Şimdi Ara

EXXtreme monitör --22inç NEC Multisync FE2111SB--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en iyi 5 model crt ekranı arasında gösterilen 22 inç NEC Diamondtron Multisync FE2111SB Monitörümü paraya ihtiyacımdan dolayı satıyorum.
    [simage]http://www.nec-display-solutions.com/coremedia/download/61512/MSFE211
    1SB-ProductPicture-Side-L.jpg[/simage]

SB Süper parlak modunu ifade eder.2 ayrı Süperparlak modu (Picture-movie) mevcuttur.Tuş aktif edildiğinde ekran capcanlı renkler sunar.Ve diğer tüm monitörlerden daha parlak bi sonuç verir.Ve bu modda bazı markaların aksine sadece 1-2 saat değil isterseniz günlerce aktif olabilir.
    Bu modellerde bulunan NAVİSET yazılımıyla diğer tüm markalardan farklı olarak monitörün tüm ayarlarını windows üzerinden çok rahat yapabiliyorsunuz.Monitör çok iyi durumda ve yenisinden farksızdır.İthalatçısı INDEKS tarafından 15 ay garantisi mevcuttur.
    İlgili link:http://www.necdisplay.com/products/ProductDetail.cfm?Product=215 Alan arkadaş kesinlikle memnun kalacaktır.1300 ytl ye aldığım bu canavarı 550 ytlden satıyorum.Yer istanbul ve takas düşünmüyorum..550 ytl de anlaşabileceğimiz arkadaşlar pm atsın...Alakasız rakamlarla konuyu kirletmeyin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTHANZİ -- 25 Temmuz 2006; 10:25:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende kullandım bu aletten şu an lcd var ama halen aklım bunda gerçekten bu kadar güzel renk veren bir monitör görmedim
  • bu alet satılmadı mı hala?
    sanki geçen ilanda biri aldıydı?...

ah ahh.. ben alamıyom ya.. satılmaz şimdi bu monitör....
  • 1.15000+ lık monitörü hangi kullanıcı alacak acaba..2.. top 5 demek en iyi 5 demek sadece 5 demek değil..3.2004 den itibaren firmalar crt üretimine son vermeye başladı.4.Şu anda üretilen 22 gösterin de onun testini yapsınlar.. Kendi 540 dolarlık arızalı lcdnizle ilgilenmektense başkalarının ürünlerini niye kötülemeye çalışıyosunuz anlamıyorum.Size bi zararımız mı dokundu acaba..

• hayır sadece en iyi üründ emişsiniz bende en iyi olmadığını söyledim, aynı fiyat aralığında daha iyi rünler de söyleyebilirim isterseniz. Kötülemek deil amacım sadece dilin istismarı ile ürün satarken müşterinin gözünü boyamaya katılmıyorum
  • fiyatta anlaşabilsek ben alıcam ama. fiyatta anlaşamıyoruz. Birde geçen mesajda da yazmıştım. Hangi çözünürlükte hangi Hz değerlerini verdiğini yazarsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS VW193D LCD Monitör
    18 yıl önce açıldı
    Samsung B1930Nw Monitör
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1600x1200 de 85 hz ,1280x1024 de de 100 hz...

• Pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.