Şimdi Ara

exper notebook wermgr.exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hatayı düzeltirim diye win kurdum ama yine aynı sadece bu hatayı veriyor 4 gb ram var ve hatanın içinde bellek read olamadı diyor ram lerde birisi mi arızalıdır _???

Orijinalden alıntı: tuncayç20

bu hatayı düzeltirim diye win kurdum ama yine aynı sadece bu hatayı veriyor 4 gb ram var ve hatanın içinde bellek read olamadı diyor ram lerde birisi mi arızalıdır _???

Bu aslında bir sistem uyarısıdır ve bir çok nedeni vardır..Kullandığın bir programdan kaynaklanıyor olabilir..Eksik sistem yüklemesinden dolayı windows o anda aradığı dosyayı bulamadığı için hata veriyor olabilir.Donanımsal olarak Harddisk ve Ram in o anda istenilen faktorleri okuyamadığı için hata veriyor olabilir..Tabi cihazı göremediğimiz için ihtimal doğrultusunda konuşmak gerekirse..En yüksek ihtimal kullandığın bir programdan kaynaklanıyordur..İkinci ihtimal formatı eksik atmışsındır ya da cd ciziktir ne bileyim..Diğer ihtimaller de ram ve hdd okuma kısımlarında fiziksel arızalar kolay gelsin..

• pc yeni formatlandı program söz konusu değil ram konusunda görüşünüze katılıyorum
    cd çizik olsa windows açılmazdı şuan pc de program yok
    yanlış driver olabilr aklımda oda var işlemleri denedikten sonra buraya dönerim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.