Şimdi Ara

Expertiz'e Mafya Arabası Gelirse Napar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bazı şehirlerde işini layıkıyla yapan experler var deniyor mesela Kocaeli Tarcanlar vs. gibi. Peki bu adamlara mafya bir aracını satmak için getirdi diyelim, bunlarda araç sahiplerini tanıyolar kimler olduklarını vs. yinede araçtaki kusurları söylerler mi? Bu gibi durumlarla illa karşılaşmışlardır.

Mesela şehrin mafya galericilerinden birinin aracı geldi vs. Yinemi geri vites yapmıyolar acaba?

• Mafyanın kendi eksperi olur, işinde gücünde orta kesim temiz adam mafyadan araç almaz zaten? Zengin kesim desen bunlarla uğraşacağına gider 0 arabasını alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHEC

Mafyanın kendi eksperi olur, işinde gücünde orta kesim temiz adam mafyadan araç almaz zaten? Zengin kesim desen bunlarla uğraşacağına gider 0 arabasını alır.
    Araç aldığın adamın mafya olduğunu nerden bilcen, mafya satarken aracı ilana mı koyar yoksa galeriye mi verir acaba oda kafa karıştırıcı.
  • Kauris kullanıcısına yanıt
    Mafya adamın altında 5 serisi 7 serisi olur, bu gibi araçları tanınan, ismini duyurmuş galerilerden alırsın 2. el alacaksan. Orta kesiminde bu araçlarla pek işi olmaz zaten. Mafyayla da yüz göz olmaz böylelikle. Ayrıca mafya olan adam gelip seninle aracın başında pazarlık mı yapacak bide

• Olm işsizlikten neleri düşünüyorsunuz ya

• Acaba hakim savcının arabası gelse ne yaparlar bence bunu bir düşünün

• En buyuk mafya devlettir . Bir polis aracini getirdiginde ya da zabita ya da savci ya da hakim . Bunu sormak daha mantikli bence .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mafyanın ekspere gelip "Selamun aleykum ben mafyayım bizim şu aracın kusurlarını müşteriden gizlemezsen topuğuna sıkarım" demesini beklemiyorsunuz herhalde.
    Kaldı ki mafya araç satacak olsa belli başlı lüks araba alan galeriler ile çalışır. Ve tahminim üçe beşe bakmazlar. Aracı galeriye verip "kurtulurlar".

Ha hakim savcı v.b arabasına gelince, zannetmiyorum bir savcının gidip ekspere kanunsuzluk teklif edeceğini.
  • Allah kolaylık versin sana. Neler gelmiş aklına

• İlan başlığı: Mafyadan satılık çok temiz mercedes

Açıklama : Aracımızda 3 parça değişen 5 parça boya vardır. Değişenlerin nedeni aracımızın kurşunlanmasıdır. Onun haricindede ön ve sağ yan camlar değişmiştir. Aynı kurşunlar camada geldiğinden camlarıda değiştirdik.ön şöför koltuğunda ve arka koltuklarda ketçap lekeleri mevcuttur. Motoru muhayyerdir. Benzini koy bin git.

Hasar kaydı 65 bin tl dir. Kesinlikle ağır hasar değildir.

Not: Her türlü expertize açıktır. Expertiz yaptıran arkadaşın aracı alma zorunluluğu vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Mafyanın ekspere gelip "Selamun aleykum ben mafyayım bizim şu aracın kusurlarını müşteriden gizlemezsen topuğuna sıkarım" demesini beklemiyorsunuz herhalde.
    Kaldı ki mafya araç satacak olsa belli başlı lüks araba alan galeriler ile çalışır. Ve tahminim üçe beşe bakmazlar. Aracı galeriye verip "kurtulurlar".

Ha hakim savcı v.b arabasına gelince, zannetmiyorum bir savcının gidip ekspere kanunsuzluk teklif edeceğini.
    BirGün Gazetesi
    Halı saha maçına erken gelen savcı, sahadan çıkmayan öğretmenleri gözaltına aldırdı
    https://www.birgun.net/haber-detay/hali-saha-macina-erken-gelen-savci-sahadan-cikmayan-ogretmenleri-gozaltina-aldirdi.html

Sabah
    Nişanlısıyla tartışan savcı, yurdu bastı!
    https://m.sabah.com.tr/yasam/2018/03/11/nisanlisiyla-tartisan-savci-yurdu-basti

Savcı konusunda şu 2 haber bile yeter.Malum şimdi ben anayasanın 26.maddesi gereği fikrimi beyan etsem dahi, halısahaya erken geldi diye adam toplatanlar beni müebbetlik eder.(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

https://www.birgun.net/haber-detay/hali-saha-macina-erken-gelen-savci-sahadan-cikmayan-ogretmenleri-gozaltina-aldirdi.html

https://m.sabah.com.tr/yasam/2018/03/11/nisanlisiyla-tartisan-savci-yurdu-basti

Savcı konusunda şu 2 haber bile yeter.Malum şimdi ben anayasanın 26.maddesi gereği fikrimi beyan etsem dahi, halısahaya erken geldi diye adam toplatanlar beni müebbetlik eder.(!)

