Şimdi Ara

experia x10 ekran problemi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolay gelsin arkadaşlar. telefonumu düşüürdüm, ekran kısmen gitti. yazıları falan görebiliyorum ama ekranım siyah. başka birşey göremiyorum. bir de ahizesi bozulmuş. karşı tarafın sesini duyamıyorum. anca kulaklıkla duyabiliyorum. telefonum yurt dışı garantisi falan yok. istanbul-avrupa yakasında bunun tamirini yapacak bildiğiniz güvenli bir yer var mı? sizce kaça mal olur bana? acil yardım edin ö.m yolu ile. şimdiden sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartass

kolay gelsin arkadaşlar. telefonumu düşüürdüm, ekran kısmen gitti. yazıları falan görebiliyorum ama ekranım siyah. başka birşey göremiyorum. bir de ahizesi bozulmuş. karşı tarafın sesini duyamıyorum. anca kulaklıkla duyabiliyorum. telefonum yurt dışı garantisi falan yok. istanbul-avrupa yakasında bunun tamirini yapacak bildiğiniz güvenli bir yer var mı? sizce kaça mal olur bana? acil yardım edin ö.m yolu ile. şimdiden sağolun.

Dostum sen yinede bir sor ama bizim tr dekiler seni öper bir ekran için. Bence ebaydan sipariş ver ya kendin değiştir yada bir bilene ekranı değiştirt.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Sony+Ericsson+Xperia+X10+glass&_sacat=0&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=Sony+Ericsson+Xperia+X10&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

• 150tl ye sony servisiyle anlaştım. uygun geldi bana fiyatı. teşekkürler yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 PM Ekran sorunları
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.