Şimdi Ara

explorer 7 simgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vistada explorer simgesini masaüstüne nasıl koyabilirim kısayol olmayacak ...aynı xp deki gibi
    şimdiden teşekürler

• Masaüstünde sağ tuş tıkla Özelleştir'i seç. Soldaki menüden "Masaüstü Simgelerini Değiştir" seçeneğine tıkla.
  • orada explorer yok dostum ,baktım
  • [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel]
    "{871C5380-42A0-1069-A2EA-08002B30309D}"=dword:00000000

Bu yazıyı not defterine kopyala ve kaydederken uzantısını .reg olarak kaydet. Kaydettiğin dosyayı çalıştır ve çıkan soru penceresinde evet i seç. Masaüstüne tıklayıp F5'e bas.

Edit:

Klasik temayı kullanıyorsan aşağıdaki değerleri kullan.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoRTeX_ -- 7 Temmuz 2007; 13:36:48 >
  • Durum nedir? Var mı bir gelişme? Haber verirsin umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel]

Bu yazıyı not defterine kopyala ve kaydederken uzantısını .reg olarak kaydet. Kaydettiğin dosyayı çalıştır ve çıkan soru penceresinde evet i seç. Masaüstüne tıklayıp F5'e bas.

Edit:

Klasik temayı kullanıyorsan aşağıdaki değerleri kullan.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu]

Bende de aynı sorun var, ikisinide denedim olmadı..

• Az önce şirketteki diğer arkadaşın bilgisayarında denedim ve çalıştı. Masaüstünü yenilediğimde ie7 simgesi göründü.

Bunu bir deneyin olmazsa...

http://rapidshare.com/files/41519761/Vistaie7MasaustuDuzeltme.reg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç gerek yok c:\program files iexplorer.exe yi kopyalayın masaüstüne koyun ismini istediğiniz gibi değiştirin
    beğenmediysen Tweak UI powertoys'a ait bi program kısayolların kenarındaki ok işaretini kaldırabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: akmeuser

kısayol olmayacak ...aynı xp deki gibi
    şimdiden teşekürler

• Buyrun resmi...
     explorer 7 simgesi
  • dostum bende vısta kullanıyorum eger baslatı clasık gorunum yaptıysan ıe kayıp olur bunu sana dıyeyım
  • Yukarıdaki r.a.pid linkini bir deneyebilir misin hocam?
  • yineliyorum gerek yok c:\program files\internet explorer daki iexplorer .exe yi masüstüne kopyalayın çalışır merak etmeyin ismini değiştirin kafanıza göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VoRTeX_

Yukarıdaki r.a.pid linkini bir deneyebilir misin hocam?

Değerler eklendi fakat yine çıkmadı, ben masaüstünden silmiştim orjinalini başlat ile alakası yok.

Buda onunla ilgili resim;

http://img46.imageshack.us/img46/4775/adszdk8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 7 Temmuz 2007; 15:03:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.