Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tam ekran oyunları paylaşabilirmiyiz :))) oyundan bahsedip ağzımızın suyunu akıtıyorsunuz bir linki çok görüyorsunuz.
  • Arkadaşlar iki kere istemeden yaptığım bi tuş kombinasyonu ile "EN SON GÖREVLER" başlığı altında arka planda duran uygulamalar listesine eriştim. Oradaki bir uygulamaya tıklandığında çalıştırdı. Multitasking özelliği oldu kısaca. Güç ve menu tuşları ile ilgili bir kombinasyondu bu menüyü açan. Nasıl yapılacağına dair bilgisi olan var mı?
  • Exper Easypad Full Ekran Sorunsuz Oynanan Oyunlar Listesi:

1-Hero of Sparta HD

2- Dungeon Hunter HD

3-Hawx HD

4-Sandstorm HD

5- Asphalt 5 HD

6-Sky Force Reloaded

7-Virtual Tablet Tennis 3D

8- Hungry Shark 2

9- Tank Recon 3D

10- Dungeon Defenders : First Wave

11- Pes 2011

12-
    Heavy Gunner 3D

13- Armageddon Squadron

14-
    Angry Birds

15-Fruit Ninja

16- Slice it

17- Totemo HD

18- Starnded:Mysteries of time

19- Break Pool Pro

Aralarından bazılarının Download linkini istek üzerine upload ettim , eksik kısımları oyunu indirip yükledikten sonra wireless üzerinden indireceksiniz. Kendisi download etmeye otomatik başlıyor zaten.. Bu arada alternatif olsun diye multiupload sitesine ekliyorum. istediginiz upload sitesinden indirebilirsiniz. Paketteki oyunların listesi :

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

Download Linki :

http://www.multiupload.com/3YZBD1JQY9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 20 Şubat 2011; 23:11:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Skiyfire'ı applanet programı üzerinden indirebilirisn. arkadaki mesajlarda linkleri mevcut , yine klavye konusuna gelirsek dolaylı yollara niye giriştinki linkleri zaten verdik taypo daki belki bugludur biz ordan kurmadık , bu arada slide it nin türkçe paketini yüklemediyseniz yüklersiniz yani çok mu zor , programı yükleyip türkçesini niye kurmadın onuda zaten hiç anlamadım.

Slite it de klavyeyi seçtigin zaman , tuşlar üzerinden diger klavyeye geçemiyorsun , ayarlardan --> dil ve klavye seçeneginden slite it klavyesini deaktif ederek orjinal klavyeye geçiş yapıyoruz , ondan sonra yine hangi klavyeyi istersen kullanmaya başlarsın.

biraz geç oldu ama sanırım "çözüm"le değil ama bu "niye şunu şöyle şöyle yapmadın hiç anlamadım; falanı da falan gibi yapmak çok mu zor" tavrıyla muhatap olmamak için herşeyi "tam ayrıntılı" yazmak lazım; "yardım" talebinde bulunurken sınava girmiş birşeyleri bilmekle mükellef öğrenci olarak sormuyoruz; "bilmediğimiz" için soruyoruz; cevap yazarken yardım isteyenin durumuyla ilgili "sizin de bilmediğiniz şeyler olabileceğini" hatırda tutmakta fayda var...

skyfire'ı applanet üzerinden "kuramadım", çünkü 2 farklı mail adresiyle üye olmama rağmen site applanet'i bir türlü yüklememe izin vermedi; üyelikle ilgili sorunu bir türlü aşınca da bu sefer indirme dosyası tablet'in tanımadığı bir formatta indi (ki aynı sorunu yaşayan başkalarının yazdığı mesajlar sonucunda verilen alternatif linkten indirerek programı yüklemeyi başarabildim); o yüzden skyfire için alternatif adres istemiştim; türkçe klavye içinse verdiğiniz exper'in linki "hiç" açılmadığı için (sizde açıp bende açmamasının makul-mantıklı bir nedeni mutlaka vardır; ama ne olduğu konusunda da bilgim olmadığı için), ve programın aslında taypo.com'daki programla aynı olduğunun söylenmesi üzerine taypo.com'dan indirdim; ki daha sonra laptop'tan exper'in türkçe klavye uygulamasını da indirip bluetooth'la tablet'e attım; ancak yine aynı sorun; aplikasyonu yüklemiş olmama rağmen "giriş yöntemi" menüsünda "android klavyesi"nden başka seçenek hala çıkmıyor.... slide it'i de aynı şekilde applanet'i o zamanlar kuramadığım için bir linkten indirip kurdum; ama türkçe paket uygulaması için verilen link bende yine açılmadığı için (aynı sorunu başka arkadaş da yaşamış; mail adresi istiyor ama mail adresini girince hiç bir şey olmuyor) haliyle indirip kur"a"madım (ama yazdığım mesajda "kurmadım" yazdığım için sağolsun yardımcı olan arkadaş "keyfi kurmadığım" izlenimine kapılmış); evet; türkçe paketini yüklemek gerçekten "zor"...

