Şimdi Ara

Exper EXP-XC270TI Xcellerator Gaming Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.evkur.com.tr/exper-exp-xc270ti-xcellerator-gaming-intel-core-i7-7700-36ghz-islemci-16gb-ram-1tb-hdd-4gb-ekran-karti-wi-fi-windows-10-isletim-sistemli-siyah-masaustu-bilgisayar#urun

şu bilgisayarı alıyorum, lütfen "Kazık yemişsin Evkurdan alınır mı?" yorumlarını geçerek, bilgisayar hakkında olumlu/olumsuz görüş bildirir misiniz?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozkan09 -- 19 Mayıs 2018; 23:38:16 >

• özellikleri tam ismiyle yazsalar daha iyi olurdu. nvidia geforce gtx 1050 ti hangi modeli, ram markası ne-frekansı kaç, kullanılan anakart modeli ne, psu markası ne..
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    http://www.exper.com.tr/urunler/masaustu-bilgisayar/xcellerator-?m=teknik#detay

Experin sitesinde daha detaylı buldum, benim ki 1050 Tİ lı olan model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozkan09 -- 20 Mayıs 2018; 19:53:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aozkan09 A kullanıcısına yanıt
    burada da belirtilmemiş.
  • lütfen "Kazık yemişsin Evkurdan alınır mı?
    Bu yorumu geçerek olumlu veya olumsuz görüş bildirmem mümkün değil.
    Mesele evkur değil mesele hazır pc almanız.
    Almayın, paranız ne zaman yeterse o zaman toplarsınız.
  • Konu açılıyorsa yorumları sabırla karşılamak zorundasın..

Sistemi bu haliyle kursan 4500 (+-100) civarına mal edebilirsin. Tek çekim aldığında aradaki fark belki markadır vesaire diye rahatsız etmeyebilir.

Fakat Aldığın firma düpedüz tefeci.Yani evkurdan bunu her hangi bir boyutta taksitle aldıysanız geçmiş olsun dolandırıldınız.

Makine de işlemci anakart 2 lisi bir önceki nesil. Piyasada 8 serisi var artık 7700 4/8 çekirdek iken 8700 6/12 çekirdek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Mayıs 2018; 12:12:43 >
  • Çarpan kilitli+ çöp PSU+ alt kalite ram+çöp kasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.