Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.354
Cevap
19
Favori
714.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • en adi tablettir kendileri
  • duhanbey D kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce değildi
  • p10an için kernel var mı? cpu hızını bir türlü yükseltemedim.
  • Adam gibi P10AN için göçmeten,açılırken kitlenmeyen Android 3+ üzeri ROM var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilesk


    quote:

    Orijinalden alıntı: bakieryigit

    [size=4]"Android Debug Bridge" (ADB)'yi WiRELESS olarak göstererek ROM Yükleme NASIL YAPILIR?


    Elinizde USBA - USBA (ERKEK) usb kablosu yok ve rom güncellemesi yapamıyorsunuz , wireless üzerinden bunuda çözdük ve anlatımını alt kısımda açıklayacağım.


    Öncelikle ADB Wireless ismindeki ufak bir programı tablet pc'mize yükleyeceğiz.

    ister android marketten indirin isterseniz alta link verecegim indirip kurabilirsiniz.









    Market linki:https://market.android.com/details?id=siir.es.adbWireless&feature=search_result

    yada: http://www.appbrain.com/app/adbwireless-(widget-version)/siir.es.adbWireless


    Download :

    http://www.multiupload.com/P1AZVHMA0D

    yada:

    http://www.mirrorcreator.com/files/Q9TKOHDW/adbW141.rar_links


    ADBWireless programını indirip kurduktan sonra alta hazırladığım dosyayı indirdiginiz Eryiğit Romunun oldugu klasörün içine atacaksınız.

    Bu dosya wireless üzerinden yükleme yapmamızı saglayacak.

    Dosyanın adı: install-windows-wifi ayarları yaptıktan sonra bu dosyaya çift tıklayarak yükleme işlemine başlayacagız.

    Download:

    http://www.multiupload.com/EANBOE2HJB

    yada:

    http://www.mirrorcreator.com/files/Q9TKOHDW/adbW141.rar_links


    Adbwireless programına girip ortadaki Tuşa ( Buton'a) basınız. size bir ip adresi verecek. Bu ip adresi sizin Exper Easypad Tabletinizin ip adresidir. Bilgisayarla bağlantı
    kurabilmemiz bu ip adresine ihtiyacımız olacak.

    Şöyle bir ip adresi çıkacaktır yada sizinki değişebilir.


    ip adresi: 192.168.2.140:5555 burdaki 5555 port numarasıdır. Buna dokunmuyoruz. bu yazıdan önceki kısımda sizin ip adresiniz oluyor.

    Elinizde mevcut düzenleme yapacagınız word programı yoksa bu işler için kullanılan ve kesinlikle indirmenizi tavsiye edecegim Notepad++ programı
    olacaktır. indirme sayfasını alta ekliyorum indirip kurarsınız.

    Resmi sitesi:http://notepad-plus-plus.org/release/5.9

    indirme linki:http://download.tuxfamily.org/notepadplus/5.9/npp.5.9.Installer.exe

    yada:http://download.tuxfamily.org/notepadplus/5.9/npp.5.9.bin.zip


    Notepad++ programını kurduktan sonra yine üstte linkini verdigim ve indirdiniz install-windows-wifi dosyasına mause la sag tıklıyoruz. Burda karşımıza
    Edit with Notepad++ yazısı çıkacak tıklayın , ve sistem word dosyası şeklinde açsın. Burda dikkat edecegimiz nokta solda numaralandırmalar yapacak notepad buna dikkat etmek ,
    13. satırı bulun burda şu yazıyla karşılacaksınız : adb-windows.exe connect 192.168.2.140 burdaki ip adresinin yerine kendi adbwireless programında ögrendigimiz ip adresini
    yazacagız. yazdıktan sonra üstteki seçeneklerden kaydet diyip notepad uygulamasını kapatınız. Hatta resmini çekiyim ekleyim en iyisi düzenleyeceginiz bölümün :)





    Evet resimde görmüş oldugunuz alana kendi ip adresinizi yazıyorsunuz. Eryiğit Romunun içine install-windows-wifi dosyasını düzenleyip attıktan sonra ;

    ADB Debugging açık mı degil mi ? kontrol ediyoruz. Bunu kontrol edecegiz yol şudur;

    Ayarlar--->> uygulamalar --> geliştirme ---> usb hata ayıklama (ADB) yazan yerin karşısına tik koyuyoruz bu çok önemli burası kesinlikle işaretli olmalıdır.


    bu işlemi de yaptıktan sonra ; ADBWireless programına giriyoruz ve ortaki butona (tuşa) basıyoruz. Bize düzenledigimiz ip adresini gösterecek , gösterdiyse tamam oraya ellemeyin açık kalsın.

    bu arada hem tablette hemde kullandıgımız bilgisayarda wireless baglantısı olması gerekiyor bunu kontrol ediniz.

    Kontrolüde yaptıktan sonra bilgisayarda Romun oldugu klasöre gidiyoruz. ve içine sonradan üstte linkini verdigim ve ip adresinizi yazdıgınız ;


    install-windows-wifi dosyasına çift tıklıyoruz. Tablette ADBwireless programındaki butona basmayı unutmayın bu işlemi yapmadan önce :)


    Evet butona bastıysanız wireless üzerinden ADB ile ROM güncellemesi yapmaya başladınız. Burda yazdıgım Türkçe birkaç cümleden sonra yükleme işlemine başlayacak sistem

    Dos kipinde. 2 dakika içinde rom yüklemesi bitecektir. Güle güle kullanınız.