bu rom'la ilgili birşey midir bilmiyorum ama bazen burda link'i verilen (ve verildiğine göre başkalarında çalışan) bazı indirme linkleri bende nedense çalışmıyor (hangileri olduğunu tek tek hatırlamıyorum; ancak sık karşılaştım); bir de bugün yine aynısı oldu; dün gece tablet'i %80'lerde kapatıp sabah açtığımda şarj seviyesini yine aynı oranda gördüm; ama biraz kurcalayıp %50 seviyesinde kapatıp akşam geldiğimde açtığımda batarya doluluk oranının %12'de buldum (çok sinir bozucu bir durum; alet kapanıp açılırken biraz fazla güç harcayabilir ama 4-5 saat kadar kapalı kalan tablet açıldığında batarya doluluk seviyesinin bu kadar düşmesi normal mi??)

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Exper Easypad Full Ekran Sorunsuz Oynanan Oyunlar Listesi:

Sandstorm da texture problemi oluyor ben silmiştim,

Ben de denediklerimi ekleyeyim, Hepsi 3D değil ama Full Screen ve eğlenceli oyunlar.

Can Knockdown *
    Blow Up *
    Air Control *
    Paper Toss
    xConstruction
    Mini Squadron
    Jewels
    Pool Break Pro *
    aJailBreak
    Buka HD *
    Leap Sheep *
    Moron Test
    Rope Cut
    aGibbets
    Bubble Birds
    My Paper Airplane 2 * deneyin Tilt güzel çalışıyor

* Koyduklarımı Tavsiye ederim bi deneyin zevkli oyunlar

ToonWarz 1.0.7 de çalışıyor grafikleri gayet güzel fps sevenlere :D

PS : GTRacing veya Reckless Racing'i sorunsuz çalıştırabilen oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExBlau -- 20 Şubat 2011; 23:19:44 >

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkodd
    bu rom'la ilgili birşey midir bilmiyorum ama bazen burda link'i verilen (ve verildiğine göre başkalarında çalışan) bazı indirme linkleri bende nedense çalışmıyor (hangileri olduğunu tek tek hatırlamıyorum; ancak sık karşılaştım); bir de bugün yine aynısı oldu; dün gece tablet'i %80'lerde kapatıp sabah açtığımda şarj seviyesini yine aynı oranda gördüm; ama biraz kurcalayıp %50 seviyesinde kapatıp akşam geldiğimde açtığımda batarya doluluk oranının %12'de buldum (çok sinir bozucu bir durum; alet kapanıp açılırken biraz fazla güç harcayabilir ama 4-5 saat kadar kapalı kalan tablet açıldığında batarya doluluk seviyesinin bu kadar düşmesi normal mi??)

Alette üstteki batarya simgesi doğru rapor vermiyor bence. Kimi zaman hızlı düşüyor kimi zaman da düşmüyor. Farklı batarya widgetlerini denemeliyiz.

JuicePlot gibi bir uygulama var. Onunla grafik olarak batarya seviyelerini takip edebilirsin. Abartı düşüşler ya da yükselip düşmeler mevcutsa zaten bir raporlama sorunu olduğunu gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pasqua73

quote:

Orijinalden alıntı: atillaca

Arkadaşlar Merhaba

Advent Vega romlarını yükleyebilen arkadaşlara sevindirici bir haberim var.

R07 romunu yükledikten sonra Birçok USB 3G modemi gördüğünü ve bir çok kullanıcının test edebildiğini söylüyorlar.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/329229/mobile-broadband-dongles/

Ben R08 Romunu yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim. Biraz farklı yükleniyor. Ama bende olmadı.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/331467/09-feb-r8-modaco-custom-rom-for-the-advent-vega-with-online-kitchen/

Eğer deneyip halledebilen olursa dahili 3G modem aramamıza gerek kalmayacak.

İlk linkte yazılan yorumlarda Turkcell ve Vodafone modem modellerinin test edildiği ve çalıştığı yazıyor.

