Şimdi Ara

EXPLORER RAPIDSHARE LİNKLERİNİ AÇMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet tarayıcısı olarak fire foxu yüklemiştim beğenmedim sildim tekrar internet explorer a
    döndüm ama explorer rapidshare linklerini açmıyor.....tüm rapid linklerini denedim linklerde sorun yok
    açmıyor işte...yardımcı olursanız sevinirim.........

• firefox u yukleyince varsayılan tarayıcınız olsun istermisiniz diye sorduğunda evet dediysen internet explorer ı varsayılan tarayıcı yap.

sadece rapidshare demi oluyor yoksa butun adreslerdemi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 24 Aralık 2005 20:39:36 >
  • evet internet explorer i varsayılan tarayıcı yaptım sorun çözülmedi....sorun sadece rapidshare linklerinde..diğer heryere giriyor
  • birde firewall kullanıyorsan orda izin vermediğin sitelerin içine bir bak.
  • yasakladığım bi site yok rapidshare linklerinin hiçbiri açılmıyor
  • kullandığınj popup spyware veya antivirüs yazılımlarının izinlerini kontrol et veya devre dışı bırakıp dene. güvenlik duvarını da devre dışı bırakıp deneye bilirsin.....
    kolay gelsin..
  • rapid in yüklediği cookie leri sil sorun hallolacaktır,
    bu da rapid in bulduğu yeni bir yöntem ama cookie leri silip modem aç kapa yapınca sorun kalmıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    utorrent ve torrent dosyası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüm antivirüs programlarını uninstalladım olmadı güvenlik duvarını nasıl devre dışı bırakabilirim?

onu da yapsam bile bu başka bişey bi sorun var ama ne
  • rapidin yüklediği cookiesi bilmiyorum ama cookies dosyasını tamamen boşalttım işe yaramadı
  • modemi de aç kapa yap ve explorer pencerelerini kapa yeni explorer açıp dene
    rapid in yüklediği ;
    user@dist.belnk.txt
    user@belnk.txt
    user@ad.yieldmanager.txt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 25 Aralık 2005 1:46:08 >
  • EYVALLAH BABA SAOL SORUN HALLOLDU DEDİĞİNİ YAPTIM...HERKESE TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.