Şimdi Ara

Exper h7s resetleme nasıl yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
58.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 saat boyunca denedim olmadı. Teknik servise 30 tl bayılacağız artık
  • Bir arkadaşım da bahsi geçen tabletini getirdi bugün desen kilidi yüzünden bloke olmuş düzelttim kullananlar varsa yardımcı olur diye belirteyim burada...
    Anlatıldığı gibi RKBatchTool u indirin ardından çalıştırın tablet pc ye bağlı iken RKBatchTool.exe çalıştırıp switch leyin haliyle bilgisayar bilinmeyen aygıt olarak görecek sonrasındahttp://www.akortek.org/download/evopad_rserisi_guncelleme.htm buradaki anlatımı bilinmeyen aygıttan itibaren uygulayın sonuç olumlu kurulum bittikten sonra açılışta dalvik cache formatlandığındandır ki sorun kalmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlk -- 11 Şubat 2014; 22:39:46 >
  • merhaba

Aşağıdaki anlatım exper H7S içindir yapamayan arkadaşlarımın işine yarayacağını düşünüyorum.

http://s3.dosya.tc/server18/tsMfs4/Driver.rar.html bu adresteki driver rktool dosyasını indirin. Özellikle kullanmanız gereken sistem windows xp olsun çünkü diğer işletim sistemlerinde cihazın driver'ını kendinizi yırtsanızda sisteme tanıtamazsınız.

http://s3.dosya.tc/server18/WjmKx0/rktool.rar.html bu adresten rktool dosyasını indirip klasöre çıkartın. Cihazınızı normal şekilde çalıştırın model kilidi sorduğu ekranda kalsın

daha sonra bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp yönet tuşuna bir kez basın oradan aygıt yöneticisini seçerek bekleyin.

rktool programını çalıştırıp switch tuşuna bir kez basın. Cihaz ekranı tamamen siyah olacak sakın korkmayın cihaz download moda geçti.

Şimdi aygıt yöneticisine bakın orada tanınmayan bir usb aygıt göreceksiniz o aygıta sağ tıklayarak driver paketinin içinde xp driverını manuel olarak sisteme tanıtın.

ftp://ftp.exper.com.tr/SURUCULER/Exper-Tabletler/EASYPAD-H7S/update.img adresindeki imaj dosyasını indirin. Şimdi yeniden rktool yazılımına geri dönün. Yukarıda sağ üst köşede ... olan bir kutucuk var ona bir kez basıp indirmişolduğunuz update.img dosyasını cihaza gösterin.

eğer buraya kadar herhangi bir sorun yoksa rktool yazılımında restore tuşuna basın ve geriye yaslanın. Rktool ekranında işlemlerin yapıldığını göreceksiniz.

Cihazınızın kesinlikle işlem yapılırken USB bağlantısını kesmeyin cihaz kendisi kapanıp açılacak ve Android simgesi ekrana gelecek bu ekranda wipe factory reset ve wipe cache işlemleri yapıldıktan sonra cihaz kendine bir kez daha reset atacak sonrasında cihazınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

NOT: Kesinlikle windows 7 veya windows 8 üstünde denemekle uğraşmayın yoksa sabahlarsınız driver sorunu olduğundan cihaza yükleme yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalemCounter -- 22 Şubat 2014; 1:01:42 >

• arkadaşlar bana Exper-Tabletler/EASYPAD-H7S img ve driver lazım sitesinde yok var olan arkadaşımız eklerse teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewloc -- 23 Şubat 2014; 13:10:35 >
  • exper h7s ye bende format attım yemedi şimdi hic acılmıyor bu tarz bir sorunla karşilaşıp cözebilen varmıdır artık hıc format yemıyor hafıza dolmuş gibi sankı ama komple hafıza bicimlense duzelir kanımca ama nasıl olucak bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkurler
  • dewloc D kullanıcısına yanıt
    sitesinde var bendede aynısı var ama bende yukleyemedim yukarda arkadaşlar vermiş ordanda bulabilirsin ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepatriotsworld

uzun uğraşlar sonrası şu sayfada yazılanlarla yapabildim. tavsiye ederim.

hocam tam olarak nasıl yaptınız dün den beri en az 10 yöntem denedim olmadı deli olacam
  • Gapspy kullanıcısına yanıt
    formatlayıp içine atma nasıl yapacağım
    @Gapspy
  • Yukarida yazığım yöntemle basit ve sorunsuzca halletmiştim. Denemenizi öneririm
  • Benim tabletim exper h7s ben tableti sifirladim ve internette bagladigim zaman sarjimyuzde seksenken bir anda kapaniyor ve actigim zaman sarj 0yuzde 3oluyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin
  • Bidee birisi bana tablete root atmayi ogretebilrmi
  • sa beyler ben tabletimi sıfırladım ve sarjı hemen bitmeye başladı mesela 100 se hmn 3 oluo ne yapabılırım
  • SalemCounter S kullanıcısına yanıt
    Derhal xp olan bir makine bulup hallettim,W8.1 ile kafayı yemek üzereydim.Teşekkürler
  • Kuzenimin h7g tableti açılış logosunda kalıyor şu rk batctoolla yüklemeyi cihaz kapalıyken de yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikretaslan F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cihazin arkasında yuvarlak yer ona iğneyi batır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazPlayboy kullanıcısına yanıt
    Kardeşim teknik servise gitmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.