Bir inceleyebilirseniz süper olur valla.

ben modaco da ki romu yükledim... windows 7 64 bitin altında olmuytor...
    XP lazım..... modun yapımcısı nasıl yükleneceğini video ile anlatıyor zaten..
    evet.. turkcelin verdiği wınn modemi prblem olmadan kullanıyorum..
    ama bir çıkıntı ile internete girmek biraz görüntü olarak garip geliyor bana ve hala 3g modül takmak için sd kard slotu bakıyorum...
    bir de sd kard için konnektor var kablo onu nereden bulabilirim diye...
    bazı yabancı ülkede POV marka tabletlerde o sim kard slotunu koymuşlar..
    bazılarında ise yokmuş..
    eğer bir sonuç bulursam burada paylaşırım...

3g modülü nasıl çalıştırdın acaba yardımcı olabilirmisin. bende modemi gördü yinyal işareti çıktı buraya kadar tamam ama internete bağlanamadım.

• Arkadaslar cihaz hafızasındaki programları sd karta tasıyınca programlar kayboldu simgeleri gözukmüyor listede bazen geliyor bazen gidiyor hiç anlamadım birde bazı programlar sd karta tasınamaz diyor oda garip geldi bilgisi olan varmı acaba tesekkurler....ayrıca bu applanet deki ücretli oyunları da indirebiliyoruz galiba değil mi ?
  • şimdi dostlar birkaç sorum var
    1)Symbian 5800 C7 ve N8 telefonlarından Joikuspotla wifiden 3gyi paylaştımak istediğim zaman sorun yaşıyorum. Tablet, telefonumu görüyor ancak bağlanmıyor.
    2)Güzel bir market yok mudur, Androidpazarı çok yetersiz. Appbrain ve applanetta da sorun var sanırım uzun süredir.
    3)Flash playerı kurmadığım haliyle donanımhaber gazetevatan gibi birkaç sitede flash içeriklerin "bazılarında" animasyon yerine karma karışık harfler çıkmakta, netten bulduğum adobe flash.apk yı kurunca ise siteler açılırken browserdan atmaya başladı, stabil çalışan bir arkadaş link yollarsa sevinirim.
    4)Market harici uygulama bulup indirmek çok zor, kolay bir yolu yok mudur indireceğim programın önizlemesini de yapıp indirmek istiyorum, bir arkadaş bayağı uygulamanın yer aldığı A-Z programları yüklemiş onu da çok pratik bulmadım, nasıl bir çözümü olabilir.
    Teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

şimdi dostlar birkaç sorum var
    1)Symbian 5800 C7 ve N8 telefonlarından Joikuspotla wifiden 3gyi paylaştımak istediğim zaman sorun yaşıyorum. Tablet, telefonumu görüyor ancak bağlanmıyor.
    2)Güzel bir market yok mudur, Androidpazarı çok yetersiz. Appbrain ve applanetta da sorun var sanırım uzun süredir.
    3)Flash playerı kurmadığım haliyle donanımhaber gazetevatan gibi birkaç sitede flash içeriklerin "bazılarında" animasyon yerine karma karışık harfler çıkmakta, netten bulduğum adobe flash.apk yı kurunca ise siteler açılırken browserdan atmaya başladı, stabil çalışan bir arkadaş link yollarsa sevinirim.
    4)Market harici uygulama bulup indirmek çok zor, kolay bir yolu yok mudur indireceğim programın önizlemesini de yapıp indirmek istiyorum, bir arkadaş bayağı uygulamanın yer aldığı A-Z programları yüklemiş onu da çok pratik bulmadım, nasıl bir çözümü olabilir.
    Teşekürler...

bu başlık altında bakieryiğit arkadaş rom yüklemeden market, gmail, youtube yüklemek için gereken paketi koymuştu. ondan faydalanabilirsiniz.

flash 10.1.120 versiyonu stabil.

• Orijinalden alıntı: blindness

Teşekürler...

5800 dan joıkuspot ile bağlanıyorum herangi bir sorun olmadı senin tam olarak ne gibi bir sorunun var
    ( bu pro çok işime yaradı aylık paket alarak 3g ile internete bağlanıyorum hatta 3,5 g :D hemde ucuz )

flash programınada gelince aynı sorunlar bendede olmustu en son marketten indirdiğim flash sorunsuz olarak çalışıyor. linki birazdan koyarım istersen?

applanet i kullanıyorum herangi bir sorunla karşılaşmadım henüz

• Hocam google rom'u yazarken ad-hoc wi-fi ağlara erişimi engellemiş. Bu yüzden joikuspot çalışmıyor.

