Şimdi Ara

explorer.exe sürekli 35% işlemci ile çalışıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp pavillon dv5-1005 et laptop kullanıyorum da explorer.exe (windows gezgini) bilgisayar boşta hiçbirşey yapmasam bile %35 işlemci kullanıyor bunun sebebi ne olabilir aşırı bir performans kaybı yok ama bi süre sonra ısınma yapabiliyor bu . nedir nasıl çözülür normalmidir?
    sistem vista home premium
    amdx2 ultra dual core mobile zm82 2.2 ghz işlemci mevcut

• konuda bilgisi olan varmı acaba ?
  • viriüs var buyuk ihtimal pc yi tarat
  • quote:

Orjinalden alıntı: zarrath

arkadaşlar hp pavillon dv5-1005 et laptop kullanıyorum da explorer.exe (windows gezgini) bilgisayar boşta hiçbirşey yapmasam bile %35 işlemci kullanıyor bunun sebebi ne olabilir aşırı bir performans kaybı yok ama bi süre sonra ısınma yapabiliyor bu . nedir nasıl çözülür normalmidir?
    sistem vista home premium
    amdx2 ultra dual core mobile zm82 2.2 ghz işlemci mevcut

dostum aynısı bende de war. daha yeni format attım bunlar yuzunden iexplorerler den kurtulamıyorum.
  • nasıl yani anlamadım neler yüzünden ? sizde de mi aynı şekilde çalılşıyor explorer.exe
    ?
  • arkadaşlar ne denediysem olmadı kaç farklı virüs programıyla ve spyware programıyla deneyiysem herhangi birşey çıkmadı bunun sebebi ne olabilir yardım lütfen
  • Process Explorer diye Microsoft'un bir ürünü var.

Onu sisteminizde çalıştırın, explorer.exe üzerinden hangi yazılımın sisteme yük bindirdiğini görebilirsiniz.
    Eğer yok ben anlayamam diyorsanız, buraya bir snapshot'ını koyarsınız, ben size söylerim.

Buradan indirebilirsiniz..

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalıştırdım ama tam olarak anlayamadım ben

• Arkadaşım ben de yeni format atmıştım sonra görev yöneticisinde açık olmadığı halde 2 tane İexplorer.exe gördüm. Kaspersky Internet Security 2009'u yükledim update ettim. sildi bişi kalmadı.
  • kaspersky ile de tarattım ama bişey bulmadı
  • CPU sütununda her işlemin % kaç yük bindirdiğini görebilirsiniz.
  • orda açtığımda explorer.exe nin sadece 35% yük bindirdiğini gördüm ama neyin explorer üzerinden çalıştığını göremedim ben ?
  • explorer.exe yanındaki + işaretine tıkladığınızda onun altında çalışan yazılımlar alt alta listenecektir. Windows Explorer'da alt alta olan dizinler gibi..
    Oradan görebilirsiniz.
  • benim yolladığım resimde öyle yapmıştım. bu resime göre hangi program yük bindiriyor peki ben çözemedim
  • aynı sorun bende de var çıldırıcam en sonunda sırf bu yüzden format attım ilk dk'da aynı sorun dediklerinizi yaptım explorer altında cpu'yu kullanan nesne şu: SHLWAPI.dll!Ordinal197+0x57. bilgisayarım hp pavillon 1021 et konfigürasyonu gayet iyi ama bu yüzden laptot'tan soğumak üzereyim. Lütfen biri bana yardım etsin.
  • Bu Laptoplar System Tray da yüz tane program çalıştırıyolar, o yüzden gereksiz İşlemleri Başlat-->Çalıştır-->msconfig-->Başlangıç tan silebilirsiniz...
  • Aynı sorun bendede var. Explorer exe kapadım pcyi bu şekilde kullanıyorum %0 harcıyor su an exlorer exe. canı cehenneme.
  • tüm yöntemleri denedim tık yok beladan kurtulamıyorum. kasperi silip başka bir program yüklüyorum antivirüse virüs bulaşmış olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.