye geri dönemem şahsen utancımdan.. _____________________________ -
Beraberlik alsaydık iyiydi.
Dün buraya destek için konu açmıştım pek tınlanmıyordu.Konusu açılmış ilginç _____________________________ 2017 Snooker Dünya Şampiyonu Mark Selby Reis -
Sadece kırmızı olmuş la bu
Ne adam akıllı ihraç ettiğimiz bir teknolojimiz, ne araba, ne uçağımız, nede umut vadeden bir eğitim sistemimiz var.
Ama eyfel kulesi kırmızı-beyazsa bunları unutup sevinebiliriz. (hırvatistan'a da yenildik, neyin sevinci bu?)_____________________________
Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez. -
quote:
Orijinalden alıntı: ___General___
Beraberlik alsaydık iyiydi.
5-0 yenilmememiz guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eğer Kimseye Güvenmiyorsanız Elinizde Ne Vardır Ki ? -
Biz bitti dednasdeada _____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Ghonzoos
Bordo Klavyeliler saolsun
Aynen
_____________________________ -
İspanya ya da yenilirsek
günde 50 kere #TUR yazıyordum
Nedense siralamaya sondan başlayarak bakinca bizim yaşamak için hayal ettiğim ülkeler var. Demekki o insanlar böyle boş işlerle değilde daha yapici şeyler için uğraşiyor. Bizler anca sosyal medayada kendimizi gösterelim . Allah sonumuzu hayirli etsin
Avrupa'nın göbeğinde Türk bayrağı görünce ne oluyor? 2 gün bizim bayrağımız kalacak sonra indirirler. Tamam sevindim ama hiçbir sıkıntı yokmuş ve her şeyi halletmişiz gibi bir hava estirmenin manası yok. _____________________________
Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.
Benzer içerikler
- evde akrep çıkması neye işarettir
- elektrik borcu ödedikten sonra mührü kırmak
- bozuk hindistan cevizi yersek ne olur
- yabancı film izleme siteleri
- chat rulet
- penis nakli
- en ilginç rekorlar
- discord açıldı
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt