Şimdi Ara

Explorer.exe Çok Cpu Kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşalar bugün oyun oynarken hiç takılmayan oyun takılmaya başladı alt+ctrl+del yapınca gördüm explorer.exe 25-35 cpu kullanıyor virüs taramayı yaptım gene düzelmedi ne yapmam gerek lütfen yardım edin ?

• Virus olmadığından eminsen, ki bu zordur çoğu zaman, başka bir kabuk uzantısı (shell extension) explorer'ı kullanıyor olabilir. Suçluyu tespit için diğer process'leri ve bunların I/O aktivitelerini görev yöneticisi ve kaynak izleyicisi (resource monitor) ile takip et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Sağol Yardımcı Olmaya Çalışmışsında yazından pek birşey anlamadım anlayacağım bir dilde yazarmısın :)

bide bişey keşvettim explorer.exe 25 cpu yiyorya explorer exeyi kapatıyorum sonra başka bir program 25 cpu yiyor galiba tek çözüm format
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Kardeş Sağol Yardımcı Olmaya Çalışmışsında yazından pek birşey anlamadım anlayacağım bir dilde yazarmısın :)

bide bişey keşvettim explorer.exe 25 cpu yiyorya explorer exeyi kapatıyorum sonra başka bir program 25 cpu yiyor galiba tek çözüm format

Evet bazen o kadar uğraşacağina format en iyi çözüm oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Kardeş Sağol Yardımcı Olmaya Çalışmışsında yazından pek birşey anlamadım anlayacağım bir dilde yazarmısın :)

Diyorum ki, formata iş kalmadan sorunu tespit edeyim, çözeyim dersen, görev yöneticisindeki performans sekmesinde 'resource monitor', türkçesi kaynak izleyicisi olabilir, suretiyle explorer.exe'ye dadanan ve kaynak yiyen diğer programları tespit et ve onları sil.

http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-use-the-resource-monitor-in-windows-7.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.