Alıntıları Göster
    Cidden böyle saçmalıklar oluyor mu ya oha?

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Her gazete haberine inanmayın. Gazeteler bir kısmını duyar gerisini uydurur. Adliye muhabirleri eskide kaldı.

Olay o kadar basit olsa mahkeme savcı avukat kanun neden var. Yok savcı şunu yaptı yok hakim bunu yaptı geçin o işleri asıl onlar bir halt edemez kanun yasa dışına çıkarsa rakipleri ayaklarını kaydırırlar. Kolay mı o iş öyle. Kolay olsa O zaman yaşadılar kral olurlar mafya ne ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Her gazete haberine inanmayın. Gazeteler bir kısmını duyar gerisini uydurur. Adliye muhabirleri eskide kaldı.

Olay o kadar basit olsa mahkeme savcı avukat kanun neden var. Yok savcı şunu yaptı yok hakim bunu yaptı geçin o işleri asıl onlar bir halt edemez kanun yasa dışına çıkarsa rakipleri ayaklarını kaydırırlar. Kolay mı o iş öyle. Kolay olsa O zaman yaşadılar kral olurlar mafya ne ki.
    Memurlar.Net
    Hal� sahada g�zalt� yapt�ran savc� merkeze �ekildi
    https://www.memurlar.net/haber/833329/hali-sahada-gozalti-yaptiran-savci-merkeze-cekildi.html

Memurlar.Net
    Savc�l�k'tan 'yurt basan savc�' haberine a��klama
    https://www.memurlar.net/haber/733782/savcilik-tan-yurt-basan-savci-haberine-aciklama.html

Beyefendi siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?Bekçi bile kendini üst düzey biri zannediyor.Bu ülkede liyakat yok.Hak etmeyene hak etmediği gücü verirsen güç zehirlenmesi yaşar.Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Hocam nasil yani siz baska bir ulkede yasiyorsunuz herhalde.
    Bu ulkede savci butun ust rutbeli askerleri tutuklamadi mi? Yillarca icerde tutmadi mi? Ordunun basindaki adami sanik koltuguna oturtup karsisina gizli tanik diye terorist cikartmadi mi? Bunlar olurken de Devletin en basindaki insan ben de bu davanin savcisiyim demedi mi?

Yillar sonra o savcinin terorist oldugu ortaya cikmadi mi?

Yani her savci yapar demiyorum ama ekper raporuymus hali sahada ki ogretmeleri gozaltina almakmis vs. Bunlardan coooook cooook daha buyukleri yapildi bu ulkede kanunsuz olarak. Yapilamaz diye bir sey yok yani.

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Tamam muhalifsiniz de. Kimse yasa karşısında üstün değildir. Elinde belge şahit vs varsa korkmuyorsan kimse yasayı kanunu çiğneyemez.

Eğer öyle olsaydı savcı hakim polis mafya olurdu.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Arkasında siyasi bir olay ile bu işlerin ne alakası var. Bu ülkede kanun yazmasa bile başörtülü insanlara neler yapıldı. Zamanın ruhu denen bir şey de var.

O olaylarda da suçlu ve suçsuz ayrımı yapılamadı. İtalye temizeller operasyonunu çok güzel yaptı biz gladyo yu temiz elleri birbirine karıştırıp olayı cemaate verdik.

Balyozda ergenekonda gerçekti fakat cemaat gerçek yerine kendi işine geldiğini yaptı. Suçlular ile masumları karıştırdı. Sonuçta olan bu masumlara oldu.

• Ekspertize belli bir paraya zaten yalan rapor aldırtırsın, önemli olan güvendiğin ustaya veya servise göstermek
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Hocam sonucta Savci terorist cikmadi mi? Kanunsuz seyler yaptigi ortaya cikmadi mi?

Siz diyorsunuzki Savci kanunsuz is yapamaz. Ben de yapan savci veya savcilar oldu diyorum.

Sebebi nasil yaptigi, arkasinda kimler oldugu onemli degil. Onemli olan yapilabilmis olmasi. Sizin dediginiz gibi yapilamaz degil demekki. Bugun siyaset icin kanunsuz is yapan yarin kendi menfaati icin de yapabilir fark yok arada.
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Kanunsuz iş yapamaz yaparsa çok daha kolay yakalanır ve mesleğinden olur hapse girer. 1000 kişide 1 2 kişi çıkar mı çıkar ama iş siyasi olmadığı sürece çok kolay ortaya çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.