Şimdi Ara

Eyfel Kulesi Kırmızı Beyaz Türkiye! #TUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Avrupa'nın göbeğinde Türk bayrağı görünce ne oluyor? 2 gün bizim bayrağımız kalacak sonra indirirler. Tamam sevindim ama hiçbir sıkıntı yokmuş ve her şeyi halletmişiz gibi bir hava estirmenin manası yok.

Bir şeyi de kötülemeyin bir zahmet. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Öyle ya da böyle bayrağımızın renklerine bürünmüş.

2)5-6 Futbolcunun ağzını burnunu kırmak

3)Muhtemelende 3 mağlubiyit bir galibiyet

Orijinalden alıntı: barabarabarbara

ben bu kadar ülkemden destek alıp hırvatistana kaybetsem ülkeye geri dönemem şahsen utancımdan..

+1

Emre Mor'u kadroya baştan dahil etmeliydiler.Son dajikalarda alındı çocuk kemdini gösteremedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MinaTo

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Avrupa'nın göbeğinde Türk bayrağı görünce ne oluyor? 2 gün bizim bayrağımız kalacak sonra indirirler. Tamam sevindim ama hiçbir sıkıntı yokmuş ve her şeyi halletmişiz gibi bir hava estirmenin manası yok.

Bir şeyi de kötülemeyin bir zahmet. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Öyle ya da böyle bayrağımızın renklerine bürünmüş.

Kötüleyen yok sadece "abartmayın" demek istedim. Sanki ülke değil bakkal dükkanı, bu kadarcık şeylere bile aşırı bir sevinç gösteriliyor. Millet umursayıp twit atmamış, bizim işsizler twite abanmış hepsi bu. Hırvatistan'ı bile yenemedik, eyfel kulesine bayrak asılması euro 2016 için, hani şu yenilip geldiğimiz.

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.

• Gururlandım lan....

• Bizim insanımızda hiç bitmeyen bir eziklik var. Her zaman böyle konularda kendimizi öne çıkarmaya çalışıyoruz. Onlar Türkler hakkında olumlu birkaç şey söylediğinde yada yaptığında aşırı tepki veriliyor. Sanki ilgiye muhtaç insanlar gibi davranıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 13 Haziran 2016; 6:05:28 >
    Boyle bos seylerle anca kendimizi avuturuz biz iste. Dunyaya birakacagimiz hicbir seyimiz yok. Hicbir alanda iyi degiliz. Insanlarimiz aç. Ulkemiz kotu yonetiliyor. Doguda her gun onlarca sehit veriyoruz, her ne kadar bunlar basina sizdirilmasa da. Egitim sistemimiz insanlara gelecek vadetmiyor. Insanlarimizin can güvenligi yok. En guvenli bolgelerimizde bomba patliyor. Kendinizi bir ogrenci yerine koymayi denesenize, bir gun okula geldiginizde sira arkadasiniz bu patlamalardan birinde sehit olmus. Siz nasil gelecege hala umut dolu gozlerle bakabilirsiniz ki?

Sanki bu ulkede yasayanlar bizler degilmisiz gibi, tum bunlari gormezden geliyoruz. Ama eyfel kulesi bayragimizin renklerine boyandi diyince hicbir sorun kalmiyor ortada. Cok garip bir milletiz. Hadi 2 gun eyfeli kirmiziya boyadilar diye sevinmeye devam!

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.