Şimdi Ara

Extreme 4 mu yoksa gd55 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Extreme 4 ve gd55 anakartlari arasinda kaldim arkadaslar. Bir secim yapmak gerekirse hangi kart tercih edilmeli . Gtx670 ve 3570k ile beraber kullanmayi dusunuyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• panpa forumda çoğu kişi msı'dan sıkıntılı diye biliyorum. extreme 4 candır. güzeldir.
  • Kulaktan dolma degillde saglam kaynaklardan bilgilerle yorumda bulunursaniz sevinirim . Bu kisilerden bir kac ornek verirseniz Eger o zaman yorumunuzu desteklemis olursunuz.

• Extreme 4, MSI da en azından bi gd65 e denk gelmektedir fiyatı yanıltmasın bence üst seviye anakartlar sinifindadir kesinlikle tavsiyemdir extreme 6 ile arasında bir kaç sata ve usb portu ve mosfet sogutuculari farkindan başka gözle görülür bir fark yoktur...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr990

Extreme 4, MSI da en azından bi gd65 e denk gelmektedir fiyatı yanıltmasın bence üst seviye anakartlar sinifindadir kesinlikle tavsiyemdir extreme 6 ile arasında bir kaç sata ve usb portu ve mosfet sogutuculari farkindan başka gözle görülür bir fark yoktur...

Evet haklisiniz bir asus p8z77 ile arasinda ucurum derecesinde fiyat farki olmasina ragmen performansda cok da buyuk bir acik gozukmuyor beni en cok endiselendiren olay da bu. Uzun omurlu olmsi da benim icin buyuk bir etken . Hak verirseniz ki asrock pek asina olmadigimiz bur marka cikacak peoblemlerden yana korkuyorum. ( beni msidan uzaklastiran en buyuk etkenlerden biri de msiin teknik servisi...) 2 kat para verip kaziklanmaktan da , paradan kacip performansdan magdur olmaktan da korkuyorum . Anlatabildim mi ? Yani anlayacaginiz hepinisin ozellikle bu urunlere sahip olanlarin yorumlarina ihtiyacim var.

• Valla cok haklisniz öncelikle, ancak ben garanti ve servis konusunda çizgi elektronik asrock a bu hizmeti vermekte diye biliyorum türkiyede ki çizgi yi herkes övüyor.. ben gerçi kartı yurt dışından almistim.. ikincisi de ben aslında asus karşıtı bir kullanıcı "oldum" p8p67 pro modeline 1 sene evvel 150€ verip almistim ancak ne sorunlar yarabbim aman ne sorunlar... Ram takarsin öter, boot etmez, oc kabiliyeti sıfır, usb 3.0 sorunu... Var da var.. bu kartı cok sukur satabilmistim de yerine 2 ay oldu iste 130€ ya asrock extreme 4 aldim... Başta sizin suan sahip olduğunuz kuskulara sahiptim ama suan cok doğru bi karar vermisim diyorum ki cok uzun zaman inşallah asrocktan vazgecmiycem hem fiyat müthiş uygun hem fiyatın karşılığında size sunulan ürün cidden 10 numara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallkraft -- 5 Ağustos 2012; 9:35:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.