Halen ev dışında nasıl internete bağlanabilirim arayışı içerisindeyim. Bluetooth ilk tercihim, çünkü nokia 5800 telefonum var. Olmadı vodafone vodem alıp onun üzerinden bağlanacaz.

quote:

Teşekürler...

• buyur flash linki bir de bunu dene.yükledikten sonra güncelleme isteyebilir.bende az önce güncelledim...
    http://www.fileserve.com/file/cBSgKFv
  • bende ağı yani telefonumu görüyor ancak bağlan diyince sadece anımsandı diyor ve bağlanmıyor joikuspottan
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonra33

quote:

Orijinalden alıntı: pasqua73

quote:

Orijinalden alıntı: atillaca

Arkadaşlar Merhaba

Advent Vega romlarını yükleyebilen arkadaşlara sevindirici bir haberim var.

R07 romunu yükledikten sonra Birçok USB 3G modemi gördüğünü ve bir çok kullanıcının test edebildiğini söylüyorlar.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/329229/mobile-broadband-dongles/

Ben R08 Romunu yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim. Biraz farklı yükleniyor. Ama bende olmadı.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/331467/09-feb-r8-modaco-custom-rom-for-the-advent-vega-with-online-kitchen/

Eğer deneyip halledebilen olursa dahili 3G modem aramamıza gerek kalmayacak.

İlk linkte yazılan yorumlarda Turkcell ve Vodafone modem modellerinin test edildiği ve çalıştığı yazıyor.

Bir inceleyebilirseniz süper olur valla.

ben modaco da ki romu yükledim... windows 7 64 bitin altında olmuytor...
    XP lazım..... modun yapımcısı nasıl yükleneceğini video ile anlatıyor zaten..
    evet.. turkcelin verdiği wınn modemi prblem olmadan kullanıyorum..
    ama bir çıkıntı ile internete girmek biraz görüntü olarak garip geliyor bana ve hala 3g modül takmak için sd kard slotu bakıyorum...
    bir de sd kard için konnektor var kablo onu nereden bulabilirim diye...
    bazı yabancı ülkede POV marka tabletlerde o sim kard slotunu koymuşlar..
    bazılarında ise yokmuş..
    eğer bir sonuç bulursam burada paylaşırım...

3g modülü nasıl çalıştırdın acaba yardımcı olabilirmisin. bende modemi gördü yinyal işareti çıktı buraya kadar tamam ama internete bağlanamadım.

pin kapalı ve apn kısmına mgb yazarak denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bart70

Arkadaslar cihaz hafızasındaki programları sd karta tasıyınca programlar kayboldu simgeleri gözukmüyor listede bazen geliyor bazen gidiyor hiç anlamadım birde bazı programlar sd karta tasınamaz diyor oda garip geldi bilgisi olan varmı acaba tesekkurler....ayrıca bu applanet deki ücretli oyunları da indirebiliyoruz galiba değil mi ?

arkadaşlar bu sorun bende de oluyor.. simgeler olmuyor..
    neden olabilir...
  • Başka android cihazlarda BluetoothTM özellikli telefonun 3g veya edge bağlantısı tablete taşınabiliyor.Ve cebtelefon aracı olarak kulanılarak internete bağlanılabiliniyor. Bunu için yazılımmı lazım yapabilen varmı ?

Bir iki sitede anlatımını buldum ama ingilizcemin fazla iyi olmaması ve Google translatenin sapıtmasından dolayı pek anlayamadım. Ama resimlerinden program sayesinde yapıldığı anlaşılmakta

(bence 3g modemle bağlanmaktan daha ergonomik ve ekonomik olur.Ceb telefonumuzu yanımızdan ayırmadığımız düşülürse modem tasıma derdi olmaz.Ve modem için ayrı bir ücret ödemek zorunda kalmayız.)

Saygılarımla

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udogan44 -- 21 Şubat 2011; 16:51:42 >

• Birde bu tabletlerde yine diğer android tabletlerde olan UPnP özelliği bu tablette varmı ?Varsa nasıl yapılır.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

(UPnp=Wi-Fi ağınız üzerindeki bilgisayarlarla dosya paylaşımı Video, Mp3 Vb. kısacası PC nizden Media player 11 üzerinden de dosyaları paylaşıma açıyorsunuz. Androidden dosyayı izliyor veya dinliyorsunuz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udogan44 -- 21 Şubat 2011; 17:32:00 >
  • Teşekkürler Baki oyunlar için.. eline sağlık..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.