Bildirim
RTX 3060'lı güçlü oyuncu bilgisayarı - Monster Tulpar T7 V21.5 detaylı incelemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Intel laptop olduğu için direk pas. Bu Monster'ın Intel ısrarını anlamak zor.
Bu arada güzel tişört.
-
sıvı metalle 91 dereceleri görüyorsa normal macunla noılurdu acaba?
-
Bende T5 v21.4 var 15.6 inç olanı. Sorusu olan varsa DM'den yanıtlarım.
-
Satın aldığı üretici ne üretirse onu almak zorunda :D Monster mı karar veriyor sanki. Clevo markası Ryzen'li laptoplar üretiyor ama Monster'ı satın alan kesimin pek araştırarak aldığını düşünmüyorum,İntel'in hala AMD'den çok daha üstün olduklarını filan düşünüyorlardır. Monster işini biliyor :D
-
thermal throttlinge giriyor tecrübeyle sabit :D
-
Güzel bir inceleme videosu olmuş eline sağlık Enes kardeşim.Bende incelediğin notebooku almayı düşünüyorum , keşke biraz daha param olsa MSİ almayı çok istiyordum amma velakin yok maalesef. MSİ fiyatlarıda böyle bir donanım için en az 30-40 k civarı HDD tarafı benim de hoşuma gitmedi ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı yapıyor sanırım Monster ;)
-
Monsterlarin soğutması kötü. Tulpar v19.7 var office modunda bile cpu 85 derece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlamadığım şey Monster’ın bilgisayarları aldığı Tongfang Ryzen işlemcili bilgisayarla sahip ama Monster nedense böyle bir seçeneği düşünmemiş. -
Sebebini söyledimya 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten Monster dan çok güzel bir model olmuş. Rtx306, i7 10875H ve 16 GB Ram ile aynı zamanda da RGB kasa özellikleri ile tam bir oyun makinesi olmuş. Emeğinize sağlık.
-
Cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç 91 derece görmedim.
-
Monster adı gibi konfigürasyon ve tasarımıyla canavar bir şey yapmış. Elinize sağlık
-
Monster Gaming konusunda bence 1 numara. Intel işlemci kullanması da bunun göstergesi :) Sorun yaşamak istemiyor. Konfig konusunda sorunsuz. Herşey harika gözüküyor. Core i7 10875H ve RTX3060 performans konusunda en üst seviyeler. Güzel inceleme olmuş. Ellerine sağlık
-
Harika pc, Intel işlemci tercih etmesi bence çok iyi durum. Performans/fiyat= Monster Intel GB!
-
Monster gaming konusunda kendisini kanıtlamış bir bilgisayar oldu. Ama bu konuda en büyük yardımcısı intel oldu , fiyat performansı cihazları ile monster ileriki zamanlarda daha çok dikkat çekecek
-
Monster deyince akla gaming cihazlar gelir gamebook ve monster eşitti Intel demektir Mobil performansta kesinlikle Intelin gücü tartışılmaz.
-
İşlemci konusunda throttling kesin oluyor bir çok laptopta oyunda 70-80 derece ise normal ya bunu prime 95 gibi strest testine sokmanın alemi yok büyük ihtimal GHz düşer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X