Bildirim
Explorer.exe Çok Cpu Kullanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Virus olmadığından eminsen, ki bu zordur çoğu zaman, başka bir kabuk uzantısı (shell extension) explorer'ı kullanıyor olabilir. Suçluyu tespit için diğer process'leri ve bunların I/O aktivitelerini görev yöneticisi ve kaynak izleyicisi (resource monitor) ile takip et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş Sağol Yardımcı Olmaya Çalışmışsında yazından pek birşey anlamadım anlayacağım bir dilde yazarmısın :)
bide bişey keşvettim explorer.exe 25 cpu yiyorya explorer exeyi kapatıyorum sonra başka bir program 25 cpu yiyor galiba tek çözüm format -
quote:
Orijinalden alıntı: mago06
Kardeş Sağol Yardımcı Olmaya Çalışmışsında yazından pek birşey anlamadım anlayacağım bir dilde yazarmısın :)
bide bişey keşvettim explorer.exe 25 cpu yiyorya explorer exeyi kapatıyorum sonra başka bir program 25 cpu yiyor galiba tek çözüm format
Evet bazen o kadar uğraşacağina format en iyi çözüm oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mago06
bide bişey keşvettim explorer.exe 25 cpu yiyorya explorer exeyi kapatıyorum sonra başka bir program 25 cpu yiyor galiba tek çözüm format
Diyorum ki, formata iş kalmadan sorunu tespit edeyim, çözeyim dersen, görev yöneticisindeki performans sekmesinde 'resource monitor', türkçesi kaynak izleyicisi olabilir, suretiyle explorer.exe'ye dadanan ve kaynak yiyen diğer programları tespit et ve onları sil.
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-use-the-resource-monitor-in-windows-7.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X