    Rom yüklemeden sonra fabrika ayarlarına almayı unutmayın. temizlik yapacaktır çünkü programı silmedigi için eski bilgilerde kalıyor.


    Bu işlemi yapacak kişi herhangi bir sorunda mesuliyeti üstüne almıştır. Sonra netim koptu işlem yarıda kaldı elimde usb kablo yok diyip bana gelmeyin. He böyle bir durumlada karşılaşırsanız usb kablo alınca
    romu yüklersiniz . Tabletinize birşey olmaz korkmayın.


    Bu arada üstte karıştırırsanız indirmeniz gereken rom dosyası şudur;

    ADB Sistemiyle yada ClockworkMod recovery modda yüklemek isteyenler;

    DOWNLOAD:


    http://www.multiupload.com/8SNELOLR0N


    yada:


    http://www.mirrorcreator.com/files/0HFWWPTX/Exper_Easypad_Eryigit_Costum_Rom.zip_links



    Hadi iyi rom yüklemeler...


    baki hocam teşekkürler çok nefis olmuş bir iki küçük problem oldu ama sorunları forum içinde arayınca mutlaka cevaplarını bulup düzelttim hatta dün iki saat uğraşıp düzeltiğim bir sorunu şimdi bu sayfayı ararken buldum doğru yapmışım. her şey için teşekkürler. arkadaşlar bu anlatımı aynen uygulayın tableti bilgisayara tanıtmakla falan uğraşmayın burdan çok kolay bir şekilde yükleyebilirsiniz ve şiddetle tavsiye ederim hepinize kolay gelsin.

    rom hariç adb için kullanılan dosyaları tekrar yükleyebilir misiniz?
  • Merhaba
    Exper H7S tabletimiz EXPER yazısında boot ederken donuyor ne yapmam lazım?
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var
    bende de bu tabletten var ve 2 senedir neredeyse açılmadı hiç. şimdi satmaya karar verdim içindeki bilgileri siliyim diye açtım baktım şarj olmuyor sürekli %0da kalıyor. Sonra bu haldeyken bütün ayarları siliyim dedim galiba cihaz brick oldu. Ekran ışığı yanıyor fakat ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Android hiçbir ihaz kullanmadım 3 senedir. Bana yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba..Bendede Exper easypad N7HAN model tablet var..Çocuklar düşürmüs ekranda kırık yok ama saçma sapan birşeyler gösteriyor ne olduğu belli değil..Cihazı kapatınca ekranın içinde mürekkebe benzeyen cizgiler oluşmuş..Ben teknosadan almıştım ve servis için gittim , müşteri temsilcisi cihazın fiyatından daha fazla tutar ekran değişimi dedi..Tabletin ekranını nasıl bulabilirim..İlginize şimdiden teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f5s5b5

    Arkadaşlar merhaba..Bendede Exper easypad N7HAN model tablet var..Çocuklar düşürmüs ekranda kırık yok ama saçma sapan birşeyler gösteriyor ne olduğu belli değil..Cihazı kapatınca ekranın içinde mürekkebe benzeyen cizgiler oluşmuş..Ben teknosadan almıştım ve servis için gittim , müşteri temsilcisi cihazın fiyatından daha fazla tutar ekran değişimi dedi..Tabletin ekranını nasıl bulabilirim..İlginize şimdiden teşekkürler..

    Bulsanız bile uğraşıp yaptırdığınıza değmez. Muadil cihazlar artık çok ucuzladı, biraz daha ekleyip sıfır garantili tablet alırsınız.
  • baki hoca exper için yeni link verebilirmisin
  • Exper Easypad p10an02 yeni bir rom varmı. Uzun süredir kullanmıyordum. 3 yıl kadar. Dokunmatik sorunu için. Ama dokunmatik sorununu çözdüm arkadaşlar programlarla pek ilgisi yok. Tabletin içini açtim. Dokunmatik ekrana bağlı koblo manyetik alanlara cok fazla hassasiyet gösteriyor. Dokunmatik film koblosunu aliminyum folyoyla kapladım . 1 haftadır sürekli değişik romlarla denedim daha hiç sorun çıkarmadı. Ama baki hocanın ilk romu daha stabil fakat ne market kalmış nede flaşh player. o yüzden google play in çalıştığı bir rom arıyorum ilgilenen olursa çok teşekkür ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sananesanan

    Exper Easypad p10an02 yeni bir rom varmı. Uzun süredir kullanmıyordum. 3 yıl kadar. Dokunmatik sorunu için. Ama dokunmatik sorununu çözdüm arkadaşlar programlarla pek ilgisi yok. Tabletin içini açtim. Dokunmatik ekrana bağlı koblo manyetik alanlara cok fazla hassasiyet gösteriyor. Dokunmatik film koblosunu aliminyum folyoyla kapladım . 1 haftadır sürekli değişik romlarla denedim daha hiç sorun çıkarmadı. Ama baki hocanın ilk romu daha stabil fakat ne market kalmış nede flaşh player. o yüzden google play in çalıştığı bir rom arıyorum ilgilenen olursa çok teşekkür ederim..

    Benim tablet açılmıyor. Rom nasıl yüklenir, açıklayabilirseniz ben de sonucu paylaşırım. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bana calisan anakart lazim p10 an yada 02 olani 25 tl verebilirim cocuk tabletsiz kaldi yada isteyene 50 tl ye komple tertemiz kasasini satarim herseyi faal calisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.