Şimdi Ara

express kart yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konu yanlış yerde ise özür diliyorum.Konu en uygun bu başlık altında ele alınabilir diye düşündüm.Arkadaşlar benim bilgisayarım laptop.Ve express kart yuvası mevcut.Bu kartı biraz araştırdım.Laptoplarda pci slotu yerine express kart slotu kullanılır dediler.Ve ben biliyorum ki pci slotu ile ekran kartı bağlanabiliyor.Acaba ben bu kart ile ekran kartı takabilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Konu yanlış yerde ise yöneticilerimizden tekrar özür diliyorum

• yok mu hayırsever yardımcı bi arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 587058 -- 31 Ocak 2011; 21:58:12 >
  • Malesef l, express kart yuvasina ekran karti takamazsiniz. eger kartinizda yeterki genisleme yuvasi varsa yani mxm portu varsa rahatca ekran karti alabilir bunu kullanabilirsiniz. baska turlu makinenizi degistirmekten baska sansiniz yok.
    birde pci kart dediginiz pci ayri pci-e ayri 2 kavram. bununda altini cizmek isterim. pci kart ile pcie arasinda da daglar farki var artik
  • Cevabınız için teşekkür ederim exeter....

Bu dediğiniz mxm portu var mı yok mu bunu nasıl anlarım.Yardımcı olur musunuz....
  • laptopunuz kac yillik. markasi modeli nedir?
  • Laptopum biraz eski (3 yıllık) ama benim amacıma ulaşmam için yeterli;

Marka:Asus
    Model:F3F
  • 945GM chipset hocam. malesef mxm portuna sahip degil. 965 lerde genellikle kullaniliyoru bu yuva. laptopu degistirmekten baska sansiniz yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Express Slotu Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız için teşekkürler..

Evet dediğiniz gibi başka yolu yok biliyorum ama yine de bir bilene sorayım dedim

Zaten bu intel gma 945 ekran kartım yüzünden hiçbir oyun açılmıyor.O zamanlar aklım bu işlere ermiyordu öylesine aldım işte.

Peki hocam bu harici ekran kartı denen bir zımbırtı var.Asus rog xg station diye bir cihaz çıkarmışlar.Bu cihazı uzun süredir araştırıyorum.Piyasada yok galiba.Buna benzer harici ekran kartı cihazları var mı ?
  • Note Compatible model list:
    Asus W5F, W6F, U5F, U1E, F3SA, F3SV, U6S, R1E, U3F, Lamborghini

Sadece bu modellerle calisiyormus kendisi. baska notebooklarla ne yapabilir bilmem
  • Sağolasın kardeşim...

Böyle ekran kartı olmaz olsun.Yav bir insan Call of duty 2 yi rahat oynıyamasa üzülmez mi be.Heyecanla gidiyoruz alıyoruz.Ve o da ne error.Bıktım bu hatalardan.Birkaç program yüklüyorum birşeyler yapıyorum.Bu sefer ekran kartı acayip kasılyor.Bunun da tek çözümü laptopu çöpe atmak bi masaüstü almak.

Cevapların için tekrar teşekkür ediyorum exeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

945GM chipset hocam. malesef mxm portuna sahip degil. 965 lerde genellikle kullaniliyoru bu yuva. laptopu degistirmekten baska sansiniz yok malesef.

ya hocam bnm notebook unki 965 gm ya hocam varmı caba bnmkinde yaw açtım içini ama anamadım varmı yokmu die notebook un modeli
    aidata 39 yani msı-1637 (aynı noteboktur sadece yapışkan farkı)
     express kart yardım...

express kart yardım...

express kart yardım...

express kart yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimbal -- 13 Mart 2011; 16:57:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.